andningssmycke
Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.)
Från 490kr Välj alternativ

Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.)

Från 490kr

(161 recensioner)
Storlek
Välj storlek på andningssmycket.
Kedja
Köp till kedja om du vill

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr. Annars från 39kr.
✓ (Ganska) snabb leverans med Schenker eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Vi skickar måndag, onsdag & fredag
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Passa på! Sista dagarna till gamla priset!

Ett vackert silversmycke. Handgjort i äkta 925 silver.
En andningstränare du alltid har med dig.
Ett meditationsverktyg och en påminnelse.

Så du kan bli lugnare. Må bättre. Vara mer dig själv.

 

Ett vackert silversmycke.
En andningstränare du alltid har med dig.
Ett meditationsverktyg och en påminnelse.

Andningssmycket är ett smycke som hjälper dig andas rätt.
Andas du ut genom smycket, så förlänger du utandningen.

Det gör att du blir lugnare.

Ångest dämpas.

Stressen minskar.
Bara genom att ändra andningen.

Andningssmycket är en påminnelse, ett smycke och ett verktyg.
Så du kan må bättre. Bli lugnare. Vara mer dig själv.

Tusentals personer har köpt smycket och många, många upplever att de får hjälp av det. Andningssmycket är ett revolutionerande litet verktyg som fungerar.

Andas du bättre mår du bättre.

Med andningssmycket får du hjälp på vägen till ett rikare, lugnare och mer medvetet liv. Det är givetvis inte hela lösningen, men några djupa, medvetna andetag kan få dimman att klarna, stressen att minska; det som verkade så nära kan få lite rymd krig sig.
Så kraftfull är andningen. Så kraftfull är du.

Det börjar med andningen.
Att andas är att leva.
Ett rejält steg på vägen att leva rätt,
är att andas rätt.

Hanna med Andningssmycke

Andas bättre med Andningssmycke i silver

 • En lugn och avslappnad andning kan hjälpa dig minska ångest, smärtor och stress.

 • Genom att förbättra andningen kan du slappna av lättare och få en förbättrad sömn.

 • Andningssmycket är en liten elegant andningstränare som du alltid kan ha med dig.

 • En andningstränare som dessutom är ett vackert smycke i äkta silver!

 • Hjälper kroppens syreupptagningsförmåga. Lugnar tankarna.

 • Äkta 925 silver (dvs nickelfritt). Handgjort!

 • Silverkedja finns att köpa till – givetvis är även kedan 925 sterling silver!

 • Köp tre andningsmycken till 15% rabatt här

Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.) 1

Andningssmycket är ett elegant och simpelt andningsmotstånd i silver. Andningsmotståndet/silversmycket fungerar enligt samma princip som Relaxator andningstränare, fast istället för en plastnapp kan du andas genom ett enkelt, litet silversmycke du alltid har runt halsen – alltid tillgänglig. 

Andningssmycket är enkelt och elegant – ett smycke du alltid kan ha med dig – och som ständigt påminner dig om andningen och hur viktig den är.

Smycket är handgjort, i egen design, av äkta 925 silver och är ca 1.5 cm (2 cm med hänget). Vikten är ca 2 gram. När du behöver lugna ner andningen, stoppa smycket mellan läpparna och andas ut genom det. Den långsamma utandningen ger kroppen en chans att slappna av, höjer koldioxidhalten (och därmed syreupptaget lustigt nog) i blodet, och lugnar tankarna.

Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.) 2

Andningstränare i tre storlekar

Större smycke = mindre motstånd. Yogis bör sikta på liten/mellan och du som aldrig tidigare tänkt på andningen bör börja med mellan/stort. För alla därmellan är mellan en bra storlek.

Andningssmycket finns i tre storlekar.

Litet: Originalstorleken jag designade först. Fungerar bra till de flesta. Minsta smycket har störst motstånd och passar bra om du vill träna lungorna (efter covid t ex) genom att blåsa ut hårt, eller för att verkligen känna den förlängda utandningen när du slappnar av och andas ut genom smycket.

Är du ovan kan du känna lite andnöd efter några andetag i det lilla smycket. Det tränar du upp med tiden, eller så kan du börja med ett lite större smycke.

Mellan: Mellansmycket har lite mindre motstånd och är bekvämare att använda under en längre tid. Detta är smycket vi säljer mest av – men de flesta som byter byter till en mindre storlek, så är du tveksam kanske ett litet passar dig bättre.

Stort: Det stora smycket är designat för att använda under aktiviteter, t ex när du promenerar eller lätt jogging/yoga etc. Eller för dig som känner dig väldigt otränad och vill börja försiktigt – eller för dig som vill andas genom smycket under längre perioder varje dag.

Alla storlekar fyller sina egna funktioner och passar vid olika tillfällen, så ett alternativ är att köpa alla tre till rabatt. (Och kanske ge bort ett till en vän.)

Levereras utan kedja. Du kan dock välja att köpa till. 50-55cm rekommenderas: 55 är lättare att använda men 50 är mer ”normal” kedjelängd.

Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.) 3

Så här använder du andningssmycket

 • Använd den storlek som passar dig, dina förutsättningar och din aktivitet.
 • Håll andningssmycket löst mellan läpparna. Det kan vara kvar på kedjan så du alltid har smycket med dig. Slappna av i läpparna (men se till att andningssmycket är kvar.)
 • Andas ut genom andningssmycket. Smycket kommer ge ett motstånd och utandningen kommer förlängas – det är hela poängen.
 • Andas in genom näsan. Lugnt och stilla – slappna bara av så tar kroppen hand om inandningen själv. Idealt går inandningsluften djupt ner i buken, så att luften kommer i de nedre delen av lungorna, dvs ”magandning”. (Men som sagt, slappna bara av så ordnar kroppen det själv.)
 • Använd andningssmycket när du behöver fokusera, lugna ner din andning eller bara vända uppmärksamheten inåt en stund. Eller träna en kvart 1-2 gånger om dagen för att träna upp din avslappnade djupandning.

Du kan träna hur mycket som helst med andningssmycket – upp till flera timmar om dagen går bra. Det är möjligt att du känner lite yrsel efter att ha andats genom andningssmycket ett tag – det är helt naturligt och är kroppens sätt att anpassa sig till högre koldioxidhalt i blodet (som i sin tur hjälper syreupptaget.). Pausa bara från andningsträningen om det blir obehagligt och ta upp den igen senare.

Din andning ska optimalt vara avspänd, långsam och rytmisk.

Tips: Om det är jobbigt att hålla smycket mellan läpparna, eller om det kommer mycket saliv, prova sätt smycket i mungipan. Då sitter det bättre kvr av sig själv.

Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.) 4

Andningssmycket kan hjälpa dig andas dig lugn och harmonisk

 • Hjälper dig förbättra dina andningsvanor
 • Ett liten andningstränare du alltid kan ha med dig
 • Som dessutom är elegant och av silver
 • Superenkelt att använda – andas ut genom smycket, så förlängs din utandning – vilket kan göra så att syresättningen i kroppen ökar
 • Andningssmycket gör andningen mer rytmisk, långsam och avspänd.
 • Andas du genom smycket stimulerar du diafragman så andningen hamnar i nedre delen av dina lungor – som den ska, och där syreupptagningen är som effektivast
 • Andningssmycket finns i tre olika storlekar/motstånd, så det passar alla personer och olika aktiviteter

Andas dig lugn – Reducera stress

När du andas genom andningssmycket förlänger du utandningen, vilket hjälper din kropp slappna av. När du andas ut aktiveras det parasympatiska nervsystemet – lugn och ro-systemet – och pulsen sjunker. Risken finns att du upplever mindre stress och mer och lugn och harmoni om du regelbundet andas genom andningssmycket. Då kan du vila bättre och åstadkomma mer med mindre ansträngning.

Förbättrad syresättning med rätt andning

En för ytlig eller för snabb andning kan ge syrebrist i kroppen. Genom att andas genom andningssmycket får du luften djupare ned i lungorna, där syreupptagningen är bättre. Hjärna, hjärta, muskler och ögon behöver alla mycket syre för att fungera, och syrebrist i kroppen kan göra att dessa organ inte fungerar optimalt.

Rytmisk andning genom andningssmycket

En rytmisk, avslappnad andning – vilket du får hjälp att bygga upp genom andningssmycket – hjälper hjärtat fortsätta med sin positiva rytm.

Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.) 5

Fördelar med en förbättrad andning

En förbättrad andning påverkar många områden i ditt liv. Om du inte redan andas optimalt kan du ha mycket att vinna på att förbättra din andning (exempelvis genom att träna upp din andning med hjälp av andningssmycket.)

 • Få mer energi. Kroppens energiproduktion är mycket effektivare om den får tillräckligt med syre.
 • Ökad fettförbränning. För optimal fettförbränning behöver kroppen få bra syretillgång.
 • Lugnare hjärna. Lugna andetag ger lugnare tankar. Hjärnan är ett av de organ som behöver mest syre och som lider mest vid dåliga andningsvanor.
 • Bättre sömn. I synnerhet om du lär dig andas genom näsan när du sover (t ex genom att tejpa munnen). Bättre andning = bättre välmående = bättre sömn.
 • Starkare hjärta. En lugn, rytmisk andning ger ett lugnt, rytmiskt hjärta. Eller tvärtom.
 • Bättre prestation. I idrott eller mental – andas du dåligt presterar du sämre. Andras du bra presterar du bättre. Så enkelt.
 • Mindre oro. Försök ha panik eller ångest med en lugn, djup andning. Svårare, eller hur?
 • Mindre smärta. Spänd andning = spänd kropp. Avslappnad andning = avslappnad kropp = mindre smärta.
 • Förbättrad astma. Förbättrade andningsvanor kan göra astman bättre.
 • Kom närmare dig själv. Andetagen är ett utmärkt tillfälle att titta inåt – vem eller vad är det som betraktar allt som händer?

Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.) 6

Till sist.. jag fick ett fint mail jag vill dela med mig av, av en nöjd användare av användningssmycket. Jag passar mig för att hävda att något är vetenskapligt bevisat utan peer reviewed dubbel blind-tester, men det ger ändå en liten indikation om dess effekt. Tack för mailet! (Har du några liknande historier, hör gärna av dig 🙂

Hej!

Jag köpte era andningssmycken för en tid sedan och har sedan använt ett (mellan) lite sporadiskt. Jag har precis vart med i en studie som heter hälsomätningar i naturen och ingår i ett större projekt om hälsa och natur. Där fick jag mäta mina biodata över dygnet via en mätare som mätte HFV, hjärtfrekvensvariabilitet, ett mått på belastning. Jag kunde i realtid följa kroppens reaktioner och mina värden.

Jag tänkte på kul testa om andningssmycket hade någon fysiologisk effekt och det hade det! Jag kunde gå från ca 85% belastning, alltså stress, till ca 17% belastning, alltså återhämtning, på tre minuter med hjälp av smycket! Och det höll i sig och stannande nere så länge jag andades genom smycket! Jag testade flera gånger för att se att det inte var en slump men det blev samma resultat varje gång. Så nu kan ni säga att era smycken har bevisad vetenskaplig effekt och jag rekommenderade alla i min testgrupp att köpa ett 🙂

Andningssmycket rekommenderas av Testproffs! (9.8 i betyg).

Mer information

Vikt 0.05 kg
Dimensioner 0.01 × 0.01 × 0.01 m

161 recensioner av Andningssmycke i silver (Minska ångest, må bättre med förbättrad andning.)

 1. Anna
  14 november, 2023
  Fint motståndsmunstycke i silver som jag köpte till min man i present (mellanstorleken). Han blev mycket nöjd och har den på sig hela tiden, jag hör hur han blåser i den då och då 😁
  Monica
  7 november, 2023
  Jättefint smycke, köpte mellan och kedja 55 cm. Lite besviken då det är noll motstånd. Ångrar att jag inte köpte det lilla. Tyvärr blir det för dyrt för ekonomin att köpa det också.
  Irene V
  7 oktober, 2023
  Jag är mycket nöjd med smycket och har kommit ner i varv tack vare det, jag har även gett varsitt anningssmycke till mina 3 döttrar.♥️♥️♥️
  Annika G
  5 juli, 2023
  Mycket slilfullt och vackert hjälpmedel!
  Helena
  26 juni, 2023
  Väldigt fint smycke!
  Men jag tycker att mellanvarianten var för lätt.
  Jag är iofs van att träna min andning men har långt kvar till perfektion. Hade ändå behövt den minsta varianten:-). Jag är nöjd ändå! Det blir en påminnelse!
  Sofia E
  13 juli, 2022
  Jag är supernöjd! Upplever stress och behöver bli påmind om att andas med magen. Köpte andningsmycke mellan och kedja 50 vilket blev perfekt! Tack för snabb leverans och fina produkter till ett bra pris.
  Ingrid
  27 juni, 2022
  Blev jättenöjd med mitt andningssmycke. Vackert och lagom motstånd med det lilla då jag använt relaxatorn innan.
  Marie O
  27 juni, 2022
  Fint smycke. Dock för lite motstånd i det lilla andningssmycket om man vill träna koncentrerat.
  Lena T
  25 juni, 2022
  Perfekt för andningsträning! Att andas i detta vackra smycke närhelst du vill. vare sig du känner dig stressad eller inte. hjälper dig att komma i kontakt med hur det känns att andas hela djupa andetag. På det sättet lär sig din kropp att andas bättre hela tiden!
  Ina A
  23 maj, 2022
  Jättevackert o perfekt att använda vid meditation
  Lisbeth O
  22 maj, 2022
  Så snyggt och användbart i stressade situationer. Har mellan men skulle även vilja ha det lilla och stora också.
  Stefan G
  24 mars, 2022
  Mycket fint smycke. bättre än förväntat.
  Cecilia
  9 mars, 2022
  Hej!
  Tappade mitt första andningssmycke. så beställde ett nytt. Sitter runt min hals hela tiden. Hjälper mig att varva ner när jag blir lite för uppstressad. Toppen nöjd snyggt är det oxå. 🤗
  Vilhelm
  4 mars, 2022
  Mkt bra service.
  Råkade beställa fel vara vilket löstes snabbt och enkelt. Snabb leverans och bra produkt.
  Full pott.
  Pia
  23 februari, 2022
  Hej
  Tycker verkligen om detta smycke ( mellan)
  Nuläget mycket stress men då andas jag i denna.
  Jag kommer att beställa ett nytt och prövar S
  Agneta
  19 februari, 2022
  Jättefint. Bra service och kundbemötande. Trodde dock att smycket hade lite mer motstånd på mellanstorleken.
  Victoria
  7 februari, 2022
  Lätt att använda. Smidigt att hänga runt halsen.
  Tycker att det har haft effekt.
  Snabb och smidig leverans dessutom.
  Maria
  6 februari, 2022
  Fint smycke som är väldigt bra för att lugna andningen med. Och eftersom det hänger runt halsen så kommer man ihåg att använda det.
  Sara A
  26 januari, 2022
  Klokt. fint och gediget smycke och mycket trevligt bemötande.
  Monica
  18 januari, 2022
  Ett jättefint smycke som blev en uppskattad julklapp! Dessutom var det snabb leverans och fint bemötande från momojord.se. vilket gör mig supernöjd med mitt köp!
  Natasa G
  16 januari, 2022
  Älskar det!
  Terje
  28 december, 2021
  Både snygga och användbara smycken!
  Köpte mellan till både mig och min sambo och vi bär och använder dem dagligen. Har använt andningsmotstånd förut men dessa var lite annorlunda och det tog oss lite tid att ställa om men nu älskar vi dem. Kedjorna passade utmärkt. 50 tun till henne. och 55 tjock mig mig.
  Erika
  9 december, 2021
  Sånt fint smycke! Kommer köpa flera och ge i julklapp nu 😍
  Sofie
  23 oktober, 2021
  Detta halsband är det finaste jag någonsin ägt!💟 Jag fick hem det förra veckan och var så osäker på om det verkligen skulle uppfylla mina förväntningar, för man har ju blivit lurad tidigare då beskrivning och bild inte är densamma som den verkliga varan. Jag är ensamstående och min ekonomi är verkligen katastrofal, och även om jag inte har råd egentligen så köpte jag halsbandet, för det kallade på mig (kunde inte släppa det) och för att jag nästan alltid vill/och tror det bästa . För jag behöver andas, OCH jag behöver också hjälp att bli påmind om att andas lugnt och speciellt mitt i stressen som jag oftast har med två små döttrar under 2 år. Jag har också Asperger/austimsspektrum så även om jag hittar sätt att ”landa” på kring/ med mitt liv som småbarnsförälder så lever jag konstant också med inre stress och oro. För många oss med Aspberger diagnos är inre stress konstant, något v...More
  Detta halsband är det finaste jag någonsin ägt!💟
  Jag fick hem det förra veckan och var så osäker på om det verkligen skulle uppfylla mina förväntningar, för man har ju blivit lurad tidigare då beskrivning och bild inte är densamma som den verkliga varan.
  Jag är ensamstående och min ekonomi är verkligen katastrofal, och även om jag inte har råd egentligen så köpte jag halsbandet, för det kallade på mig (kunde inte släppa det) och för att jag nästan alltid vill/och tror det bästa .
  För jag behöver andas, OCH jag behöver också hjälp att bli påmind om att andas lugnt och speciellt mitt i stressen som jag oftast har med två små döttrar under 2 år.
  Jag har också Asperger/austimsspektrum så även om jag hittar sätt att ”landa” på kring/ med mitt liv som småbarnsförälder så lever jag konstant också med inre stress och oro.
  För många oss med Aspberger diagnos är inre stress konstant, något vi som små barn fått lära oss att leva med, det handlar om att hitta verktyg/ trygghet i vår miljö vilket kan vara svårt, så att ha ett litet smycke runt halsen som detta har verkligen hjälp mig. Tror det kan hjälpa flera.
  Att bara ”veta” att det finns ett verktyg, (som inte är ett lugnande preparat), som är med mig, för det finns ju där runt min hals, och hjälper mig korrigera min andning, ta ner min stress osv är tillräckligt lugnande för mig att det borde få kallas medicin ! 💜 Så tack !!
  Lena S
  19 augusti, 2021
  Jag fick smycket idag, jag hoppas att det kommer att hjälpa mig. Jag har ångest problematik och sömnproblem. Jag har sån ytlig andning. Enda minuset är att kedjan Jag köpte till är så tunn och jag valde för kort kedja 🙏❣
  Linda S
  31 juli, 2021
  Fint smycke och fungerar även som påminnelse om att djup andas.
  Nina V
  22 juli, 2021
  Andningssmycket är skönt att använda i meditation och även vid oro. Gav ett till min dotter och hon tycker det hjälper henne när hon känner panikångest komma smygande.
  Är ju inte bara ett hjälpmedel utan ett fint smycke med.
  Chris D
  21 juni, 2021
  Trevligt smycke att ge bort, prisvärt och snabbt levererat.
  Nöjd ny kund
  Jaana
  16 juni, 2021
  Dottern med panikångest är nöjd med smycket. 🥰
  Julia
  11 juni, 2021
  Så fantastiskt smycke som både är otroligt vackert men också användbart. Underbar service, vackert paketerat och fin uppföljning.

  Jag kommer garanterat köpa igen!
  Pernilla
  10 juni, 2021
  Smycket hänger fint runt halsen varje dag och ingår i min kvällsyogaritual innan läggdags. Funkar bra för nedvarvning. Tänker att jag även ska använda den vid stress eller oro dagtid men har inte fått in den rutinen ännu.
  Lena L
  28 maj, 2021
  Gav smycket till en vän som tillfrisknat efter svår covid och hon använder det för sina andningsövningar. Det var mycket uppskattat!
  Tina
  25 maj, 2021
  Jag bär smycket dagligen och har den nära till hands vid medveten andning. Jag mår så bra när jag gör andningen. Det är väldigt viktigt med andningen. Jag har köpt smycket till tre andra som står nära mig.
  Susanne P
  23 maj, 2021
  Ett litet och fint smycke som påminner mig att flera gånger andas lugnt, det krävs träning och det känns bra med smycke
  /Susanne
  Ingrid
  21 maj, 2021
  Supernöjd med andningssmycket. Toppen service!
  Julia K
  18 maj, 2021
  Tycker mycket om mitt vackra lilla silversmycke som påminner mig om att andas 🧘
  Ulla F F
  26 april, 2021
  Inte bara ett vackert smycke, den påminner mig varje dag att slappna av med min andning - Köpte den stora!
  Lisa
  22 april, 2021
  Jag har panikångest och det stora smycket hjälper mig att få ner andningen lite under panikattacker när jag hyperventilerar. Tryggt att man alltid kan ha det med sig.
  Eva H
  11 april, 2021
  Älskar mitt nya smycke.
  Så bra att alltid ha det med sig runt halsen, då påminner det mig om att jag ska andas rätt.
  Använder smycket varje kväll innan jag ska sova
  Eva H
  11 april, 2021
  Detta smycke blev också en gåva till en vän.
  Hon har mycket värk och smycket hjälper henne att slappna av och andas rätt.
  Eva H
  11 april, 2021
  Gav detta till en vän som är stressad och har svårt att djupandas.
  Hon är mycket nöjd med smycket👍
  Eva H
  11 april, 2021
  Älskar mitt nya smycke💖
  Så bra att alltid ha det med sig runt halsen, då påminner det mig om att jag ska andas rätt.
  Använder smycket varje kväll innan jag ska sova
  Eva H
  11 april, 2021
  Älskar mitt nya smycke💖
  Så bra att alltid ha det med sig runt halsen, då påminner det mig om att jag ska andas rätt.
  Använder smycket varje kväll innan jag ska sova.
  Stina
  1 april, 2021
  Jättefint smycke både för diafragman men är även väldigt dekorativt. Fått många komplimanger för smycket.
  Tina
  26 mars, 2021
  Jättefint litet smycke. Kanske jag hade önskat lite mer motstånd men jag stannar ändå till och andas i det för att just komma ner i varv. Jag satte mitt smycke i ett svart tunt gummiband så det kom lite högre upp. Fått många kommentarer om att det är fint. Leveransen kom väldigt snabbt, så kort och gott så är jag mkt nöjd!
  Petra
  19 mars, 2021
  Köpte mellan storleken. Den är kanonbra. Använder den både för att få ner takten på andningen och för att mota bort ångest. Rekommenderas varmt 😊
  Mimmi
  7 mars, 2021
  Såå fint och annorlunda smycke ❣️
  -Och en så otroligt fin och tillmötesgående personal🙏😊!
  Tusen tack för att jag fick hjälp att hitta rätt storlek! Är jättenöjd🙏😊♥️!
  Annie
  2 mars, 2021
  Jätte nöjd!
  Vackert, lättanvänt och påminner mig om andningen även när jag inte aktivt använder de, då jag alltid bär det runt halsen. Finner viss trygghet i bara de.
  Snabb leverans, rekommenderar varmt!
  Mimmi E
  22 februari, 2021
  Jättefint smycke. Tyvärr andningshålet lite för stort (mellanstorleken), så det har inte kommit till användning. Men jag bär det ändå😊.
  Eja
  16 februari, 2021
  Jättefint smycke! Superbra att andas i vid såväl oro, stress som vid yogan.
  Pia
  15 februari, 2021
  Fint smycke med nyttig användning. Snabb leverans!
  Marianne
  11 februari, 2021
  Gav den i hjärtegåva till min bästavän. Väldigt uppskattad.
  Kerstin S
  11 februari, 2021
  Så bra! Och mycket snabb leverans! Rekommenderas!kerstin
  Mikael K
  13 januari, 2021
  Smart smycke som gör sig på halskedjan. Jättebra för att träna diafragman-andningsträning.
  Malin
  6 januari, 2021
  Rekommenderar att genast skaffa ett halsband till annars blir det liggandes, som hos mig. Använder relaxator och ser fram emot att byta ut till detta fina smycke istället, hoppas på samma effekt.
  Annika H
  1 januari, 2021
  Snyggt, prisvärt och fyller sin funktion som andningsankare. Fungerar mkt bra, supernöjd
  Robin D
  18 december, 2020
  Superbra produkt. Mycket trevligt bemötande, bättre service går inte att få.
  Elisabeth S
  14 december, 2020
  Hejsan
  jag är supernöjd med mitt smycke, leveransen var snabb och smycket har jag stor hjälp av som dessutom är snyggt
  Lis H
  8 december, 2020
  Jag är super nöjd, tycker det är snyggt samtidig fyller en funktion.
  Isabelle
  7 december, 2020
  Har den på mig jämnt. Andas i den fulare gånger om dagen. Ibland även när jag lagt mig så för att varva ner så ligger jag och andas och blir mer medveten om hur jag andas.
  Marie C
  7 december, 2020
  Fint litet smycke, som gör nytta med andningen också.
  Sara
  5 december, 2020
  Jag har valt att ge 3 stjärnor pga att jag reagerade jättestarkt på nåt ämne i detta smycke och jag har nickelallergi. Annars funkar det jättebra.
  Christina
  5 december, 2020
  Väldigt bra, hjälper mig varje dag så jag andas ordentligt Tack 👼 🙏
  Natali
  1 december, 2020
  Jätte fin och fungerar lugnande! Så nöjd
  Ulrika
  1 december, 2020
  Min dotter som har ångest har fått stor hjälp med att fokusera och andas rätt med hjälp av smycket.
  Cecilia
  19 november, 2020
  Jätte nöjd med andningssmycket.
  Jag gav bort den till en god vän som fyllde 40 år.
  Snabb leverans och fin påse med info som smycket låg i
  Camilla
  23 oktober, 2020
  Vackert smycke med ett så viktigt syfte. Att lugna o trygga tillvaron för bäraren. Köpte till min dotter när hon flyttade hemifrån till en annan stad. Så uppskattat.
  Lina
  16 oktober, 2020
  Vackert och användbart...
  Per
  5 oktober, 2020
  Toppenbra och diskret smycke. Kommer nog beställa en av storleken mindre också då jag tyckte att denna var liiiite för lätt för mina lungor.
  Irina
  1 oktober, 2020
  Fint smycke som jag gärna bär och mycket bra att använda när jag blir lite stressad - och andra gånger också. :-)
  Lotta
  30 september, 2020
  Då jag lider av svår torgskräck tror jag detta smycke kommer hjälpa mig att inte hyperventilera.
  Ska bli mycket spännande att testa det när jag ska träna KBT
  Kristina
  28 september, 2020
  Fungerar på mig när jag blir stressad och andas ytligt. Jätte nöjd
  Lotta E
  6 augusti, 2020
  Köpte ett litet och ett medium andningssmycke och jag andas lite då och då och tycker att min andning har blivit bättre. Älskar dom som smycken. Köpte två olika långa kedjor som jag har smyckena på och det är jättefint.
  Carina
  12 juli, 2020
  Fick tipset av en kompis, att det där är något för dig. Hon såg att jag behövde lite hjälp på vägen att sluta stressa och andas! Det är både fint och praktiskt, jag är jättenöjd.
  Carina
  6 juli, 2020
  Köpte 2 gav bort dom och båda är jättenöjda
  Moniqa L
  2 juli, 2020
  Ett vackert smycke som väckt både beundran och frågor. En utmärkt påminnelse om att komma ihåg att andas på djupet.
  Snabb leverans tillika! Mycket nöjd ❤️
  Åsa
  6 juni, 2020
  Älskar mitt andningssmycke. Det hänger alltid lätt tillgängligt i en fin silverkedja runt halsen.
  Susann J
  2 juni, 2020
  Så fint smycke, så roligt när folk uppmärksammar den på halsen och en del, vet dess funktion, så nöjd.
  Tina E
  29 maj, 2020
  Jättefint smycke och snabb och bra service!
  Gunnel H
  26 maj, 2020
  Har fått många uppskattande ord och frågor. Jag använder den vid andfåddhet vid träning och då jag känner oro.
  Martina
  25 maj, 2020
  Jag älskar detta smycke.❤
  Christin V
  16 maj, 2020
  Ett vackert smycke som hjälper mig att stressa mindre och behålla lugnet.
  Margaretha W
  14 maj, 2020
  Ett litet vackert smycke som jag kan andas igenom. Super!!
  Anette K
  7 maj, 2020
  Jag är så nöjd med mitt vackra smycke.
  Det hjälper mig att hålla koll på andningen när stressen kommer smygande, räcker ofta med vetskapen om att det hänger runt halsen.
  Maria L
  4 maj, 2020
  Superfint smycke med en fantastisk funktion! Både snyggt och funktionellt!
  Mikael P
  4 maj, 2020
  Kan inte regleras som originalet, men enkelt att ha med sig och kan användas utan att omgivningen höjer på ögonbrynen.
  Lena
  19 april, 2020
  Jättenöjd med smycket fungerar lugnande
  Bra när jag behöver komma ner i varv
  Karolina J
  5 april, 2020
  Ett vackert smycke med ett otroligt viktigt syfte. Att alltid ha det med sig gör att man verkligen använder den och påminns om att man inte behöver rusa fram i livet.
  Stanna upp, andas och reflektera.
  Solveig K
  31 mars, 2020
  Fantastiskt fint smycke som nu påminner den som äger det att Andas när hen känner oro av något slag. Blev en gåva som prickade precis rätt och flera som sett det har också beställt!
  Helen K
  28 mars, 2020
  Jag älskar det. Har även köpt ett åt min bästa väninna som blev superglad.
  Therese
  22 mars, 2020
  Älskar mitt andnings smycke, använder den varje dag. Vid meditation, när jag får ångest och när jag bara behöver lugna ner mig i stressade situationer.
  Caroline E
  21 mars, 2020
  Har både gett som gåva och använder själv för att lära mig koppla av och andas rätt. Dessutom snyggt att ha om halsen :)
  Elin
  18 mars, 2020
  Mitt nya varje-dagsmycke som jag fick i julklapp av min man är inte bara vackert, det hjälper mig att motverka stress och oro och panikångestattacker, och fyller mig med lugn. TACK! <3
  Monika E
  12 mars, 2020
  Hej, jättenöjd med andningssmycket. Använder det vid lite olika tillfällen, dock särskilt ett tillfälle när det liksom dyker upp, eller dyker ner kanske jag ska säga, det kommer farandes när jag ligger i lite olika yin-yoga-stretchövningar, kan stretcha i en övning i 4,30 minuter och att samtidigt andas i smycket, fördubblar stretch-effekten, och det luftiga utrymmet i kroppen känns ännu mera. Med andra ord, varma rekommendationer från mig. Hälsningar Monika Ekman, Balansera kroppen
  Annette
  10 mars, 2020
  Jag är besviken på produkten. Ger ingen skillnad för mig. Enda positiva är att det är ett diskret litet silversmycke. Skulle inte köpa den igen, ej heller rekommendera den.
  Reply from Momo:
  Hej Annette! Andningssmycket är ingen quick fix, utan ett sätt att träna andningen. En förbättrad andning kan ge effekt på lång sikt, men jämfört med en ytlig andning kan en lugn, förlängd utandning ge mer lugn. Men är du inte nöjd är du givetvis välkommen att skicka tillbaka smycket!
  Mvh,
  Momo
  Lena B
  5 mars, 2020
  En mycket uppskattad gåva!
  Eva L
  1 mars, 2020
  Andningssmycket har räddat mig från migrän och huvudvärk, hjälper mig även att somna om när jag vaknar på natten. Använder det morgon, kväll och vid behov. Bär det alltid på mig.
  Har använt Relaxator i plast tidigare, men trivs mycket bättre med andningssmycket med sin sköna form i silver. Tack till dig som skapat det.❤️
  Eva L
  1 mars, 2020
  Andningssmycket har räddat mig från migrän och huvudvärk, använder det morgon, kväll och vid behov. Det hjälper mig även att somna om när jag vaknar på natten.
  Köpte också storlek Mellan och det är det jag använder dagligen, bär det alltid på mig. Tack!
  Linda
  28 februari, 2020
  Supernöjd. Tycker mycket om den som smycke.
  Brigitte
  28 februari, 2020
  Jag är jättenöjd 😊
  Mia E
  27 februari, 2020
  Jag är väldigt nöjd 😜
  Fin som smycke också 🤗
  Helen K
  27 februari, 2020
  Superfint och användbart. Har även köpt ett till min bästa vän 🙏💖
  Ulrika
  26 februari, 2020
  Ett hjälpande snyggt smycke att bära med sig.
  Perfekt 👌
  Margareta
  25 februari, 2020
  Snyggt, litet och bra att alltid ha till hands när relaxatorn är någon annanstans.
  Cecilia
  24 februari, 2020
  Jag är nöjd med mitt smycke det hjälper en när man mediterar och hjälper en att andas lugnt när man är stressad. Det har hjälpt mig.
  Lotta Pressfeldt
  20 februari, 2020
  Praktisk och snygg detalj för en bra sak. Uppskattat av många av mina yogadeltagare. Fungerar lugnande och ger dom som har en ytlig och snabb andning hjälp till en bättre och djupare andning.
  Lotta P
  20 februari, 2020
  Praktisk och snygg detalj för en bra sak. Uppskattat av många av mina yogadeltagare. Fungerar lugnande och ger dom som har en ytlig och snabb andning hjälp till en bättre och djupare andning.
  Pia Ahlgren
  18 februari, 2020
  Jag är jättenöjd med detta andningssmycke! Litet, nätt och så effektivt. 💚
  Pia A
  18 februari, 2020
  Jag är jättenöjd med detta andningssmycke!
  Litet, nätt och så effektivt. 💚
  Christin
  7 februari, 2020
  Ett fint litet smycke som hjälper mig att andas lugnare.
  Christin
  7 februari, 2020
  Ett fint litet smycke som hjälper mig att andas lugnare.
  Malin Granander
  6 februari, 2020
  Hej köpte den minsta andningspipa till en vän hon är helt lyrisk....den funkar säger hon. Har Köppte en till, till min dotter som har dahd och ptsd, hoppas den funkar där med. Mvh Malin
  Malin G
  6 februari, 2020
  Hej köpte den minsta andningspipa till en vän hon är helt lyrisk....den funkar säger hon.
  Har Köppte en till, till min dotter som har dahd och ptsd, hoppas den funkar där med.
  Mvh Malin
  Britt Ljung
  4 februari, 2020
  Bra vid yogaträningen och vid sänggående. avslappnande.vackert smycke och fin kedja.
  Britt L
  4 februari, 2020
  Bra vid yogaträningen och vid sänggående
  avslappnande.vackert smycke och fin kedja.
  Ulrika
  2 februari, 2020
  Fint smycke som funkar precis som det ska. Bra service och snabb leverans. Kan verkligen rekommendera detta.
  Ulrika
  2 februari, 2020
  Fint smycke som funkar precis som det ska. Bra service och snabb leverans. Kan verkligen rekommendera detta.
  Pernilla
  30 januari, 2020
  Ett fint smycke som påminner mig om att stanna upp, andas och leva i nuet
  Pernilla
  30 januari, 2020
  Ett fint smycke som påminner mig om att stanna upp, andas och leva i nuet🙏🏻
  Monica Svensson
  30 januari, 2020
  Jättebra.haft det på mig sedan dagen jag köpte det.
  Monica S
  30 januari, 2020
  Jättebra.haft det på mig sedan dagen jag köpte det.
  Lotta E Karlsson
  27 januari, 2020
  Supernöjd med mitt andningssmycke, st M passade mig bra som förstagångsanvändare. Tycker det är vackert och ger mig trygghet som ofta får panikatacker.
  Lotta E K
  27 januari, 2020
  Supernöjd med mitt andningssmycke, st M passade mig bra som förstagångsanvändare. Tycker det är vackert och ger mig trygghet som ofta får panikatacker.
  V Hansen
  26 januari, 2020
  Fungerar mycket bra och är en bra påminnelse att stanna upp och andas ordentligt. Rekommenderar det starkt
  V H
  26 januari, 2020
  Fungerar mycket bra och är en bra påminnelse att stanna upp och andas ordentligt
  Rekommenderar det starkt
  Annika
  25 januari, 2020
  Fint smycke, o en påminnelse om att andas bättre
  Annika
  25 januari, 2020
  Fint smycke, o en påminnelse om att andas bättre
  Ann-christin
  17 januari, 2020
  Används vid behov, har det runt halsen så har det alltid med mig, dessutom supersnyggt..
  Ann-christin
  17 januari, 2020
  Används vid behov, har det runt halsen så har det alltid med mig, dessutom supersnyggt..
  Maud
  16 januari, 2020
  För mig som kolpatient är det mycket bra att få ordning på andningen med. Dessutom snygg design.
  Maud
  16 januari, 2020
  För mig som kolpatient är det mycket bra att få ordning på andningen med. Dessutom snygg design.
  Sylvia
  13 januari, 2020
  Fint och användbart smycke.
  Sylvia
  13 januari, 2020
  Fint och användbart smycke.
  Ankie
  13 januari, 2020
  Både dottern och jag använder smycket. Hjälper jättemycket ♥️
  Ankie
  13 januari, 2020
  Både dottern och jag använder smycket. Hjälper jättemycket ♥️
  Charlotta Laurén
  11 januari, 2020
  Det var en present till min dotter. Hon tycker mycket om den. Använder den när hon får ångest. Tycker att hon blir lugn. Men bir lite yrslig ibland.
  Charlotta L
  11 januari, 2020
  Det var en present till min dotter. Hon tycker mycket om den. Använder den när hon får ångest. Tycker att hon blir lugn. Men bir lite yrslig ibland.
  Tove
  9 januari, 2020
  En trygghet att ha med sig och dessutom ett fint smycke! Rekommenderas varmt.
  Tove
  9 januari, 2020
  En trygghet att ha med sig och dessutom ett fint smycke! Rekommenderas varmt.
  Malin
  14 december, 2019
  Jag är så glad för mitt andningssmycke, jag har det alltid på mig och det skänker mig så mycket glädje och ro när jag så lätt, när som helst på dagen, kan ta mig en stunds andning för mig själv. Så fin påminnelse runt min hals❤️
  Cecilia
  10 december, 2019
  Supernöjd med mitt smycke, hjälper mig att andas rätt o lugnt.
  Snabb och smidig affär.
  Rekommenderas varmt
  Cecilia
  10 december, 2019
  Supernöjd med mitt smycke, hjälper mig att andas rätt o lugnt.
  Snabb och smidig affär.
  Rekommenderas varmt
  Annelie Hansen
  7 december, 2019
  Hejsan
  Detta smycke har hjälpt mitt barnbarn jättemycket han använder detta när han känner sig orolig pga sin ADHD så vi är supernöjda har rekommenderat det till många jag känner
  Hälsningar Annelie
  Annelie H
  7 december, 2019
  Hejsan
  Detta smycke har hjälpt mitt barnbarn jättemycket han använder detta när han känner sig orolig pga sin ADHD så vi är supernöjda har rekommenderat det till många jag känner
  Hälsningar Annelie
  Kristina svensson
  6 december, 2019
  Fungerar jättebra.
  Kristina S
  6 december, 2019
  Fungerar jättebra.
  Carola
  5 december, 2019
  Älskar smycket. Mycket fint. Har nyss fått det och har stora förhoppningar mot stress och ångest. Känns bra när jag provat. Snabb frakt.
  Carola
  5 december, 2019
  Älskar smycket. Mycket fint. Har nyss fått det och har stora förhoppningar mot stress och ångest. Känns bra när jag provat. Snabb frakt.
  Christine
  29 november, 2019
  Hittade smycket av en slump, eller med hjälp av Universums hintar, när jag precis lärt mig andningsövningar på rehab för utmattning och långvarig stress. Det har verkligen hjälpt mig att andas lugnare och få ner axlarna från öronen. Har det alltid på mig i en lång kedja runt halsen.
  Christine
  29 november, 2019
  Hittade smycket av en slump, eller med hjälp av Universums hintar, när jag precis lärt mig andningsövningar på rehab för utmattning och långvarig stress. Det har verkligen hjälpt mig att andas lugnare och få ner axlarna från öronen. Har det alltid på mig i en lång kedja runt halsen.
  Mai-Britt
  5 november, 2019
  Superbra att komma tillbaka till en djupare andning. Lätt att använda.
  Lena
  1 oktober, 2019
  Efter en jobbig lunginflammation hade jag svårt med andningen.
  Detta smycke hjälpte mig komma ihåg att göra andningsövningar. Hänger runt halsen och är dessutom snyggt! Tack!
  Lena
  1 oktober, 2019
  Efter en jobbig lunginflammation hade jag svårt med andningen.
  Detta smycke hjälpte mig komma ihåg att göra andningsövningar. Hänger runt halsen och är dessutom snyggt! Tack!
  Karin W
  8 september, 2019
  Hej!
  Är jättenöjd med andningssmycket
  Fint och användbart
  Gittel
  12 november, 2018
  Hej, jag är mycket nöjd med det
  fina, lite ovanliga andningssmycket.
  Tack för affären
  Catharina W
  1 november, 2018
  Jag köpte ett andningssmycke till mig själv. Slutade med att jag fick köpa flera! Söner och deras flickvänner ville också ha. Förutom att den är vacker så funkar den vid stress och panikattack. Jag lider av panikångest och den har hjälpt mig. Tack för otroligt fint smycke som hjälper mig.
  Sigbrit B
  25 augusti, 2018
  Litet och smidigt smycke som påminner mig om hur viktigt det är att tänka på andningen.
  Gabriella
  12 augusti, 2018
  Jag älskar mitt nya halssmycke, det påminner mig dagligen om andningen och det är jättefint. Jag valde en tunnare silverkedja till smycket, jag tycker det är jättefint!!
  Christina A
  2 augusti, 2018
  Superfint smycke , som jag använder att andas med varje dag ❤️
  Helena
  1 augusti, 2018
  Fint och funktionellt litet smycke som hjälper mig tänka på andningen.
  Katja J
  22 april, 2018
  Är jättenöjd med mitt smycke och det hjälper mg att komma ihåg att andas,
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *