Kontakt

Hej fina du!

Hej!

Livet utvecklas och det gör även vi. Jag (Momo/Leon) som driver Momo Jord har fullt upp med andra projekt: husrenovering, skapa nya spännande produkter, fördjupa mina relationer och såklart gå på många äventyr, titta på solnedgångar och fika mycket.

Kort sagt, det är viktigare just nu att vara här och nu och fokusera på det som kommer till mig. Jag har därför inte möjlighet att lägga all energi på Momo Jord längre, hur mycket jag än älskar er kunder.

Därför får jag för en tid betrakta Momo Jord som ett sidoprojekt. Sortimentet minskas en tid – och fokus läggs på egendesignade produkter och i slutändan en hel hammockproduktlinje.

Rent praktiskt innebär det att jag svarar på mail 1-2 gånger i veckan (ofta måndagar och ibland framemot slutet av veckan.).

Jag skickar paket 2-3 gånger i veckan – så länge jag är i närheten av lagret och inte långt ute i naturen. Stänger butiken mer än några dagar så meddelar jag givetvis detta.

Så, kort sagt: allt rullar på som vanligt, men räkna med att det kan ta en vecka med att få svar på mail. Telefon är jag inte heller tillgänlig på (inte ens privat), då jag vill kunna helt fokusera på här och nu och se vad som skapas av det.

Allt detta sagt, tack att du finns och att du är du! 

Vill du kontakta med gör du det på [email protected] . Som sagt, ibland tar det en vecka att få svar, men jag gör mitt bästa på att svara på alla.

För säljare, SEO-folk, “utvecklare” och andra som vill sälja tjänster – jag besparar båda vår tid genom att radera era meddelanden direkt. Så bemöda er inte. Jag har allt jag behöver och vill inte ha hjälp att växa och jag köper inte vad ni nu försöker sälja.  Det är inte därför Momo Jord finns.

Butiken startade genom kärlek till hammocking och stilla liv. Kärlek till naturen, solnedgångar, bra samtal och djup närvaro. Det kommer jag aldrig sluta försöka inspirera till.

Tack att du läste ända hit. 

Vi hörs!

Vill fixa en retur eller ett byte? Inga problem! Du kan skriva ut en returfraktsedel här.

Skicka gärna ett mail om returen så att vi vet. Vi återbetalar eller byter din vara så snart den kommit till oss.

Obsevera att varan måste vara i säljbart nyskick för att vi ska kunna göra en full återbetalning.

Allt gott! 

Momojord.se drivs genom Momo Jord AB,  Överälve 53, 827 93 Ljusdal. Org.nr.559157-8421.

(Ganska) snabb leverans

Vi skickar ofta två gånger i veckan, när vi åker in på byn (om vi inte är ute på något kort äventyr, då kan det bli någon dag senare). Leverans tar ofta 1-3 vardagar beroende på leveransadress och transportbolagets flow.

Fri frakt från 1000kr

Annars från 39kr. Vi skickar med Postnord och Schenker. Returer går bra inom en månad. Du står för returfrakten, men kan köpa den till självkostnadspris om du vill.

Vi gillar livet

För att inte bli tokiga måste vi upp på fjället eller ut i skogen så ofta vi kan. Ibland är vi ute på äventyr med andra rod. Då svarar vi inte alltid så snabbt, och paket kan dröja någon dag extra ibland. Blir det längre än så meddelar vi det.

Vi bjuder in till ett bra liv

Ett bra liv med vila, fika och äventyr. Vi är team må bra. Naturen hjälper oss till det. Kom med ut i naturen. Vi har bra prylar som gör ditt liv lugnare, roligare och mer glädjefyllt. Det är vad vi hoppas iallafall :)