Varukorg

Kontakt

Säg hej fina du

Hej! 

Kanske du undrar vilka äventyrliga och härliga människor som ligger bakom Momojord? 😉

Det är bara vi, Hanna och Momo Ideäng, En familj i hälsingland som helst av allt bor utomhus och väljer njuting och livet först. Därför har vi skapat en butik som gör just det lättare för Dig, att också välja Livet. Naturen och Äventyret.
För det är då vi mår som bäst. Eller hur!

Om du vill kontakta någon av oss, så gör du det bäst via mail: [email protected]

Vi svarar så klart så fort vi kan, så länge vi inte är på äventyr (vi är inte typen som har med oss mobiler, iallafall inte påslagna) 😉 

All Kärlek 

Hanna & Momo Ideäng

 

Vill fixa en retur eller ett byte? Inga problem! Du kan skriva ut en returfraktsedel här.

Skicka gärna ett mail om returen så att vi vet. Vi återbetalar eller byter din vara så snart den kommit till oss.

Obsevera att varan måste vara i säljbart nyskick för att vi ska kunna göra en full återbetalning.

Allt gott! 

Momojord.se drivs genom Momo Jord AB,  Överälve 53, 827 93 Ljusdal. Org.nr.559157-8421.

(Ganska) snabb leverans

Vi skickar måndag, onsdag & fredag, ofta kring kl 9 (om vi inte är ute på något kort äventyr, då kan det bli någon dag senare). Leverans tar ofta 1-3 vardagar beroende på leveransadress och transportbolagets flow.

Fri frakt från 1000kr

Annars från 39kr. Vi skickar med Postnord och Schenker. Returer går bra inom en månad. Du står för returfrakten, men kan köpa den till självkostnadspris om du vill. (Detta pga att en del missbrukat fria returer som kostat oss mycket tid och pengar i onödan.)

Vi gillar livet

För att inte bli tokiga måste vi upp på fjället eller ut i skogen så ofta vi kan. Ibland är vi ute på äventyr med andra rod. Då svarar vi inte alltid så snabbt, och paket kan dröja någon dag extra ibland. Blir det längre än så meddelar vi det.

Vi bjuder in till ett bra liv

Ett bra liv med vila, fika och äventyr. Vi är team må bra. Naturen hjälper oss till det. Kom med ut i naturen. Vi har bra prylar som gör ditt liv lugnare, roligare och mer glädjefyllt. Det är vad vi hoppas iallafall :)