Leverans, betalning & integritet

Vi håller det enkelt:

Vi tror på att ärlighet, kommunikation och ömsesidig respekt löser det mesta.

Och att livet är för fint för att ha tråkigt 🙂

 

 Vi skickar med Schenker eller Postnord. 

 Vi packar och skickar måndagar, onsdagar och fredagar. Leveranstid är i de flesta fall 1-4 vardagar från att vi skickar.

 Ibland är vi ute på äventyr. Eller bara hänger på ett berg eller vi någon av alla fina skogstjärnar runt vårt hem. Då kanske vi inte packar på en dag eller två. Så även om det ofta går supersnabbt så kan det ibland dröja några dagar. Helt enkelt för att man måste leva lite också 🙂 Och inte bara packa paket hela dagarna. (Även om vi tycker det är jätteroligt!)

 Ej uthämtade paket debiteras med 250 kronor, som vi drar från inbetald summa.

 Vi samarbetar med Klarna för att hantera betalningar (kort, faktura, delbetalning eller bankbetalning osv.) Givetvis hanterar vi dina uppgifter varsamt och vi ser aldrig dina kortnummer etc – betalningen går direkt till Klarna (eller respektive merchant om du väljer något annat betalningssätt). Du kan också Swisha om du föredrar det. Eller betala med kort via Stripe.

✓ Vi ger dig en månads returrätt. Är du inte nöjd så kan du skicka tillbaka varan inom en månad från det att den mottogs så får du pengarna tillbaka eller får byta vara. Som kund får du själv stå stå för returfrakten. Detta på grund av att fria returer missbrukats, vilket kostat oss mycket både pengar, tid och krångel.

Varan måste vara oöppnad/i säljbart nyskick för att vi ska kunna betala tillbaka hela summan (annars får vi en enorm hög osäljbara prylar på lagret).

Vi återbetalar varorna när vi fått tillbaka dem. Observera att vi inte återbetalar betald frakt.

Du kan köpa och skriva ut en retufraktsedel här.

Vill du returnera något senare än efter en månad är det ofta inga problem. Hör av dig så löser vi det!

Klarna dataskyddspolicy (deras forumlering 😉

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Snällhetslöfte

Vi vill vara snälla. På riktigt: vi skulle inte kunna leva med oss själva om vi drev en verksamhet där vi möter massa missnöje – vi vill göra fina saker, som kanske inspirerar dig att göra fina saker osv. Vi kommer göra vad vi kan för att du som kund ska vara nöjd och glad. Har vi gjort fel löser vi det. Har något gått fel bortom vår kontroll gör vi givetvis vad vi kan för att ordna det också. Fantastisk service är inte bara något tomt värdeord, utan så vi naturligt agerar. Så gott vi kan givetvis – vi är helt vanliga människor och har liv och andra åtaganden att ta hand om. Men vi försöker ändå vårt bästa för att göra världen till en lite bättre och trevligare plats att leva i.

Det sagt. Vi ödslar ingen energi på någon som försöker utnyttja oss (det har hänt ett ytterst fåtal gånger under åren, så det gäller högst sannolikt inte dig :).

Integritets- & Sekretesspolicy (måste finnas med)

Vi tar väl hand om dina uppgifter och sprider dem inte till någon obehörig. För att kunna driva butiken behöver vi samla lite data: vi sparar dina uppgifter i vår kunddatabas, så att vi känner igen dig för framtida köp och kan följa upp gamla ordrar. Inga betalningsuppgifter lagras på vår server utan tas hand om av respektive merchant. Vi tar automatiskt emot och sparar anonym information (via Google analytics) från din webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan. Vi använder också pixlar från Facebook.

Vi lovar att aldrig spamma eller göra något otyg med dina uppgifter. Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen och vi kommer aldrig sälja eller dela dem med någon annan. Efter beställning kanske du får något enstaka mail som ber om en recension efter några månader; annars kommer du bara höra av oss om du valt att gå med i vårt nyhetsbrev. Eller när du väljer att komma tillbaka och handla igen.

Vi använder oss av cookies för att allt ska fungera. Genom att använda momojord.se godkänner du detta osv GDPR bla bla bla. Har du några schjyssta kakrecept, dela gärna med dig. Eller ännu hellre, skicka kakor.

Momojord.se drivs genom Momo Jord AB,  Överälve 53, 827 93 Ljusdal. Org.nr.559157-8421. Godkända för F-skatt.

(Ganska) snabb leverans

Vi skickar ofta två gånger i veckan, när vi åker in på byn (om vi inte är ute på något kort äventyr, då kan det bli någon dag senare). Leverans tar ofta 1-3 vardagar beroende på leveransadress och transportbolagets flow.

Fri frakt från 1000kr

Annars från 39kr. Vi skickar med Postnord och Schenker. Returer går bra inom en månad. Du står för returfrakten, men kan köpa den till självkostnadspris om du vill.

Vi gillar livet

För att inte bli tokiga måste vi upp på fjället eller ut i skogen så ofta vi kan. Ibland är vi ute på äventyr med andra rod. Då svarar vi inte alltid så snabbt, och paket kan dröja någon dag extra ibland. Blir det längre än så meddelar vi det.

Vi bjuder in till ett bra liv

Ett bra liv med vila, fika och äventyr. Vi är team må bra. Naturen hjälper oss till det. Kom med ut i naturen. Vi har bra prylar som gör ditt liv lugnare, roligare och mer glädjefyllt. Det är vad vi hoppas iallafall :)