Eldshow i världsklass

Se dina gäster häpna.

Hör dem jubla.

Min eldshow gör succé.

Efter 20 år som eldartist vet jag hur man levererar riktigt bra eldshower.
En eldshow som bokas år efter år.
Som ger avtryck, sprider glädje.
Och lämnar en varm känsla.
Och som får gästerna att prata om dig, länge.

Välkommen till en unik och spektakulär upplevelse som kommer att få dina gäster att tala om din tillställning. Länge.

Jag pratar naturligtvis om min eldshow!

Jag är en professionell eldartist som har uppträtt i över 20 år och gett över tusen eldshower.

Med min eldshow är jag redo att skapa en oförglömlig upplevelse på din tillställning: företagsfest, invigning, event, ljusfester, bröllop – jag har uppträtt på allt och vet hur man förundrar.

Jag erbjuda dig och dina gäster en eldshow som är både magisk och spektakulär. Med 20 år och över tusen föreställningar i ryggen vet jag hur man skapar succé.

Med en blandning av eld och dans kommer jag att skapa en atmosfär som gästerna aldrig kommer att glömma.

Min eldshow har bevisat sin popularitet över tusen gånger, och den har hjälpt till att höja nivån på hela evenemang och skapat en positiv upplevelse för kunder och gäster.

Eldshow är ett perfekt tillägg till alla slags evenemang. Välkomna dina gäster med eldmingel utanför entrén eller använd det som en ljuspunkt i mörkret för att skapa en magisk stämning.

Eller ge din personal en chans att duka om medan dina gäster upplever en spektakulär eldshow.

Jag har uppträtt för hundratals företag – från stora börsbolag och myndigheter (och Kung Carl XVI Gustaf – två gånger!) till små ensamföretagare. Genom åren har jag lärt mig att för att ge en bra elshow, måste jag snabbt ta in information, hitta de bästa lösningarna och hantera oväntade situationer. Detta gör varje uppträdande unikt och spännande, för både dig och dina gäster.

Ge mig uppdraget att välkomna gästerna, skapa en ljusshow till middagen, eller avsluta eventet med en magisk eldshow – du kan lita på att allt utförs smidigt, elegant och enkelt, stöttat av mina många års erfarenhet och expertis.

Ditt evenemang är unikt, och jag strävar alltid efter att skapa en föreställning som passar platsen, stämningen och publiken.

Oavsett om du vill ha en stillsam och elegant show eller en storslagen show med wow-faktor, så har jag erfarenheten och kompetensen för att leverera det du önskar.

Boka mig nu, och låt mig visa dig varför min eldshow är en av de mest populära och efterfrågade i branschen.

Läs mer och boka eldshow på eldshow.nu eller kontakta mig genom att trycka på knappen nedan.

Jag skulle älska att få chansen att uppträda för dig med min fantastiska eldshow. Jag tror att jag kan erbjuda något som verkligen kommer att ta din evenemangsupplevelse till nästa nivå.

Min eldshow har allt – spänning, drama, passion och en snygg och professionell prestation. Med över 20 års erfarenhet och över 1000 föreställningar bakom mig, kan du vara säker på att jag har den nödvändiga kunskapen och expertisen för att göra din händelse oförglömlig.

Tänk dig detta – en mörk natt, en ljus och gnistrande prestation som tar över hela scenen, en publik som sitter fast i sina platser och en atmosfär som är helt och hållet magisk. Med min eldshow kan jag garantera allt detta och mycket mer. Jag använder endast de bästa och säkraste materialen och mina rutiner är perfekt utformade för att fånga publiken och hålla dem fängslade från början till slut.

Jag har varit privilegierad att uppträda på många olika platser och för många olika typer av evenemang, från privata fester och bröllop till större festivaler och företagsevenemang. Men det spelar ingen roll vad ditt evenemang är, jag kan anpassa min show för att passa dina behov och förväntningar.

Om du letar efter en unik och spännande underhållning till ditt nästa evenemang, tveka inte att boka min eldshow. Låt mig ta hand om allt så att du kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av en spektakulär prestation som dina gäster kommer att prata om i månader, kanske till och med år framöver.

Så vad väntar du på? Klicka på knappen nedan och ta första steget till att boka min eldshow nu!

eldshow
Eldshow på företagsevent i Vetlanda 2023 – Med gnistregn
eldshow
Eldshow på Julmarknad på Älgens Berg, 2023 – med kolregn!
Eldshow i världsklass 1
Eldshow utanför Berns i Stockholm, 2018

Nu när jag har fångat din uppmärksamhet, väckt ditt intresse och väckt en önskan i dig att uppleva min oförglömliga eldshow, är det dags att ta handling. Genom att boka min eldshow får du en oförglömlig och unik upplevelse som kommer att skapa minnen för livet.

Att boka min eldshow är enkelt och smidigt. Allt du behöver göra är att kontakta mig via min hemsida eller direkt via telefon eller e-post. Jag kommer att svara snabbt och hjälpa dig med allt du behöver för att boka och planera din eldshow.

Du kan lita på min erfarenhet och mina färdigheter som eldartist. Med över 20 års erfarenhet och över 1000 föreställningar under bältet har jag den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa en säker och enastående eldshow.

Jag kommer att arbeta tillsammans med dig för att skapa en eldshow som är anpassad efter dina behov och önskemål. Vi kommer att diskutera vilken typ av eldshow som passar dig och din plats bäst, och jag kommer att ge råd om säkerhet, musik och effekter.

När du väl har bokat min eldshow kan du luta dig tillbaka och slappna av, och låta mig ta hand om resten. Jag kommer att ta med all utrustning och jag kommer att skapa en eldshow som du och dina gäster sent kommer att glömma.

Så varför vänta? Boka min eldshow idag och upplev magin själv. Låt mig ge dig en oförglömlig upplevelse som kommer att hålla länge i dina minnen.

Fyll i formuläret nedan för ett kostnadsfritt prisförslag. Du binder dig inte till någonting förrän vi är helt överens.

Tjolöholms
Eldshow på Tjolöholms Julmarknad, 2016
eldshow2
Eldshow för Linnéuniversitetet, 2012
eldshow
Eldshow på ljusfest på Sätra Brunn, 2016

En av de största utmaningarna för mig som eldartist är att fånga din uppmärksamhet.

Läser du det här har jag lyckats.

Jag är övertygad om att min passion och erfarenhet kan imponera på dig. Min förmåga att behärska eld och ljus i perfektion kommer att lämna dig trollbunden och fascinerad. Så om du vill ha en show som verkligen sticker ut och får dina gäster att tala om den i månader efteråt, tveka inte att kontakta mig.

Jag förstår att du kanske tvekar över att boka en eldshow, men jag kan garantera dig att det är värt det. Min show är full av spänning och överraskningar som kommer att fånga din publik. När jag uppträder, kommer jag att ta dig och dina gäster på en resa genom en fantastisk värld av eld och ljus. Jag kan anpassa min föreställning efter dina behov och önskemål, och du kan vara säker på att du får en unik och personlig upplevelse.

Med mina expertkunskaper och min kreativitet kan jag skapa en anpassad föreställning som passar perfekt till ditt evenemang.

Vad kan du förvänta dig av min eldshow?

För det första, en minnesvärd och oförglömlig upplevelse. Med mina expertkunskaper och min kreativitet kan jag skapa en anpassad föreställning som passar perfekt till ditt evenemang. Min show är full av spänning och överraskningar som kommer att fånga din publik. Jag kan anpassa min föreställning efter dina behov och önskemål, och du kan vara säker på att du får en unik och personlig upplevelse.

Min expertis och erfarenhet gör det möjligt för mig att skapa en säker och professionell föreställning. Jag arbetar noggrant med säkerhetsrutiner och har alltid rätt utrustning för att säkerställa en säker och lyckad show. Du kan lita på mig och min professionella inställning, jag kommer alltid att leverera en högkvalitativ föreställning som kommer att imponera på dig och dina gäster.

Boka en eldshow med mig idag och se fram emot en oförglömlig upplevelse!

Boka eldshow med Momo Jord

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag med bra idéer och ett prisförslag.

Pris ligger vanligtvis mellan 10000 kr (vanlig enkel eldshow) och 18000 (extra allt eldshow med lite längre resa.) Vill du ha något riktigt stort? Fråga om eldshow med pyroteknik!

Jag utgår från Delsbo i Hälsingland, men uppträder i hela Sverige.