(8 kundrecensioner)

DD Underblanket

690kr

DD’s underblanket. Kompakt och lättvikt.

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: dd-UQ Kategorier: ,

Beskrivning

Undertäcke (underblanket, underquilt) är det bekvämaste sättet att sova i hängmatta. Du är varm överallt och slipper ha ett liggunderlag som glider runt och bökar. Undertäcket fäster du utanpå hängmattan, så det blir en liten luftficka undertill, som isolerar och håller värmen.

DDHammocks sålde i många år SnugPaks underblanket, men har nu tagit fram en egen. Undertäcket är 2 meter långt, så det täcker hela dig och är klassat ner till -5c. Levereras med karbinhakar för enkel uppsättning.

Till Hennessy Hammock rekommenderar jag Snugpaks Underblanket, som har något bättre passform för just Hennessy (även om den här också passar bra med lite trixande.) Till DD Hammocks rekommenderar jag givetvis den här underquilten!

 • Storlek, nedpackad: 20 x 17 x 17 cm
 • Vikt: 950 g
 • Temperatur: -5c (sägs det, beror givetvis på hur varm/frusen du är. Jag skulle säga att den fungerar bra till kring nollan eller någon plusgrad.)

Delning = 💚

Mer information

Vikt1 kg
Tillverkare

8 recensioner av DD Underblanket

 1. Muggen

  Har trixat med denna till en hennesy och tycker att det funkar bra med extralinan jag fäster den i. Har sovit i -1° C samt en tresäsongs sovsäck.

 2. Claes (verifierad ägare)

  Bra produkt som passade min hängmatta fint. Vill dock främst framhålla den personliga- och trevliga service man får vid kontakt med MomoJord så här kommer jag definitivt handla fler gånger!

 3. Jesper Värn (verifierad ägare)

  Använder min underblanket till en Snugpack Djungle hammock och den fungerar utmärkt! Bra, låg, packvolym och vikt. Oerhört smidigt – och bra pris!

 4. Christer (verifierad ägare)

  Lätt att slänga på och håller värmen bra. DD hammock har oslagbar kvalitet för priset. Jag har en Therm-a-Rest slacker hammock och den fungerade utmärkt till den.

 5. Carl Holmqvist (verifierad ägare)

  Ett måste för att undvika markkylan. Fungerar utmärkt men upphängningen kräver noggrannhet för att inte lämna ena sidan ”bar”. Kan fixas med extralinor.
  En stor eloge till Momo Jords snabba leveranser!

 6. Eva

  Använder den till min Hennesy exp. A-sym. Har satt dit en extra ridgeline vari jag fäst denna underblanket. Fungerar bra. Håller mig varm på natten. Har inte provat den i minusgrader än. Återkommer senare.

 7. Momo

  Bra och smidig – funkar perfekt till DD hammocks egna hammockar men sämre passform till Hennessy Hammock.

 8. Tom

  Skaffade denna till mig och min partner och vårt TicketToTheMoon Hammock system. De är skönt varma under natten och väldigt lätta att packa och fästa i hammockens carabiners. De extra snören med små carabiners som sitter på underquiltens sidor var lite onödiga då våra hammocks inte har en ridgeline.
  Det går att ligga diagonalt i hammocken utan att den åker iväge under en vilket var något vi befarade.
  Allt som allt en riktigt bra underblanket som är väl värt priset.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *