(21 kundrecensioner)

DD Underblanket

690kr

DD’s underblanket. Kompakt och lättvikt.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: dd-UQ Kategorier: ,

Beskrivning

Undertäcke (underblanket, underquilt) är det bekvämaste sättet att sova i hängmatta. Du är varm överallt och slipper ha ett liggunderlag som glider runt och bökar. Undertäcket fäster du utanpå hängmattan, så det blir en liten luftficka undertill, som isolerar och håller värmen.

DDHammocks sålde i många år SnugPaks underblanket, men har nu tagit fram en egen. Undertäcket är 2 meter långt, så det täcker hela dig och är klassat ner till -5c. Levereras med karbinhakar för enkel uppsättning.

Till Hennessy Hammock rekommenderar jag Snugpaks Underblanket, som har något bättre passform för just Hennessy (även om den här också passar bra med lite trixande.) Till DD Hammocks rekommenderar jag givetvis den här underquilten!

 • Storlek, nedpackad: 20 x 17 x 17 cm
 • Vikt: 950 g
 • Temperatur: -5c (sägs det, beror givetvis på hur varm/frusen du är. Jag skulle säga att den fungerar bra till kring nollan eller någon plusgrad.)

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

21 recensioner av DD Underblanket

 1. Anne-Kristin Winther (verifierad ägare)

  Super fornøyd 👍😃

 2. Torgny (verifierad ägare)

  Köpte dessa för lite lyxcamping på julafton med min sambo. Vi hade även fårskinn i hängmattan för att öka värmen lite till och packningen bara behövde vara släpbar. Vi sov supergott.
  Uppsättningen var enkel. Vi har ticket to the moon hammock och satte upp en lina ovanför hammocken att fästa Dd underblanket i och det funkade supersmidigt.

  Leveransen var snabb och smidig. Vi är supernöjda med dessa.

 3. Måns (verifierad ägare)

  Snabb leverans! Effekten är total med en underblanket. Ingen mer avkylning underifrån! Enkel att ställa in och hög kvalitet.

 4. James hughes (verifierad ägare)

  Underquilt jag beställde kom i posten några dagar senare, passa perfekt till min hennessy expedition hängmatta… Jag ha använt den varje hiking tur under sen sommaren… Jätte nöjd kund här

 5. Anneli Federstedt (verifierad ägare)

  Är mycket nöjd med den snabba leveransen, att den passade min hammock, men framförallt att den är lätt att bära med på vandring och att jag aldrig behöver ta loss den från hammocken. Den skyddar bra mot den råa nattkylan som är svår att undvika i Sverige och har utökad möjligheten för övernattning i naturen. Tack!

 6. Patrik Ekman (verifierad ägare)

  Funkar utmärkt till min ticket to the moon hängmatta. Inget drag längre.

 7. Henrik Holmström

  Smidig med bra fästpunkter, lätt att få till bra.
  Supersnabb leverans.

 8. Henrik Nauckhoff (verifierad ägare)

  Trots att jag har Ticket to the moon hammock, så fungerade den bra.

 9. Rickard (verifierad ägare)

  Tjock och varm. Lite bylsig men hyfsat lätt

 10. Pontus (verifierad ägare)

  Har ej testat den än, men den ser bra ut och känns gedigen. Vill passa på att slå ett slag för Momojord och deras service! Utomordentligt och personligt! Kommer fortsätta handla hos er!

 11. Daniel Miråå (verifierad ägare)

  Använt i -2 grader tillsammans med en dd Frontline lätta modellen, höll mig varm och go.
  Enkel att sätta upp med min DD hängmatta.
  Komprimeras mycket med medföljande säck och tar hyffsat liten plats i ryggsäcken.
  Mycket nöjd!

 12. PE Svahn

  Jag har använt den ner till -5 och i kombination med dd:s liggunderlag är det bara mysigt att lägga sig i hängmattan. Ska se om denna kombo fungerar ner mot -10 grader senare.

 13. Martin (verifierad ägare)

  Lätt, bra packsäck med kompressionsremmar, den är lagom varm ner till 5+ för mig. Något smal för min warbonnet blackbird, det går att fixa hyfsat med sidosnöret vid fötterna

 14. Muggen

  Har trixat med denna till en hennesy och tycker att det funkar bra med extralinan jag fäster den i. Har sovit i -1° C samt en tresäsongs sovsäck.

 15. Claes (verifierad ägare)

  Bra produkt som passade min hängmatta fint. Vill dock främst framhålla den personliga- och trevliga service man får vid kontakt med MomoJord så här kommer jag definitivt handla fler gånger!

 16. Jesper Värn (verifierad ägare)

  Använder min underblanket till en Snugpack Djungle hammock och den fungerar utmärkt! Bra, låg, packvolym och vikt. Oerhört smidigt – och bra pris!

 17. Christer (verifierad ägare)

  Lätt att slänga på och håller värmen bra. DD hammock har oslagbar kvalitet för priset. Jag har en Therm-a-Rest slacker hammock och den fungerade utmärkt till den.

 18. Carl Holmqvist (verifierad ägare)

  Ett måste för att undvika markkylan. Fungerar utmärkt men upphängningen kräver noggrannhet för att inte lämna ena sidan ”bar”. Kan fixas med extralinor.
  En stor eloge till Momo Jords snabba leveranser!

 19. Eva

  Använder den till min Hennesy exp. A-sym. Har satt dit en extra ridgeline vari jag fäst denna underblanket. Fungerar bra. Håller mig varm på natten. Har inte provat den i minusgrader än. Återkommer senare.

 20. Momo

  Bra och smidig – funkar perfekt till DD hammocks egna hammockar men sämre passform till Hennessy Hammock.

 21. Tom

  Skaffade denna till mig och min partner och vårt TicketToTheMoon Hammock system. De är skönt varma under natten och väldigt lätta att packa och fästa i hammockens carabiners. De extra snören med små carabiners som sitter på underquiltens sidor var lite onödiga då våra hammocks inte har en ridgeline.
  Det går att ligga diagonalt i hammocken utan att den åker iväge under en vilket var något vi befarade.
  Allt som allt en riktigt bra underblanket som är väl värt priset.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *