Superior Hammock – Vi har testat! (omdöme och recension) 1

Superior Hammock – Vi har testat! (omdöme och recension)

Äntligen kom lådorna – flera månader senare än tänkt. Jag packar upp dem. Blir imponerad med en gång. 

Det här är någon som tänkt till.

Jag pratar såklart om en av världens bästa och smidigaste hammockar. 

Jag vet, “bästa” är såklart subjektivt, men det finns några märken som anses vara high-end, avantgarde inom hammockvärlden, crème de la crème. Märken som Dutchware, Warbonnet och Superior Gear.

Superior Hammock sticker ut från mängden genom att den har en integrerad underquilt.

Ja, precis.

Du slipper krångla med en underquilt. Den sitter redan på. Och kommer aldrig krångla. Aldrig glida åt sidan. Aldrig släppa in kalluft.

Detta gör Superior Hammock till en perfekt nybörjarhammock!

Iallafall om du vet med dig att hammockande är för dig. Om du vill ha en hammock som aldig sviker. Och som tar fem minuter att sätta upp, även för en nybörjare.

Ett band runt varje träd.

Häng upp ena öglan i hammocken, när den fortfarande är i förvaringpåsen.

Dra ut hammocken och häng runt den andra trädkramaren.

Färdigt.

Så enkelt. Så elegant.

Som slutsats – Jag älskar Superior Hammock! Det var kärlek vid första ögonkastet. 

Det enda jag eventueltl inte är helt överens med är färgvalet. Jag är traditionell och föredrar gröna/bruna nyanser. Men jag är villig att helt släppa det – Superior Hammock är min nya kärlek i hammockvärlden.

Vi drog till Järvsö Klack – en av våra favoritplatser för solnedgång och soluppgång några timmar senare – för att prova hammocken.

Här kan du se en video om hur det gick. Och vad jag tycker om hammocken. Om det inte redan framgått av texten 🙂

Är du nyfiken? Superior hammock finns att köpa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Ganska) snabb leverans

Vi skickar tre dagar i veckan (om vi inte är ute på något kort äventyr, då kan det bli någon dag senare). Leverans tar ofta 1-3 vardagar beroende på leveransadress och transportbolagets flow.

Fri frakt från 1000kr

Annars från 39kr. Vi skickar med Postnord och Schenker. Returer går bra inom en månad. Du står för returfrakten, men kan köpa den till självkostnadspris om du vill. (Detta pga att en del missbrukat fria returer som kostat oss mycket tid och pengar i onödan.)

Vi gillar livet

För att inte bli tokiga måste vi upp på fjället eller ut i skogen så ofta vi kan. Ibland är vi ute på äventyr med andra rod. Då svarar vi inte alltid så snabbt, och paket kan dröja någon dag extra ibland. Blir det längre än så meddelar vi det.

Vi bjuder in till ett bra liv

Ett bra liv med vila, fika och äventyr. Vi är team må bra. Naturen hjälper oss till det. Kom med ut i naturen. Vi har bra prylar som gör ditt liv lugnare, roligare och mer glädjefyllt. Det är vad vi hoppas iallafall :)