Så här sätter du upp din Snugpak Underblanket (på en Hennessy Hammock) 1

Så här sätter du upp din Snugpak Underblanket (på en Hennessy Hammock)

Hur sätter man upp en Snugpak Underblanket på en Hennessy Hammock? Såhär enkelt är det!

Om du inte behöver hela filmen men lite guidning så:
· Ta alla fyra linor på kortändorna och knyt runt hammocklinan (som går mot trädet). Dra några varv runt linan så knuten inte glider in på hammocken.
· Trä hammockens stabiliseringslinor genom öglorna på underquilten (och fäst dem igen)
· Dra åt dragskon på sidan för att justera så UQn sitter lagom löst/tight mot hammocken.
· Sov gott!

Verkar det ändå lite krångligt? Då har jag gjort en film nedan för dig 🙂

Lycka till!

Snugpak Underblanket på en Hennessy Hammock? Varför då?

Skälet till att jag rekommenderar Snugpak Underblanket till Hennessy Hammock är att det är lite ont om bra underblankets till Hennessy, som med sin assymetriska form. Snugpaks passar dock hyfsat, trots att den är gjord för mer symmetriska hammockar. Dels på grund av dess bredd, och dels på grund av öglor på sidorna som passar hyfsat bra med Hennessys stabiliseringslinor. Den duger absolut för att sova med, trots att passformen inte är 100%

Nu är dock problemet löst – efter att inte ha hittat en bra underquilt på nästan tio år tog jag fram en egen. Så i början av sommaren 2019 kommer jag äntligen lansera en underblanket av dun till Hennessy Hammock! Titta in i butiken i juni-juli så kommer den finnas där – du kommer inte kunna missa den 🙂

(Ganska) snabb leverans

Vi skickar ofta två gånger i veckan, när vi åker in på byn (om vi inte är ute på något kort äventyr, då kan det bli någon dag senare). Leverans tar ofta 1-3 vardagar beroende på leveransadress och transportbolagets flow.

Fri frakt från 1000kr

Annars från 39kr. Vi skickar med Postnord och Schenker. Returer går bra inom en månad. Du står för returfrakten, men kan köpa den till självkostnadspris om du vill.

Vi gillar livet

För att inte bli tokiga måste vi upp på fjället eller ut i skogen så ofta vi kan. Ibland är vi ute på äventyr med andra rod. Då svarar vi inte alltid så snabbt, och paket kan dröja någon dag extra ibland. Blir det längre än så meddelar vi det.

Vi bjuder in till ett bra liv

Ett bra liv med vila, fika och äventyr. Vi är team må bra. Naturen hjälper oss till det. Kom med ut i naturen. Vi har bra prylar som gör ditt liv lugnare, roligare och mer glädjefyllt. Det är vad vi hoppas iallafall :)