Varukorg

Eldshow i världsklass

 

Eldshow i världsklass

Upplev en magisk eldshow – av en eldartist med över 20 års erfarenhet

 

Tillgänglig för bokning från april 2022.

(Uppdaterad sida kommer inom kort – nytt koncept, samma magi.)

 

Stort tack för igår. Otroligt imponerad av passionen och kärleken i ert nummer. Inte ett öga torrt bland gubbarna.

– Joacim Cans, Hammerfall

Eldshow i världsklass

Vi är experter på eldshower. Med erfarenhet från över tusen eldshower och gediget detaljarbete känner vi till alla fallgropar och vet vi hur vi arrangerar en eldshow på bästa sätt, hur vi fångar och trollbinder publiken och levererar en unik helhetsupplevelse. Låt oss ta hand om underhållningen så skapar vi succé. Vi har tusentals nöjda kunder, många återkommande år efter år. Du kan bli en av dem du med. Hör av dig så pratar vi eldshow.

Oerhört mäktigt!!

– Maria Fredriksson, Westers

Ni tog oss alla med storm. Det var något av det vackraste jag upplevt på länge. Innerligt, rörande, proffsigt, spännande – ni fångade kärleken och passionen med ert fantastiska uppträdande. Whoa!!! Wow!!!

– Lasse Gåre, Musiker

Söker du en vacker, passionerad eldshow som berör; välkoreograferad och genomtänkt; välbalanserad mellan svävande dans och sprakande eldmoln? Då är det vår eldshow du söker.

Vi erbjuder en eldshow i mötet mellan det sköra och vackra och det tunga, explosiva, storslagna. Ni får eufori, kärlek, närvaro, passion, invävt i vacker elddans. Vi ser till detaljer och vi vet hur man arrangerar en eldshow på bästa sätt. Du kan lita på att vi alltid levererar.

Eldshow och scenkonst är vårt liv och vårt heltidsjobb. Med femton års erfarenhet i ryggen vet vi vad som fungerar inte. Vad som utgör en spännande, intressant och bländande vacker eldshow. Vi tänker, drömmer och lever eldshower. Vi levererar eldshow i världsklass. 

Det var det mest fantastiska jag sett! Det var helt otroligt, jag kan inte tacka er nog! Orden räcker inte till för att förmedla känslan…
– Bruden på bröllop

Var passar eldshowen?

Vi har en föreställning till varje slags tillställning! Ofta är vi bokade för företagsevent eller samarbetar med olika eventbolag eller kulturarrangörer. Om sommaren uppträder vi på bröllop över hela landet (och ibland längre bort.)

Vi skapar framför allt stämningsfulla eldshower i vackra miljöer, men rör oss lika bra i som partystarters i Stockholms innerstad (då oftare med vår pixel/ledshow, men även med eld såklart!)

Företagsfester, kick-offer, konferenser, kulturarrangemang, marknader, videoproduktioner, bröllop, konserter; nere i gruvor, på stora scener, på bryggor, öde öar, borggårdar och salonger; norrland, skåne eller europa – vi är överallt och löser gärna utmaningen att uppträda på kreativa sätt i olika miljöer. Vi har en akt för allt och behövs det skapar vi en för just er.

Vi trivs bra i större arrangemang och är både flexibla och lättjobbade. Vi vet att eld kan vara lite svårt ibland, och vi bidrar med vår kunskap när det kommer till upplägg och säkerhet. Vi är certifierade i heta arbeten men vår kunskap och vårt säkerhetstänk kommer från mångårig praktisk erfarenhet.

Vi skapar vackra, stämningsfulla, storslagna eldshower som berör. Vi skapar också häftiga högteknologiska pixeldansshower. Hör av er och berätta om ert event så ger vi ett förslag på hur vi kan genomföra vår eldshow eller ledshow på bästa sätt. Vi lovar att överraska och att alltid överträffa era förväntningar!

 

Eldshow – frågor & svar

Vad behövs för att uppträda?

Vi har allt vi behöver! Våra högtalare är batteridrivna – så ni behöver inte ens ordna fram el!

Det enda ni behöver bistå med är en scen – en öppen yta på minst 5 x 10 meter (helst det dubbla) utan lättantändliga saker (t ex partytält) allt för nära. Även mindre scener är absolut möjligt – den dialogen tar vi i bokningsprocessen.

Säkerhetsavstånd till publiken är 1-2 meter utöver scenstorleken – vi vill vara nära och intima.

Vi har givetvis med oss säkerhetsutrustning. I känsliga områden är det bra om ni ordnar fram en större brandsläckare än den vi har med oss. Rent säkerhetsmässigt kan vi dock säga att inget farligt hänt under alla år vi uppträtt (brännsår på oss själva undantagna).

 

Eldshow inomhus?

Korta svaret: Vi kan uppträda inomhus om lokalen tillåter, men föredrar att hålla oss utomhus, pga säkerhet och effekt. Inomhus erbjuder vi istället vår fantastiska LED-föreställning.

Långa svaret: Det är möjligt att uppträda inomhus, men det ställer ganska stora krav på lokalen vad gäller ventilation, säkerhet etc. Ofta brukar vi rekommendera en eldshow utomhus istället, antingen som välkomstmingel utanför entrén eller vid något tillfälle då det är lämpligt att ta ut gästerna, t ex vid en transportsträcka.

Eldshower inomhus blir även mer tillbakahållna (mindre mängd eld) och av naturliga skäl kan inte använda oss av större effekter inomhus. Det går även att kombinera t ex en kortare eldshow inomhus (ofta är 3-5 minuter lagom) med ett välkomstmingel.

Inomhus kan vi även erbjuda s.k. LED-shower – vi har programmerbar LED-utrustning (som även dessa ligger i framkant av utvecklingen) som kan visa t ex ert företags logo. Kontakta oss för mer information angående LED-shower.

Eldshow vid regn?

Vi har aldrig någonsin behövt ställa in en eldshow på grund av regn. Ofta har vi tur med vädret. (Momo brukar hävda att han har en deal med vädergudarna och kan berätta om flera gånger när ösregn bara plötsligt upphört precis när han ska uppträda, för att sedan börja ösa ner igen strax efter eldshowens slut.)

Ösregnar det brukar vi alltid kunna hitta en lite väderskyddad plats. Regnar det bara litegrann är det inget som påverkar eldshowen. Då tänker vi snarare på gästerna, att de ska få stå skyddade från regnet. Det har alltid gått att lösa, och vi är övertygade om att det kommer gå att ordna i framtiden.

Visar väderprognosen hällregn eller annat extremväder kan vi tillsammans överväga att ställa in eldshowen. Då utgår givetvis ingen kostnad för er – den smällen tar vi.

Vilka har ni jobbat med?

Vi har jobbat med många hundra företag, eventbolag, kommuner, tv-produktioner och privatpersoner genom åren. Några highlights är:

 • Kungen & Drottningen(!)
 • Regeringen
 • Jokkmokks marknad
 • HBO Nordic
 • SVT
 • Samsung
 • Renault
 • Westers
 • Strömma Turism & Sjöfart
 • Pfizer
 • Skoklosters slott
 • Vaxholms fästning
 • NCC
 • Eventab
 • Comwell Varbergs Kurort
 • BiogenIdec Sweden
 • Hansen event

Och kommuner? Javisst! T ex Stockholm, Uppsala, Malmö, Göteborg, Partille, Katrineholm, Mölndal, Hagfors, Varbergs och Kristianstads kommun. Bland annat.

 

Stort WOW och tack och wow igen för er fantastiska eldshow! Alla var helt begeistrade av den vackra, sprakande danskemin som rådde i eldarnas sken. Helt klart kvällens höjdpunkt som ingen kommer glömma.
– Thomas Eriksson

Föreställningar för alla tillfällen

Vår vackra och storslagna eldshow har förfinats genom tusentals föreställningar under femton år. Lätt och dansant möter det eldtunga och eurofiska i en dramaturgi som tilltalar alla – vi har en eldshow för alla slags event, som alla bygger på samma grundprincip av välkoreograferad skönhet och mycket eld.

Eldshowen är 15-20 minuter lång och utförs av 2-5 artister. Vi har batteridrivet ljudsystem och all nödvändig säkerhetsutrustning – det enda ni behöver ordna är platsen.

Eldshowen utförs utomhus. Eld inomhus är möjligt under rätt förutsättningar, hör av dig så tittar vi på just ditt fall. Ett säkrare och mer inomhusanpassat alterantiv är vår pixel/led-show som är lika garanterad succé som vår eldshow.

Ge era gäster ett varmt välkomnande med elegant och vacker elddans. Vi möter era gäster utanför entrén, elegant klädda och utrustade med brinnande solfjädrar, paraplyer, drakstavar, poi och glödmoln. Eldmingel är ett mer stillsamt alternativ till eldshow och pågår under den tiden gästerna kommer – ofta ca 30-60 minuter.

Kombinera gärna med vår eldshow eller led/pixelpoi för en komplett inramning av kvällen.

Unik och superhäftig högtekologisk underhållning som skapar jubel och får alla att undra – hur fungerar det där?

Vi kan exponera er logo eller rita vilka bilder och mönster som helst i luften, som vi dansar med. Detta är unikt, nytt och superhäftigt. Se filmen för att förstå hur det kan se ut. Här med 20-tals Gatsby-tema på Scenkonstmuseet. Vi har ett antal föreställningar att välja mellan (som vi anpassar efter ert event och med er logo), eller så sätter vi ihop en helt ny föreställning enbart för er.

Pixelpoi är unikt, häftigt och sätter garanterat igång publiken! Vi är nära på ensamma i Sverige om teknologin och med vår approach till den lovar vi en unik upplevelse ingen sett innan.

 

Boka eldshow

Jag har tagit en liten paus för att jobba fram ett nytt koncept. Sidan är under uppbyggnad (informationen är gammal). Vet du redna nu att du vill ha en eldshow under 2022? Hör av dig via kontaktsidan!

eldshow.pro · eldshow.nu · eldjam.se

 

Ni var helt fantastiska och många har kommenterat just ert framträdande och varit imponerade. Åter igen, stort tack för ert härliga uppträdande!
–Tina Björkén, Hannover Re

Snabb leverans

Fri frakt från 1000kr

Fria returer

Inom en månad

Vi gillar världen

Och vill göra bra för den.

Enkel och säker betalning

Med Klarna eller Swish