Jag gillar förvisso min Relaxator – ett andningsmotstånd som hjälper dig andas djupt och långsamt när du behöver. Men hur bra relaxatorn än är vill jag inte alltid gå runt med en grönblå plastnapp. Tänk om man kunde göra en Relaxator fast diskret, vacker och alltid tillgängligt? Varför inte som ett silversmycke.

Så jag tog fram ett andningsmotstånd i silver. Enkelt, elegant, diskret.

Ett smycke som kan hjälpa dig andas lugnt och djupt när du behöver. Ett hjälpmedel som hjälper dig komma djupare i yoga- och stretchpositioner. Ett verktyg för meditation, sittande eller gående.

Du använder andningsmotståndet genom att sätta det mellan läpparna och andas ut genom det. Andas in lugnt genom näsan och slappna av helt på utandning, låt luften flöda genom munstycket i den takt det vill. Det är möjligt att du upplever känslor av yrsel i början, det är bland annat för att koldioxidhalten i blodet höjs och kroppen lugnar ner sig. Andas då några vanliga andetag, och se till att du inte står upp och kan ramla.

För gående meditation, synkronisera andningen med dina steg, och andas ut långsammare än du andas in. Du kan t ex andas in på två steg och ut på fyra, eller in på fyra och ut på åtta eller tolv, beroende på din egen kapacitet och vad som känns bra för dagen. Du kan välja att fokusera på andningen och fötternas kontakt med marken eller bara låta tankarna vandra fritt.

  • Storlek: ca 10 mm
  • Material: 925 silver. Handgjort och kan därför variera något i utseende.
  • Design av Momo Jord

 Vill du ha ett fint mail ibland?

Vi vill dela fint med dig. Och kanske en och annan rabattkod.

Vi skickar högst något mail om året och delar givetvis aldrig din epost. Lovar ♥

Tack! Nu har du gått med.