Kompletta måltider.

När du vill göra annat än att laga mat.

Du tar dig inte alltid tiden att tillaga en hälsosam och balanserad måltid. Känner du igen dig? I snitt kommer du göra ohälsosamma, dyra och ohållbara matval 9 timmar i veckan. För de tillfällen då du inte har tid och vill ha något bättre att äta finns Queal. Våra måltider är snabba och kompletta. Så du är redo för det du vill göra.

Inget krångel. Bara nyttig, god mat i en shake eller bar.

Beställ Queal

Vilken variant passar mig bäst? →

Queal Steady är en shake som innehåller en hel måltid, som du blandar ihop på några sekunder. Perfekt när du hellre gör något annat än att handla och lagar mat. Queal innehåller allt din kropp behöver, fixar maten på några minuter håller dig mätt i timmar. Så du får energi och tid över att göra det du är passionerad över. Varje påse innehåller tre måltider.

Queal Steady Standard innehåller 700 kcal per portion och passar de flesta. Vegan innehåller ärt- och risprotein istället för vassle. Athletic innehåller 766 kcal och hela 50 gram protein per portion. Agile innehåller 600 kcal per portion men ändå allt din kropp behöver.

Queal GO är en bar som du alltid kan ha med i väskan. En Queal GO innehåller en femtedel av din kropps näringsbehov – förpackad i en nyttig och god choklad- eller nötbar.

Vad är skillnaden mellan Standard, Vegan, Athletic och Agile?

Standard innehåller 700 kcal per portion och passar de flesta. Vegan innehåller ärt- och risprotein istället för vassle. Athletic innehåller 766 kcal och 50 gram protein per portion. Agile innehåller 600 kcal per portion men ändå allt din kropp behöver.

Hur blandar jag till min Queal?

Blanda ca 350 ml vatten med 1/3 påse pulver (5 skopor,2.5dl).
Skaka (eller mixa)
Njut
Vill du att det ska smaka ännu bättre? Ställ shaken i kylen en timme innan du dricker.

Hur smakar Queal Steady Shakes?

Oväntat gott! (Ok, vi är säkert lite partiska..)

Queal Shakes har beskrivits som väldigt mjuka (inte korniga som andra liknande märken), krämiga och fulla av smak.

Varje smak är annorlunda. De flesta beställer ett startkit med alla smaker och håller sig sedan till sina 3-4 favoritsmaker.

Vad är fördelarna med Queal Steady?

Queal Steady ger dig 100% av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av vitaminer, mineraler och makronutrienter. Bra balans mellan protein, fett och kolhydrater. Låg sockerhalt, hög proteinhalt. Queal Steady är lätt att förbereda och kan förvaras länge. Queal har låg miljöpåverkan och det är billigt (16kr per 400 kCal eller 26 kr per 700 kCal.)

Hur ofta kan/bör jag dricka Queal Steady?

Det är helt upp till dig.

Du måste inte byta ut alla tre dagens mål mot Queal, men om du vill går det bra – det finns inga kända hälosrisker och Queal är gjort av naturliga ingredienser som havre, sojamjöl och mjölkprotein.

De flesta väljer att bara byta ut frukost eller lunch, eller middag när de är på språng och hellre gör något mer spännande än att laga mat.

Kan jag dricka Queal och ändå äta vanlig mat?

Självklart! Queal är till för att byta ut en måltid när du inte hinner eller vill laga mat eller äta. Du väljer själv när du dricker Queal eller när du äter mer traditionell mat.

Hur länge kan jag förvara Queal?

Bäst före-datumet är satt till 12 månader från produktion. Men på en mörk sval plats och i oöppnade förpackningar bör Queal Steady hålla minst 24 månader.

Är påsen öppnad gäller bäst före-datumet om den förvaras torrt. Se bara till att paketet är stängt!

Om du blandat med vatten håller Queal i flera timmar i rumstempreatur och en och en halv dag i kylen.

Vanliga ingredienser. Extraordinära måltider.

Basen i Queal utgörs havre, maltodextrin (från majs), högkvalitativt vassleprotein och sojamjöl – det mesta producerat i Europa. Queal Steady innehåller allting din kropp behöver, med 26 tillsatta vitaminer och mineraler och en bra balans mellan både mikro- och makronutrienter. Dessutom låg sockerhalt och en bra fiberkälla. Så att din kropp ska må bra och du orkar och får tid att göra det du vill.

Varje påse innehåller 3 kompletta måltider. Blanda bara med vatten så är du redo.

Se ingredienser och näringsförteckning här.(extern länk till vår systerbutik för tillfället.)

Enkel och komplett näring.

Kompletta måltider på några sekunder. Ljuvligt goda.

Supersnabbt. Supergott.

Queal är designat för att vara enkelt. Ta en shake till frukost eller lunch och få mer tid och energi över. Tid som låter dig fokusera på vad som verkligen spelar roll; att göra det du är passionerad av. Spendera mer tid med familjen, jobba, äventyra eller träna. Genom att göra en liten del av ditt liv lättare kommer du kunna göra så mycket mer!

Anpassa som du vill.

Qeaul Steady shakes är jättegoda som de är, men det finns många fler möjligheter. Du kan blanda pulveret med mjölk, blanda två olika smaker, blanda med bär eller frukt, göra smoothies, baka bröd med Queal och mycket mer. Vill du bara blanda med vatten och dricka Queal smakar det givetvis utmärkt som det är.

Effektivt och hållbart.

Att ändra hur vi äter är en av de effektivaste sätten för oss att ha en positiv inverkan på miljön. Genom att välja Queal tar du ett språng i att leva mer miljömedvetet, utan att ens behöva vara medveten om det.

Queal strävar efter efter en snabb och hälsosam måltid där inget går till spillo.