Vi bygger om lite. Ursäkta eventuell röra; Nylansering sker snart.

Integritets- & Sekretesspolicy

1. Vi tar hand om dina uppgifter och sprider dem inte till någon obehörig. För att kunna driva butik måste vi dock samla in lite data. Vi på Momo Jord sparar dina uppgifter i vår kunddatabas, så att vi känner igen dig för framtida köp och kan följa upp gamla ordrar. Vi säljer inte dina uppgifter till någon och gör allt vi kan för att ingen behörig ska komma åt dem. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress och ditt telefonnummer. Inga betalningsuppgifter lagras på vår server utan tas hand om av respektive merchant. Vidare tar vi automatiskt emot och sparar information (via Google analytics) från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan.

2. Vi lovar att aldrig spamma eller göra något otyg med dina uppgifter. Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning. Alla uppgifter lagras på en säker miljö och vi gör allt vi kan för att inget ska läcka ut.

3. Vi använder oss av cookies. Genom att använda momojord.se godkänner du detta.

Väljer du att betala med Hips samlas följande information in:

Vilken information samlar vi in?

Information som du ger till oss. Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv på ett antal olika sätt, såsom när du bekräftar ett köp på en handlares websida, när du väljer att betala med ett av Hips’s betalningsalternativ, kontaktar oss, när du använder vår kundportal eller någon annan av Hips tjänster där du lämnar personuppgifter.

Detta kan vara:

  • Person- och kontaktinformation – namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.
  • Betalningsinformation – kredit- och betalkortsdata (kortnummer, giltighetsdatum och CVV-kod), fakturainformation, bankkontonummer, etc.

Information vi samlar in om dig. När du använder våra tjänster (såsom när du bekräftar ett köp på handlares websida, väljer att betala med ett av Hips’s betalningsalternativ eller använder vår kundportal), kan vi samla in följande information:

  • Person- och kontaktinformation – namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.
  • Information om varor/tjänster – detaljer angående de varor/tjänster du har köpt.
  • Finansiell information – din inkomst, eventuella krediter, negativ betalningshistorik.
  • Historisk information – dina köp, betalnings- och kredithistorik.
  • Information om hur du interagerar med Hips – hur du använder våra tjänster, inklusive svarstid för sidor, nedladdningsfel, hur du nådde och lämnade tjänsten, såväl som leveransnotiser när vi kontaktar dig.
  • Enhetsinformation – t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning.
  • Geografisk information – din geografiska placering.

 

Vill du ha ett fint mail ibland?

Vi vill dela fint med dig. Och kanske en och annan rabattkod.

Vi skickar högst något mail om året och delar givetvis aldrig din epost. Lovar ♥

Tack! Nu har du gått med.