Eldslukare med passion för elden

Boka eldslukare med kärlek och passion för elden. Momo är eldslukare med över tio års erfarenhet av eldslukning och erbjuder eldshower som är så mycket vackrare och så mycket mer än bara eldslukning.

Upplev något magiskt bortom all förväntan och lyft vilket evenemang som helst till nya höjder med Momo Jord, eldslukare och eldartist. Tio års erfarenhet och brinnande passion för elden garanterar en unik upplevelse.

Eldslukare, eldartist, elddansare..?

Eldslukare, eldartist, elddansare… kärt barn har många namn. Eldslukare gör precis vad namnet antyder — slukar eld. Men bara eldslukning gör ingen show. Det behövs så mycket mer. Elddans. Koreografi. En helhet som bygger en föreställning som fångar publiken i ett enda andetag och vars trollbindande verkan hänger kvar länge..

Eldslukare är egentligen bara ett annat namn för eldartist. Jag tror du vill ha något mer än bara någon som står och slukar eld.

Jag är eldslukare, men också eldartist, elddansare, eldjonglör. Det finns många namn för det jag gör, men i slutändan skapar jag konst. Som eldslukare erbjuder jag en magisk, nervkittlande upplevelse som får publiken att låta wooo och waaa, eller stå stumma av förundran innan jublet bryter ut.

Mycket mer än eldslukare

Eldslukare definieras som ”artist med förmåga att släcka brinnande facklor eller andra bloss genom att kväva elden i munnen” (NE). Jag vill påstå att vi gör mer än så. Titta på videon har intill, så får du se smakprov från vår eldshow.

Bara eldslukare? Knappast. Sveriges vackraste eldshow? Ja!

Eldslukare eller eldartist?

En eldshow innehåller så mycket mer än att sluka eld. Därför kallar jag mig hellre eldartist än eldslukare. Och min eldshow stanna kvar i minnnet länge, länge, och bli det gästerna pratar om resten av kvällen. I över tio år har min eldshow växt fram, en koreografi med allt från den lilla ensamma lågan, till glödregnet och de exploderande glödmolnen. Det lilla står i kontrast till det stora; rörelsen till stillheten; tystnaden till musiken. En eldshow är en helhetsupplevelse, långt mycket mer än en traditionell eldslukare erbjuder. Men det har du kanske redan listat ut?

Eldslukare är mitt heltidsjobb

Eldslukare / eldartist är mitt heltidsjobb. Jag är baserad i Stockholm, men turnerar runt landet nästan jämt; uppträder i området kring Stockholm, Göteborg och Malmö med jämna mellanrum, men då jag är bilburen kan jag tar mig var som helst — och jag tackar aldrig nej till äventyr!

Eldslukare till bröllop

Eldshow på bröllop blir allt mer populärt och under åren har vi uppträtt på så många bröllop att vi snart kan bli bröllopsfixare. Planerar du bröllop och vill ha en eldslukare eller eldshow – boka i tid, för lördagar fylls fort…

Som en naturkraft sprungen ut jordens innersta, som ett magiskt väsen som rörde sig över över marken i gnistregn, dansade Momo Jord i samklang med platsen, med kroppen, med själen, Vi som stod i ring och såg på rördes både till tårar och till djup och innerlig glädje. Så vackert, så närvarande, så i harmoni med alltet. Vi existerade tillsammans och vi fascinerades av kraften i elden, i musiken och i dansen. Vi ville aldrig att det skulle ta slut. Någonsin. Och vi vill uppleva det igen. Och igen.

Jenny Skarstedt, Katrineholms kommun

Eldslukare på företagsevent

Söker du en eldslukare till företagsfesten? Då har du hittat rätt! Vi välkomnar gäster med eldslukning, uppträder som överraskning under firmafesten, eller hjälper er exponera ert företag med hjälp av eldslukning. Vi har jobbat på olika typer av företagsarrangemang i många år och har många bra idéer om hur en eldshow med eldslukning kan genomföras på bästa sätt. Se exempel på några företag vi jobbat med på sistone.

Eldshower i Stockholm, Göteborg, Malmö

Tack Momo! Det var så himla uppskattat och din show förgyllde och förstärkte verkligen vår kväll och vår årliga kick of på clarion hotel. Otroligt proffsigt och vilken personlighet!

Tack igen! Ha det super och hoppas på samarbete igen såklart!

Emelie, Klarna, Office and events

Dear Momo,

Tack så jättemycket för en härlig show. Du är bara underbar. Och vi menar inte bara som artist! Alla var bara tagna av din magiska och kärleksfyllda uppträdande. You were like the cherry on the top! Tack, vi kommer säkert att ses igen!

Lina, Kristallbröllop

Eldslukning har utvecklats till bländande vacker eldshow

Tider utvecklas och jag likaså. Jag uppträdde i många år som soloartist och eldslukare, men tog 2012 steget vidare och uppträder numera i eldgruppen illumina. Tyngdpunkt har flyttats från eldslukning till bländande vacker eldshow och nivån har höjts sisådär hundra snäpp sedan min solokarriär. Klicka på knappen och läs vidare.
.Lägg till tooltip-text