Yogamatta av ull – 90 cm – Lyxig (extra bred) ullyogamatta från Momo Jord

1590kr

BESTÄLLNINGSVARA! Hör av dig via mail om du vill ha den 🙂

(2 recensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr. Annars från 39kr.
✓ Vi skickar 1-2 gånger i veckan, när vi åker in på byn.
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish.
✓ Hoppas din dag blir lika fin som du är!

Ullyogamatta med ännu mer plats! Denna yogamatta av ull är precis samma modell som vår populära Lyxig yogamatta i ull, men denna är 90 cm bred, vilket ger dig gott om utrymme att bara vara.

OBS! Bilderna visar 75 cm-yogamatta. Så snart vi varit ute på en photoshoot uppdaterar vi bilderna!

Stabil och mjuk yogamatta av lyxig ull. Stadig botten av gummi och polyester ser till att yogamattan ligger på plats även under mer krävande moment. Yogaytan är av 100% ull (new wool), med en densitet av hela 500 gram per kvadratmeter.

Ullyogamattan är 90 cm bred och 2 meter lång, vilket ger gott om plats för yoga och gör den samtidigt lätt att ta med dig, samt ca 2 cm tjock, vilket gör ditt yogapass bekvämt och skönt. Undersidan är stabil (stabilaste vi sett på en ullyogamtta tror jag), hållbar och vacker.

Ullyogamattor är mjuka, varma och sköna, men har sämre grepp än gummiyogamattor och lämpar sig därför bättre till stilla yoga, meditation och stretching. Till mediyoga, kundaliniyoga eller yinyoga är de oslagbara.

Vi gillar den här ullyogamattan skarpt och är stolta över att få presentera den. Eftersom vi slipper mellanhänder kan vi dessutom hålla priset lågt och ändå leverera hög kvalitet. Vår egen yogamatta av ull är något tunnare än de andra ullyogamattorna vi säljer – vi har valt bort fleecefyllning till förmån för stabilitet – men den är bra mycket stabilare, ligger still på golvet, ger bra stöd och värmer väldigt bra.

Rengör ullyogamattan genom försiktig handtvätt (eller lägg ut dem i snön!). Yogamattorna kan också (enligt tillverkaren) maskintvättas på ullprogram (utan starka tvättmedel, centrifugering etc), men vi har inte testat själva.

Komplettera gärna med den här snygga väskan.

 

Specifikationer för Lyxig Yogamatta av ull, Stabil (Momo Jord)

Dimensioner: 200 cm x 90 cm x ca 2cm
Vikt: 2,8 kg
Material: Användbar yta: 100% ull (new wool), 500g/cm2. Ullen är fastknuten i polyesterbotten. Kant och tråd är av polyester.
Botten: Polyester
Certifieringar: WOOLMARK och OEKO TEX.

Ullen är mulesingfri och fåren ska vara välbehandlade (såvitt jag blivit lovad; jag har inte sett själv). Ullfolk har en tendens att också tycka om får – det gäller de flesta tillverkare likväl som yogisar 🙂

Obs! Då yogamattan är av ull finns det risk att den luktar lite får när den är fuktig. Because ull. (Det gäller för övrigt alla ullyogamattor.) Vädra yogamattan några dagar om lukten är för stark för dig. Notera även att lite ull kan lossna vid intensiv användning, vilket är en naturlig konsekvens av ullen/tygets struktur (och således gäller även det alla ullyogamattor.)

Yogamatta av ull – 90 cm – Lyxig (extra bred) ullyogamatta från Momo Jord 2

Mer information

Vikt 3 kg
Dimensioner 1 × 0.3 × 0.3 m
Tillverkare

2 recensioner av Yogamatta av ull – 90 cm – Lyxig (extra bred) ullyogamatta från Momo Jord

  1. Olga (verifierad ägare)

    jättenöjd med min mysiga yogamatta i ull och andningssmycket jag fick snabb leverans verkligen nöjd

  2. Rose-Marie (verifierad ägare)

    Så varm, mjuk ock skön.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på