(2 kundrecensioner)

Väska till Yogamatta av ull, sandfärgad (90cm)

300kr

Väska för vår Yogamatta av ull, 90cm.

Endast 1 kvar i lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: sat-vaskasand90 Kategori:

Beskrivning

Väska till din Yogamatta av ull. Sandfärgad. Denna passar till 90cm-modellen.

Väskan, som är tillverkad av grov bomull med förstärkta sömmar, har tre fickor på utsidan: en rund i varje kortända och en lång sidoficka så du får med dig allt du behöver till ditt yogapass. Justerbar axelrem gör att den kan bäras bekvämt.

Diametern är 26 cm. Väskan är framtagen för Yogamatta av ull, men givetvis kan du bära andra yogamattor (eller något helt annat) i den om du vill.

Obs! Senaste batchen av den här väskan luktar lite kemikalier. Vi gillar det inte heller (och vädrar dem i några veckor innan vi säljer dem), men det går bort efter en stund.

 

Delning = 💚

Mer information

Vikt1 kg

2 recensioner av Väska till Yogamatta av ull, sandfärgad (90cm)

 1. Marie Utbult (verifierad ägare)

  Visste inte att det fanns väska till yogamatta ull 90cm, så när jag hittade och beställde den så blev jag så nöjd, det blev lite klumpigt att handskas med mattan utan väska.
  Jag rekommenderar den varmt❣️

 2. Susanne

  Nu har jag invigt mattan och väskan, i en grupp med mediyoga. Är oerhört nöjd. Den skänkte mig en extra upplevelse av värme och lugn. Det var verkligen skillnad mot de tunna sladdriga gummimadrasserna som man kunde låna. Jag lade min fina ullmatta ovanpå en sådan.

  Dessutom tycker jag att bärväskan var helt fenomenal. Åkte buss med den och gick några sträckor. Först hade jag den över axeln, vilket gick bra, sedan drog jag den på diagonalen och då gick det ännu bättre.

  Jag valde att köpa den stora mattan, för att även kunna använda den i sängen på landet. Dubbel nytta liksom. Har redan hunnit tipsa andra om en sådan matta. Är sjuk i kroniskt trötthetssyndrom ( ME/CFS) med mycket värk, och har många vänner med samma problem. Mediyoga är typ den enda träning jag orkar med, och då är mattan underbar.

  Med vänlig hälsning
  Nöjd kund
  Susanne

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *