(1 kundrecension)

Ullyogamatta, Yogimat Nature Standard

920kr

Tjock och skön yogamatta av ull med halkfri undersida av latex/nylon. 75x200cm.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: sat-YOGIMAT-NATURE-STANDARD Kategori:

Beskrivning

Yogamatta av tjock och skön ull, med halkfri undersida av latex/polyester. 75x200cm. Högkvalitativ och vänlig mot huden och kroppen.

Den här yogamattan lämpar sig bättre för mer aktiv yoga än våra andra ullyogamattor. Den är riktigt stadig och stabil och ligger på plats, och den har förvisso inte riktigt lika bra grepp som en vanlig gummiyogamatta (t ex Manduka), men å andra sidan är den mycket tjockare, varmare, skönare och lyxigare i de mer stillsamma partierna i din yogautövning.

Ny favorityogamatta helt enkelt. Dock inte den bästa lättviktsreseyogamattan – med sina 2.3kg blir den nog helst kvar hemma. Men där passar den utmärkt..

Ovansida: 100% virginiaull (15mm)
Undersida 84% latex, 16% polyester
Vikt: ca 2.3kg (75cm bred)

 

 

Mer information

Vikt 2 kg
Tillverkare

1 recension av Ullyogamatta, Yogimat Nature Standard

  1. Therese Holmberg

    Den är underbar att ligga/sitta på. Bra längd, huvudet hamnar inte utanför. Jag är 1.80. När en står och gör ställningar med utsträckta ben känns det lite halt, på själva ullen. Men en får gräva ner tårna så går det bra.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *