(1 kundrecension)

Supermjuk kashmirsjal från Himalaya – naturvit (Slutsåld)

800kr

Sjal i äkta kashmir– superdupermjuk! 200x70cm.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: mj-kashmir-vit Kategori:

Beskrivning

Supermjuk sjal i äkta kashmir (pashmina). 200 x 70cm

Sjalen är superlätt, väldigt varm för sin vikt och så len att jag bara vill klappa på den hela tiden. Öppna ändar så inga sömmar som stör – bara riktigt tunn, mjuk kashmirull. Långa fibrer som absolut inte sticker ut eller kliar.

Sjalarna köper jag i Himalaya, av en handlare från Kashmir. Inget kinaproducerat fejk alltså.

Kashmirull görs från det finaste hak- och maghåret från Kashmirgetter, som vandrar i bergen. Detta tunna, fina hår heter ”pashm” på sanskrit – pashmina,  Fibrerna är otroligt tunna, mellan ca 14 och 16 mikroner. Ju tunnare fibrerna är desto bättre är kvalitén.

 

Mer information

Vikt 0.3 kg
Tillverkare

1 recension av Supermjuk kashmirsjal från Himalaya – naturvit (Slutsåld)

  1. Janicke73 (verifierad ägare)

    Detta var ett impulsköp (när den erbjudna rabatten i kassan tydligen blev oemotståndlig 8) och förvisso är sjalen fin men inget jag skulle använda utom till just meditationen på yogapasset, då jag inte har på mig någonting som denna flortunna sak kan haka fast sig i. Då är den dock ljuvlig att svepa runt sig och lätt som den är tar den ingen plats att tala om i väskan =)

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *