Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 5 kundrecensioner
(5 kundrecensioner)

SnugPak Hammock quilt

690kr

En topquilt (täcke), tillsammans med underquilt ger den ultimata sovupplevelsen!

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Leveranstid 1-3 dagar med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: SNUG-TQ Kategorier: ,

Beskrivning

Trött på att krångla dig i sovsäcken i hängmattan? Använd en quilt (topquilt.. ‘topptäcke’?) istället! Överdelen av en sovsäck, så att säga – isoleringen som trycks ihop mot underlaget isolerar inget ändå, så varför bära runt på onödig vikt? Använd med liggunderlag, eller ännu hellre med SnugPaks underquilt så har du ett perfekt, bekvämt, varmt och lätthanterligt sovkit som kommer hålla dig varm och skön större delen av året.

En liten ficka för fötterna håller dem extra varma och isolerade flikar på sidorna ser till att ingen kalluft tränger in, och ser till att hålla quilten på plats hela natten.

SnugPaks Softie-fyllning gör att du kan förvara quilten nedpackad i packpåsen i långa perioder utan att isolerförmågan försämras.
Kombinera med SnugPaks underquilt för den ultimata sovupplevelsen!

SnugPak Hammock Quilt: Specifikationer

 • Vikt: 820g
 • Färg: Olivgrön
 • Längd: 185cm
 • Bredd: 100cm utan flikar. 150cm med.
 • Storlek nedpackad: 23cm x 20cm
 • Material: Paratex Light & Softie Premier
 • Tillverkad i Storbritannien

Mer information

Tillverkare

5 recensioner av SnugPak Hammock quilt

 1. Betygsatt 5 av 5

  Gunnar

  Riktigt skönt med fickan i botten för fötterna, behöver inga raggsockor eller förlora längd på täcket för att vika runt fötterna. Jag är 175cm och täcket räcker gott och väl upp över huvudet på mig så jag behöver nog ingen nattmössa heller 🙂

 2. Betygsatt 5 av 5

  Lasse Keybets

  En riktig toppenprodukt. Den fungerar sommar höst och vår, och förutom detta är den alldeles ypperlig som komplement på vintern. Man ligger i sovsäcken och blir det kallt så är det enkelt att även dra över topquilten. Med den över en varm sovsäck ska det till mycket för att frysa den saken är säker.

  Utöver ovanstående är den mycket enkel att sova i, och är i det närmaste vattentät vilket är skönt att veta när det är busväder ute.

 3. Betygsatt 5 av 5

  RTapper

  Detta är en av de bästa investeringar jag gjort till min Hennessy Hammock. Att bara behöva slänga sig i hammocken och dra topquilten över sig, bidrar till att upplevelsen i skog och natur bara blir bättre. Inget krånglande att försöka skruva ner sig i en sovsäck och tänka på att blixtlås ligger rätt och allt vad det innebär.

  Enkelt! Lägg dig och dra quilten över dig, varmt och gott. Och skulle det bli för varmt, lyft lite på på den bara.
  Nästan som i den egna sängen hemma.

 4. Betygsatt 5 av 5

  Matthias

  En toppenprodukt helt enkelt, frihet, värme och mys förhöjer hammock upplevelsen:-)

 5. Betygsatt 5 av 5

  Momo

  Nu har jag testat den här quilten i min hängmatta några nätter (i kombination med Underquilt), och min reaktion är: Jag älskar den här quilten!

  Den tar mindre plats än jag trodde (det är ju trots allt bara en halv sovsäck..), och så grymt skönt att inte behöva böka runt och kryper ner i en sovsäck, och inga dragkedjor eller hårda kanter, utan bara ett varmt, mysigt täcke. De små flärparna på sidorna känns mysigt inbäddande och fotboxen är stor och gedigen.

  Jag kommer inte gå tillbaka till sovsäck förrän hösten börjar komma åtminstone och riktigt kalla vinternätter kan jag tänka mig sovsäck + quilt istället för extra filtar etc som jag kört med hittills..

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *