Snabbchai, Organic Instant Chai Latte, Pure

70kr

Gott och krämigt snabbchai.

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Leveranstid 1-3 dagar med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: sat-12200 Kategorier: ,

Beskrivning

Chaipulver (utan svart te), perfekt för krämig chai ute i skogen (med vatten kokat över eld givetvis!).

Cosmovedas Instant Chai Latte Pure, eller snabbchai som jag hellre kallar det, är en fin mix av mjölkpulver, rårörssocker och chaikryddor (kardemumma, kanel, peppar, ingefära och nejlika). Hysteriskt gott, gärna till en vacker solnedgång eller stjärnklar himmel. (Eller allra helst på en bergstopp.)

Blanda två teskedar chaipulver (eller lite mer om du vill ha krämigare) med en kopp hett vatten, rör runt lite och du har en kopp chai.

(Ganska mycket enklare än att koka kryddorna i en halvtimme, tillsätta rätt mängd mjölk och socker, koka lite till för att mjölken spädde ut smaken; glömma bort kastrullen tills den kokar över, försöka rädda det som är kvar, hälla i lite mer vatten för att kompensera det som kokade över och börja om tills du efter några timmar har ett nästan lika gott chai som det här pulvret. Visste ni förresten att en kopp chai i Kolkata kostade 2 rupees, då ca 40 öre, 2010. Då fick man det i små engångslerkoppar gjorda av lera från Ganges. Någon kokar alltså teet för 2 rupees, och någon tillverkar de där muggarna och säljer till han som kokar chaiet. Helt galet. Det här chaiet är lite dyrare, och kommer inte med lermugg, men det är väldigt gott.)

Innehåller 200 g chaipulver.
Ingredienser: Mjölkpulver, ayurvediskt rårörssocker (Jaggery), chaikryddor (kardemumma, kanel, peppar, ingefära, nejlika.) Allt ekologiskt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Snabbchai, Organic Instant Chai Latte, Pure”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *