Sawyer MINI vattenfilter

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 3 kundrecensioner
(3 kundrecensioner)

350 kr

Bästa och minsta vattenfiltret. Oumbärligt.

I lager – skickas inom 1-2 vardagar (kan restnoteras)

Beskrivning

Jag har letat efter riktigt bra vattenfilter i några år; de flesta spår leder till Sawyers vattenfilter. Den allmänna uppfattningen verkar vara att Sawyer gör de bästa filterna: de är lätta, har en väldigt lång livstid och är dessutom relativt billiga.

Sawyer MINI väger bara 56 gram (2 oz), har ett filter som filtrerar ner till 0.1 micron (filtrerar bort 99.99999% av alla bakterier och amöbor) och som har en livslängd på hela 350000 liter (100000 gallons).

Sawyer MINI kan användas med en vanlig petflaska, den medföljande komprimerbara flaskan, eller till de flesta vattensystem. Eller så går det jättefint att använda som sugrör, även om det kanske är lite motstånd att dricka genom det på det viset.

Läs mer om produkten, gjorda tester och mer ingående FAQ på Sawyers websida

Observera att filtret, liksom alla vattenfilter, inte kan filtrera ut vattenlösliga kemikalier. Var därför vaksam på var du tar ditt vatten! (T ex inte nära fabriker eller åkrar.)

 

3 recensioner av Sawyer MINI vattenfilter

  1. Betygsatt 5 av 5

    Har använt mitt MINI filter hela sommaren och hösten, inte haft ett enda problem! Otroligt lätt att använda och är förvånansvärt effektivt. Var tvungen att använda ganska smutsigt vatten vid ett tillfälle, och blev positivt överraskad över hur effektivt det gick att rena vattnet med MINI. Skulle ge det 5 av 5 möjliga. Ska beställa ett par till att ha både i båten och i kajaken!

  2. Betygsatt 5 av 5

    Tveklöst det bästa vattenfiltret, sett till kvalitet/säkerhet/pris/storlek!

  3. Betygsatt 5 av 5

    Bra pris på ett välfungerande filter. Smidigt att skruva fast på en större pet-flaska och på så vis filtrera mer åt gången, än med den medföljande flaskan. Perfekt att ha med på vandring.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *