Rad Roller Original

295kr

Självmassage done right – skapad av proffs.

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Leveranstid 1-3 dagar med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: rad-roller-original Kategorier: ,

Beskrivning

RAD ROLLER – självmassage av proffs

RAD Rollers kallar sitt patenterade självmassageverktyg för det mest funktionella massage- och releaseverktyget någonsin. Och jag håller med – det är otrolig skillnad på Rad Rollers grejer och ”vad som helst”

RAD Roller är precis nog för att komma åt nästan alla muskler på kroppen, lätt att ta med och är otroligt lätt att använda – se manualen nedan för tips hur du använder den för att släppa på spänningar och smärtor!

RAD Roller är framför allt designad för att hjälpa dig släppa på spänningar längs med ryggraden och nacken – många smärtor och spänningar i kroppen härrör från ryggraden. Desstuom kan du behandla nästan alla muskelgrupper genom att rulla över verktyget – t ex vader, höften, IT-bandet, armar, under skuldrorna, under fötterna och givetvis rygg och nacke. Bland annat.

Rad Roller finns i tre hårdheter:

RAD Roller Original (lagom)

Massagebollen som startade allt. Mjuk nog att använda på känsliga områden såsom nacken, men ändå hård nog för att gå på tuffare muskler som rygg och ben. Modellen som passar de flesta alltså!

RAD Roller Soft (mjuk)

Mjukare och mer försiktig, passar dig som uppfattar dig som är ”nybörjare” eller vill gå mjukt på dig själv. Perfekt för att massera nacken och huvudet, eller för dig med lite mjukare muskler.

RAD Roller Stiff (hård)

För dig som vill ha mer intensitet, t ex atleter. Hårdare textur och mindre böjlig i mitten, så du kan ställa den på högkant och komma åt ännu djupare muskler.

Specifikationer

Storlek: 12.5 cm x 6.4 cm

Vikt: 370 gram (395 för stiff/hård)

Material: Silikon. Latexfri.

Färg: Grön / Blå / Svart

Se övningar/tekniker här.

Mer information

Vikt0.5 kg
Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rad Roller Original”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *