(2 kundrecensioner)

Queal Steady: Smooth Vanilla – Standard

90kr

Awesome Apple Pie

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: queal-107 Kategori:

Beskrivning

Queal Steady – En hel måltid i en shake.

Queal är en näringsmässigt komplett måltid som du förbereder på några sekunder, som smakar ljuvligt och som ger din kropp allt den behöver. Blanda bara med vatten så är du redo.

En portion Queal Steady Standard innehåller 700 kalorier, 45 gram protein, 9 gram socker och alla vitaminer och mineraler du behöver. Queal innehåller naturliga ingredienser som havremjöl, maltodextrin (från majs), högkvalitativt vassleprotein (82%) och sojamjöl. Varje måltid innehåller en tredjedel av det rekommenderade dagsintaget för alla 26 essentiella vitaminer och mineraler. Givetvis innehåller Queal Steady också fibrer, och mättar länge.

Varje påse Queal Steady innehåller tre måltider.

För mig som turnerar mycket, jobbar alldeles för mycket och äventyrar i naturen så snart det är sol är Queal oumbärligt. Att alltid kunna ha med mig mättande, enkel och näringsrik mat gör att jag inte längre behöver planera måltider eller trycka i mig skräp för att hålla energin uppe. Queal + vattenfilter på vandringen gör att du kan ha med dig mat som väger ca 500 gram per 2000 kalorier – oslagbart förhållande i vikt/näring. Att Queal dessutom är billigt, bra mycket billigare än en lunch på stan eller ens en kaffe, är bara en fantastisk bonus! -Momo

 

Vanliga frågor om Queal

Vad är Queal?

Queal är en näringsmässigt komplett måltid. Queal finns som pulver/shakes (Steady) eller som bars (Go) att ta med dig. Varje måltid ger dig en perfekt blandning av kolhydrater, protein, fett och alla essentiella vitaminer och mineraler.

Blanda bara 350ml vatten med en tredjedels påse Queal Steady (ca 2.5dl), så har du en komplett måltid inom en minut. Med Queal behöver du aldrig handla eller laga mat när du inte hinner eller vill.

Vad är Queal gjort av?

De huvudsakliga ingredienserna i Queal är havregryn, vassle- (eller ärt/ris-)protein och sojamjöl. Utöver dessa naturliga ingredienser innehåller Queal vitaminer och mineraler, och är smaksatta så de smakar ljuvligt.

Hur använder jag Queal?

1. Blanda ca 350ml vatten med en tredjedels påse Queal (ca 2.5 dl)

2. Skaka (köp till shaker) eller mixa (för lite fluffigare konsistens)

3. Njut.

Hur länge kan jag förvara Queal? Bäst före-datum?

Bäst före-datumet är satt till 12 månader från tillverkningsdatum, men Queal bör hålla minst 24 månader om den är oöppnad och förvarad i en sval, mörk och torr plats.

Om påsen är öppnad ändras inte bäst före-datumet om den förvaras torrt. Se bara till att stänga påsen ordentligt!

Blandat med vatten håller din Queal några timmar i rumstemperatur eller ca 36 timmar i kylen.

Hur ofta kan jag dricka Queal?

Det är helt upp till dig.

Queal har inga kända hälsorisker, så det går bra att ersätta tre måltider om dagen med Queal om du vill. Många gör det. Du kan också dricka Queal till frukost för att spara tid, eller om du bara inte har lust att göra frukost.

Vem är Queal tänkt för? Är det något för mig?

Nästan alla.

Queal är populärt hos studenter, chefer och kontorsjobbare som vill få i sig riktig näring utan att ödsla tid på mat, och vandrare som vill njuta av en energigivande shake på ett berg.

Queal är designad för en genomsnittlig vuxen person. Om du är under 18, gravid eller har en viss diet så rekommenderar vi att prata med en läkare eller liknande innan du regelbundet börjar dricka Queal.

Hur många kalorier finns i Queal?

Det finns tre varianter av Queal Steady. Varje påse består av 3 måltider.

– Agile 1800 kCal per påse (600 kCal per måltid)

– Standard 2100 kCal per påse (700 kCal per måltid)

– Athletic 2300 kCal per påse (767 kCal per måltid)

Kan jag dricka Queal och äta vanlig mat?

Ja.

Det är helt normalt och ofarligt att ersätta vissa måltider med Queal och ändå äta den mat du vill. Queal är till för att ersätta de måltider då du inte vill eller hinner laga eller äta traditionell mat.

Mer information

Vikt 0.55 kg
Tillverkare

2 recensioner av Queal Steady: Smooth Vanilla – Standard

 1. J.O (verifierad ägare)

  Jag använder mig av dessa måltider som ett alternativ till den mer kostsamma utelunchen när jag jobbar ensam.
  En måltid räcker inte riktigt för att hålla mig mätt från lunch till middag. Men då är jag 1,90 och väger 85kg. Tänker mig att måttangivelserna är tänkta för en medelstor person.
  Skulle gärna sett alternativ mellan dessa relativt små påsar och en större förpackning av miljöhänseende.
  De små förpackningarna är dock anledningen till att jag vågade beställa. Man vill inte beställa hem 20 måltider och inte klara av smaken… Kanske en alternativ större storlek?

  Av de 3 smakerna jag testat har denna varit den bästa enligt mig.

 2. Tom (verifierad ägare)

  Det här är utan tvekan min favorit av alla Queal.
  Om jag jämför Queal med Huel är Queal mycket enklare och snabbare att blanda. Huel kräver en mixer medan Queal bara behöver skakas om ordentligt.
  Smakmässigt är Queal betydligt sötare och lite mer artificiell. Huel måste man nästan blanda med tex frysta jordgubbar för att den ska bli drickbar. Quealen dricker man gärna som den är.
  Konsistensen på Queal är mer rinnande medan Huel är lite som att dricka en mjölig smoothie.
  Den direkta mättnadskänslan är inte lika stark när man druckit Queal som när man dricker Huel men efter en stund känner man sig lika mätt av båda.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *