Palo Santo 50g

139kr

Palo santo från självfallna grenar och träd.

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: palosanto50g Kategori:

Beskrivning

Palo Santo från självfallna grenar och träd, som samlas in av några fina människor tillsammans med urbefolkningen längs Amazonasfloden.

Den här Palo Santon är fantastisk – inte minst för att jag och en vän en kväll pratade om Palo Santo, hur absurt det är att så heligt träd (Palo Santo betyder för övrigt heligt trä) har blivit en industri och träd huggs ner så att folk över världen kan få känna sig “spirituella” – Palo Santo har helt enkelt blivit en big business. Så vi pratade om att det vore fint att hitta en hållbar och etisk källa till Palo Santo. Dagen efter får jag ett mail om precis det – så här finns det nu i butiken, etisk Palo Santo från självfallna grenar och träd.

Palo Santo är ett träslag som luktar gott, helt enkelt. Vanligtvis används det som rökelse – tänd eld på en ände, låt elden slockna till glöd och låt den fantastiska doften sprida sig i rummet. Doften är underbar, och inte lika invasiv som tung rökelse (t ex nag champa.) Trät i sig är rikt på väldoftande eteriska oljor som limonene och alfa-pinene.

Palo Santo har traditionellt använts i ritualer, rening och andra liknande sammanhang. Men lukta gott är en anledning bra nog för att älska Palo Santo.

Palo Santon vi säljer kommer i påsar om 50g, vilket ofta innebär 5-7 pinnar.
Andra namn för Palo Santo är bl a Palo de la vida o Santo, Sacred Wood, Holy wood, St. Anthony`s wood, Palosanto, Mallka Waki.

Mer information

Vikt 0.5 kg
Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Palo Santo 50g”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *