Palo Santo 100g

239kr

Palo santo från självfallna grenar och träd.

(2 recensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr. Annars från 39kr.
✓ (Ganska) snabb leverans med Schenker eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Vi skickar måndag, onsdag & fredag
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Palo Santo från självfallna grenar och träd, som samlas in av några fina människor tillsammans med urbefolkningen längs Amazonasfloden.

Den här Palo Santon är fantastisk – inte minst för att jag och en vän en kväll pratade om Palo Santo, hur absurt det är att så heligt träd (Palo Santo betyder för övrigt heligt trä) har blivit en industri och träd huggs ner så att folk över världen kan få känna sig ”spirituella” – Palo Santo har helt enkelt blivit en big business. Så vi pratade om att det vore fint att hitta en hållbar och etisk källa till Palo Santo. Dagen efter får jag ett mail om precis det – så här finns det nu i butiken, etisk Palo Santo från självfallna grenar och träd.

Palo Santo är ett träslag som luktar gott, helt enkelt. Vanligtvis används det som rökelse – tänd eld på en ände, låt elden slockna till glöd och låt den fantastiska doften sprida sig i rummet. Doften är underbar, och inte lika invasiv som tung rökelse (t ex nag champa.) Trät i sig är rikt på väldoftande eteriska oljor som limonene och alfa-pinene.

Palo Santo har traditionellt använts i ritualer, rening och andra liknande sammanhang. Men lukta gott är en anledning bra nog för att älska Palo Santo.

100g är ca 10-14 pinnar eller så.

Andra namn för Palo Santo är bl a Palo de la vida o Santo, Sacred Wood, Holy wood, St. Anthony`s wood, Palosanto, Mallka Waki. Eller bra ”den där pinnen som luktar så gott när man eldar på den”.

Mer information

Vikt 0.25 kg
Dimensioner 0.01 × 0.01 × 0.01 m
Tillverkare

2 recensioner av Palo Santo 100g

 1. Staffan
  16 februari, 2021
  Palo Santos, dofternas doft! Skönt med en rejäl påse och väldigt snabb leverans! Tusen tack
  Anna
  12 februari, 2021
  Vår familj har utökats internationellt genom giftermål och vi har blivit med en yogainstruktör som verkligen har jordens alla hörn som sin plattform. Gåvan från oss blev så uppskattad att vi nu översätter ert innehåll från svenska till engelska/maltesiska då nya beställningar är på väg!
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på