Just nu!
Betygsatt 4.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)

Momos Hammockkit

3840kr 3590kr

Köp Momos rekommenderade Hammockkit till rabatt! Explorer Zip med Snugpak underblanket, snabbupphängningsband, kompressionssäck och tältpinnar. Det enda mer du behöver är två träd och något varmt att dra över dig eller krypa ner i!

Köp Momos favorithammockkit till rabatt. Normalpris 3840 kr, nu 3590 kr. Fraktfritt givetvis!
2090kr
690kr
850kr
150kr
60kr

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Leveranstid 1-3 dagar med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: mj-hammockkit-explorer Kategori:

Beskrivning

Momos favorithammockkit som jag alltid rekommenderar om någon frågar. Här är det äntligen till paketpris. Det här är setupen jag själv använt sedan 2011 –  och min hammock är lika fin idag, efter hundratals nätter, många mils vandring och resor över världen.

Knepet med det här hammockkitet är att aldrig montera av underquilten när du väl satt upp den. Du tar helt enkelt hela kitet och stoppar ner i kompressionssäcken – genom snabbupphägningsbandens smidighet behöver kitet aldrig röra vid marken. Lika smidigt är det att sätta upp hammocken – färdigmonterad. Givetvis ingår regnskydd!

Kitet innehåller ingen sovsäck – jag valde att inte ta med en Snugpak Hammock quilt då många redan har en sovsäck. Men har du inget varmt att dra över dig rekommenderar jag den.

Kitet är ett mycket bra sätt att komma igång att hammocka och du inte är säker på vilken utrustning du ska ha.
Vi ses bland träden!

Detta ingår i Momos Hammockkit

 
 

I denna video använde jag snakeskins (som inte ingår i kitet), eftersom jag reste med liggunderlag istället för underblanket. Med underblanket rekommenderar jag alltid en kompressionssäck istället. Men såh är fint går det att sova med hammock! Den här platsen är ett litet hemligt gömställe inne i ett stort Rhododendronbuskage i bergen norr om Dharamsala, på ca 2500 meters höjd.

1 recension av Momos Hammockkit

  1. Betygsatt 4 av 5

    Janne Sandkvist (verifierad ägare)

    Kan det bli enklare. Allt du behöver för en god natts sömn ute i klorofyllen. Och snabbt kom den hem också.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *