(1 kundrecension)

Medveten Andning – Bok som lär dig andas bättre

249kr

Medveten Andning av Anders Olsson. Lär dig andas bättre och varför andningen är så viktig.

Endast 1 kvar i lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: mva-medvetenandning-bok Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

Medveten Andning är en enkel bok om andningens betydelse för hälsa, energi och livsglädje. Boken syftar till att förmedla enkel kunskap som är lätt att tillämpa – t ex betydelsen av att andas genom näsan, hur långt/djupt ett “normalt” andetag bör vara osv. Enkla principer för bra andning som kan hjälpa dig må bättre, helt enkelt.

Att andas dåligt – ytlig andning, hålla andan, hyperventilera etc – kan utgöra en stress för vår kropp och orsaka syrebrist och energibrist. Genom boken Medveten Andning vill författaren hjälpa dig få upp ögonen för din andning och visa hur en hämmad andning kan leda till syrebrist och energibrist. Därefter ger boken flera konkreta tips och tekniker som kan hjälpa dig upptäcka hur enkelt det är att förbättra ditt liv genom andningen.

Jag tycker det är en konkret, enkel bok och andning, och jag tyckte författaren är en sympatisk människa när jag mötte honom på en av de utbildningar i andning han håller, så jag tycker den är fin att ha i sortimentet. Om boken lever upp till allt den lovar får du avgöra själv. Anekdotiskt har medveten andningsträning visat sig vara effektivt för bland annat sömnproblem, stresshantering, hjärtproblem, träning, koncentratin och fokus, mer energi och minskade rädslor. Hur andas du? Är du medveten om det? Är ditt andetag avslappnat i buken eller stressad bröstandning? Känn efter!

Boken består av 250 sidor, innehåller 50 illustrationer, 37 övningar, 120 vetenskapliga referenser och är skriven på ett enkelt språk som de allra flesta kan ta till sig.

Mer information

Vikt 1 kg

1 recension av Medveten Andning – Bok som lär dig andas bättre

  1. Annica (verifierad ägare)

    En omfattande bok om andning som har gett både mig och min gamla mamma mycket att tänka på. Hon gör övningar från boken varje dag. Jag hoppas få tillbaka den snart. 🙂

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *