(1 kundrecension)

Meditationssjal i mörkröd kashmir (stor, lätt och supermjuk!) (Slutsåld)

950kr

Fantastiskt fin bordeauxfärgad sjal, 1×2 meter.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: mj-medisjal-maroon Kategorier: ,

Beskrivning

Supermjuk och stor (ca 2 x 1 meter) sjal i äkta kashmir (pashmina). Perfekt som meditationssjal, men passar givetvis också som en vanlig sjal.. eller till allt!

Sjalen är superlätt, väldigt varm för sin vikt och så len att jag bara vill klappa på den hela tiden. . Öppna ändar så inga sömmar som stör – bara riktigt tunn, mjuk kashmirull. Långa fibrer som absolut inte sticker ut eller kliar. Handfärgade, så de kan blöda lite färg vid första tvättarna (men den behöver knappt tvättas). Handtvätt i kallt vatten. Obs! Nuvarande batch är något mer jordtonad än på bilderna.

Sjalarna köper jag i Himalaya, av en handlare från Kashmir. Inget kinaproducerat fejk alltså.

Kashmirull görs från det finaste hak- och maghåret från Kashmirgetter, som vandrar i bergen. Detta tunna, fina hår heter ”pashm” på sanskrit – pashmina,  Fibrerna är otroligt tunna, mellan ca 14 och 16 mikroner. Ju tunnare fibrerna är desto bättre är kvalitén.

Meditationssjal i Kashmir, specifikationer

Material: Äkta kashmirull av hög kvalitet
Mått: ca 200 x 100 cm

 

Mer information

Vikt 0.3 kg
Tillverkare

1 recension av Meditationssjal i mörkröd kashmir (stor, lätt och supermjuk!) (Slutsåld)

  1. Melinda (verifierad ägare)

    Av hög kvalité och med fullgod funktion – utöver att den är häpnadsväckande vacker och med dessa tre egenskaper känns otroligt lyxig. Supernöjd!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *