(4 kundrecensioner)

Meditationskudde, halvmåne, bordeaux

450kr

Stadig och bekväm meditationskudde för stilla meditation. Bordeaux.

Endast 2 kvar i lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: Sat-MED-BORDEAUX Kategori:

Beskrivning

Det tog mig femton år från att jag började meditera till att jag skaffade mig en meditationskudde. Det var inte en dag för tidigt. Har provat en hel del meditationskuddar på marknaden och fastande för den här. Lagom hög så att ryggen hålls rak, lagom stor så den går lätt att gömma undan när den inte används. Halvmåneformad så att du får plats för fötterna i halvlotus. Praktisk, ergonomisk, och dessutom snygg.

Överdraget är gjort av 100% bomull, fyllning 100% spelt. Har en gömd dragkedja på baksidan så du kan ta ut lite fyllning om det skulle önskas.

40 x 15 cm, ca 900 g.

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

4 recensioner av Meditationskudde, halvmåne, bordeaux

 1. Jennifer (verifierad ägare)

  Jag är supernöjd med denna sköna och praktiska meditationskudde! Väldigt funktionell, vikten är lätt, enkel att ta med, skön höjd och bra plats för fötterna när man sitter!

 2. TJ (verifierad ägare)

  Funkar kanon – även för mig som är stor och tung!

 3. Henrik (verifierad ägare)

  Utmärkt meditationskudde! Formen gör att fötterna får plats utan att ryggen kröks. Den är kompakt och sjunker inte ihop. Rekommenderas verkligen, min sittställning har blivit stabilare.

 4. Nora Lundqvist

  Gillar den här fina röda kudden, den är stabil utan att vara för tung och i perfekt storlek. Ger bra sittstöd vid meditation, yoga eller sittande i största allmänhet. Snygg också, behöver inte städas undan. Bättre än jag hoppats på.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *