Manduka PRO Yogamatta – Verve (röd)

1190kr

Manduka PRO – tjock yogamtta med bra dämpning.

(2 kundrecensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr
✓ Snabb leverans med DHL eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Stabil, tjock, väldämpad hållbar fantastisk yogamatta.

Denna Manduka PRO yogamatta är 180 cm x 66 cm, väger 3.4kg och är hela 6 mm tjock.

Bra dämpning som skyddar kropp och leder. Överlägsen slitstyrka och bra grepp, även när den är blöt och fungerar utmärkt till aktiva yoga eller hot yoga. Ska du ha en yogamatta som håller hela livet är det den här.

Manduka PRO är OEKO-TEX-certifierad, klimatneutral tillverkning, latexfri.

Så här skriver Manduka om yogamattan:

There is a reason The Manduka PRO inspires such passion in its users – this incredibly dense yoga mat has unparalleled comfort and cushioning. With the superior fabric-like finish and simple, elegant design, The Manduka PRO will revolutionize your practice. Best of all, it comes with a Lifetime Guarantee. When you want the very best yoga mat, the mat chosen by yoga teachers around the world, there really is only one choice: The Manduka PRO – for your practice and for our world.

 

 

 

Mer information

Vikt2 kg
Dimensioner0.7 × 0.2 × 0.2 m
Tillverkare

2 recensioner av Manduka PRO Yogamatta – Verve (röd)

 1. Annica (verifierad ägare)

  Tycker väldigt mycket om den här mattan. Att den är lite tung är en fördel tycker jag och jag har den hemma på samma ställe så behöver inte bära runt på den. Jag är dock också lite besviken på greppet och glider lite men det kanske blir bättre efter hand. Glider i alla fall mindre på denna än på andra mattor jag provat. Är väldigt nöjd. Hur gör man för att ”salta in den”?

 2. Momo

  Hej Malena!

  Jag håller med dig om greppet – blev själv lite besviken när jag öppnade min Pro och den var ganska mycket glidigare än t ex superlite. Men upptäckte (well, läste mig till) att greppet blir bättre genom användning. (Manduka rekommenderar även att strö salt på yogamattan för att ”bryta in” den.) Nu efter en tid tycker jag inte alls den är halkig. Hoppas du får samma upplevelse om ett tag!
  – Momo

 3. Malena Karlsson (verifierad ägare)

  Så fantastiskt härlig matta som jag sögs till pga de vackra turkosa färgerna. Linjerna är till stor hjälp i yogan för att hitta bra linjer i positionerna. Den är tjock och stadig och därmed ganska tung att bära. Något som jag inte är helt kompis med är att greppet inte är så bra som jag förväntat mig. Glider mycket lättare på denna matta än andra jag testat och det är lite av en besvikelse men i det stora hela är jag jättenöjd och får många kommenterar om hur vacker den är. (Tillägger att jag lätt blir svettig om händerna så kanske andra inte alls tycker den är hal)

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *