Just nu
(1 kundrecension)

Manduka PRO Yogamatta, Float

1290kr 1190kr

Manduka PRO med livstids garanti.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: man-pro-float Kategori:

Beskrivning

Stabil, tjock, väldämpad hållbar fantastisk yogamatta.

Manduka PRO Float är 180 cm x 66 cm, väger 3.4kg och är hela 6 mm tjock.

Bra dämpning som skyddar kropp och leder. Överlägsen slitstyrka och bra grepp, även när den är blöt och fungerar utmärkt till aktiva yoga eller hot yoga. Ska du ha en yogamatta som håller hela livet är det den här.

Manduka PRO Float är OEKO-TEX-certifierad, klimatneutral tillverkning, latexfri.

Manduka PRO Yogamatta, Float 4

Så här skriver Manduka om yogamattan:

There is a reason The Manduka PRO inspires such passion in its users – this incredibly dense yoga mat has unparalleled comfort and cushioning. With the superior fabric-like finish and simple, elegant design, The Manduka PRO will revolutionize your practice. Best of all, it comes with a Lifetime Guarantee. When you want the very best yoga mat, the mat chosen by yoga teachers around the world, there really is only one choice: The Manduka PRO – for your practice and for our world.

 

 

 

Mer information

Vikt 2 kg
Tillverkare

1 recension av Manduka PRO Yogamatta, Float

  1. Momo

    Hej Malena!

    Jag håller med dig om greppet – blev själv lite besviken när jag öppnade min Pro och den var ganska mycket glidigare än t ex superlite. Men upptäckte (well, läste mig till) att greppet blir bättre genom användning. (Manduka rekommenderar även att strö salt på yogamattan för att “bryta in” den.) Nu efter en tid tycker jag inte alls den är halkig. Hoppas du får samma upplevelse om ett tag!
    – Momo

  2. Malena Karlsson (verifierad ägare)

    Så fantastiskt härlig matta som jag sögs till pga de vackra turkosa färgerna. Linjerna är till stor hjälp i yogan för att hitta bra linjer i positionerna. Den är tjock och stadig och därmed ganska tung att bära. Något som jag inte är helt kompis med är att greppet inte är så bra som jag förväntat mig. Glider mycket lättare på denna matta än andra jag testat och det är lite av en besvikelse men i det stora hela är jag jättenöjd och får många kommenterar om hur vacker den är. (Tillägger att jag lätt blir svettig om händerna så kanske andra inte alls tycker den är hal)

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *