(3 kundrecensioner)

Manduka eKO Superlite – Charcoal

450kr

Fantastisk reseyogamatta. Tunn, men med otroligt bra grepp. Tar liten plats i väskan, går att rulla eller vika.

Endast 3 kvar i lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: man-sl-charcoal Kategori:

Beskrivning

Lätt och vikbar yogamatta (bara 1 kg!) som är perfekt för den resande yogin! Tar liten plats i reseväskan men ger dig ändå det du behöver av en yogamatta, så som bra grepp och ditt eget space att vara på. Måtten på 180×61 cm funkar för de flesta. Tjockleken är 1.5mm och yogamattan går att vika!

Resemattan är tillverkad av non-Amazon naturgummi från träd. Ingen PVC, giftiga kemikalier eller skadliga färgämnen. 99% latexfri. Varje produkt är unik, och vikten kan variera en aning mellan mattorna. Kan tvättas genom avtorkning med fuktig trasa, och förvaras bäst ihoprullad när du inte är ute och utforskar världen med den.

 

 

 

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

3 recensioner av Manduka eKO Superlite – Charcoal

 1. Alexandra Sandrén (verifierad ägare)

  Lätt och smidig matta. Jag tycker att mattan har ett mycket bra grepp. Har i och för sig inte varit supersvettig än vid användning. Men jag kan varmt rekommendera den som både vardagsmatta och resematta!

 2. Janicke73 (verifierad ägare)

  Mattan borde vara precis vad jag var ute efter. Dvs: lätt för transport och tunn för stadigt och stabilt underlag när ullmattan jag parar den med är för mjuk eller varm. Efter första en första användning vet jag inte om jag gjorde en miss som torkade av mattan med den rengöring (i anonym sprayflaska) som en av de ställen jag går på erbjuder, men de följande gångerna tyckte jag att jag gled runt som en tvål på mattan när det blev dags för lite varma och barfota övningar =/ Nu har jag lyckats beställa Mandukas egen spray och hade hoppats att det skulle råda bot på problemet men när jag läser inlägget ovan blir jag inte lika hoppfull längre …

 3. Rebecca

  Läste att de skulle va otroligt bra grepp. Men när man bli varm och svettig så glider man bara, inte värt att köpa men tyvärr kan man ju inte skicka tillbaka. Men jag va ute efter en tunn och smidig resematta. Men hittills är de bara liform som
  klarat av mina svettiga pass med sjukt bra grepp oavsett hur svettig man blir. Blir man inte så varm och svettig under sin träning så funkar denna säkert perfekt. Men har ni testat liform och räknar med liknande så glöm det.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *