Klymit LiteWater Dinghy

1925kr

Glid runt på vattnet i sommar. Mysig uppackad, pytteliten ihoppackad.

Endast 2 kvar i lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: klym-litewater-dinghy Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Ok, jag erkänner.. Klymit LiteWater Dinghy har inte så mycket med hammock att göra, eller egentligen inte så mycket med skog att göra heller. Men den verkar så himla mysig. En pytteliten uppblåsbar båt, så du kan komma över med ryggsäcken till den där ensliga ön (om du kan hålla den torr), eller glida ner för en stilla flod i lugn och ro. Eller bara för att hänga i en pool eller i ett stilla vattenbryn och titta på himlen.

Klymit LiteWater Dinghy är en liten och lättvikt gummipåt (packraft), som ihoppackad blir liten som en 1.5l petflaska (25 x 15 x 15 cm ca). Vikten är nätta 1270g, så du orkar faktiskt bära med dig den på äventyret. (Tänk på att paddel väger en del också, och är antagligen bra att ha om du ska ut och paddla. Paddel finns att köpa här.) Uppblåst mäter den hela 193 x 114 x 24 cm. Bärkapaciteten är 135 kg. Litewater Dinghy är avsedd för en person.

Modellen är genomtänkt, och är trots sin storlek och form relativt lättnavigerad (kanske inte direkt i höga vågor eller hård storm, sunt förnuft osv.). Sittpositionen är hög, pga en egen liten uppblåsbar kudde, och båten är bekväm att luta sig tillbaka i (i lugna vatten). Smarta fästöglor gör att du kan fästa saker.

LiteWater Dinghy är gjord av 210D ripstop nylon, som är tåligt mot slitning och punkteringar. Levereras med en packpåse, som även fungerar som pump.

Obs! Paddel ingår ej. Paddel finns att köpa här.

Klymit LiteWater Dinghy, Specifikationer

Vikt: 1270g
Storlek: 193 x 114 x 24cm
Storlek, ihoppackad: 24 x 15 x 15 cm
Material: 210D polyester
Kapacitet: 135 kg (300lbs)

Läs en recension hos Sectionhiker

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klymit LiteWater Dinghy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *