Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)

KleanKanteen Isolerad Matlåda, 473ml, Borstat Stål

385kr

Mat är bra.

Endast 1 kvar i lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Leveranstid 1-3 dagar med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: ne-kk-growl942-1 Kategori:

Beskrivning

Isolerad mattermos i stål från Klean Kanteen. Håller din mat varm i 8 timmar (såklart beroende på omständigheter) eller kall i 22 timmar. Okrossbar, lufttät, läcker inte, drar inte åt sig lukt eller smak.

Locket är av BPA-fri plast med återvunnen kartong som isolering. Rymmer 473 ml, väger 372g, är 14cm hög och 9.5cm i diameter.

Om KleanKanteen

KleanKanteen är flaskor av rostfritt stål som är återanvändabara i all evighet, lätta att göra rent och som inte släpper ifrån sig några gifter eller kemikalier. Bra för miljön och bra för dig. Och så är flaskorna sjukt snygga och sköna att dricka ur. Sådant är också viktigt.

Designen gör den enkel att greppa och dricka ur. Rundade kanter gör den lätt att göra rent – öppningen är så stor att du får i en diskborste. Dessutom i sjukt snygga färger…

Läs mer här, eller mer på Klean Kanteens FAQ.

 

Material

18/8 livsmedelklassat rostfritt stål utan någon beläggning på insidan. Materialet tar inte åt sig eller ger ifrån sig smaker och är resistent mot bakterier som har svårt att fästa sig på ytor av rostfritt stål. 100 % återvinningsbar, återanvändbar, miljövänlig, livsmedelssäker, korrosionsbeständig och utformad för att hålla i en evighet. Korken är tillverkad av BPA-fri Polypropylen (PP # 5) vilket är den plast som anses vara mest giftfri. Inuti korken finns en ventil i giftfri silikon.

Giftfri-Fakta: Flaskan är fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter. Klean Kanteen testar regelbundet färgen för olika gifter. Klean Kanteen har optimerat företaget och tillverkningen till att vara miljömässigt ansvarsfull och miljöhållbar från början till slut. De övervakar noga sin tillverkning och varje steg på vägen, från inköp av råvaror till detaljhandeln på golvet och de arbetar samtidigt ständigt med att minska mängden avfall.

Skötselråd: Diska flaskan med varmt vatten och diskmedel för hand före första användning. Det går även att diska flaskan med utspädd ättika eller bakpulver och varmt vatten om man vill. Klean Kanteens flaskor är diskmaskinssäkra men målade flaskor bör bara diskas för hand. Flaskan är ej avsedd för kolsyrade eller heta drycker och bör inte frysas ner.

Mer information

Tillverkare

1 recension av KleanKanteen Isolerad Matlåda, 473ml, Borstat Stål

  1. Betygsatt 5 av 5

    Emil

    Suverän storlek, väldigt behändig. Snygg, gediget byggd. Enda nackdelen jag kan komma på är att den nog hade kunnat hålla värmen längre om den hade lite tjockare lock, alternativt om den kom i någon form av neoprenfodral. Men då hade den blivit både större och tyngre och det vette tusan om jag egentligen vill =)

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *