Just nu
(6 kundrecensioner)

Kelly Kettle ’Trekker’ 0.6 liter (Rostfritt stål), Ny modell

650kr 590kr

Minsta och lättaste Kelly Kettlen. Koka 0.6 liter vatten på några minuter med pinnar.

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Leveranstid 1-3 dagar med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: KK-TREK06 Kategori:

Beskrivning

Kelly Kettle Trekker är den minsta och smidigaste Kelly Kettlen, som är liten nog att stoppa i ryggsäcken och ta med sig på vandringen. Kokar 0.6 liter vatten (lagom för två personer, eller en rejääl mugg kaffe). Behövs mer vatten är det bara att fylla på mer vatten och koka upp igen – det går så fort att det inte ens är jobbigt. Använd pinnar, kottar, eller vad du hittar för bränsle för att koka vatten.

Detta är en uppdaterade modellen (ny för sommaren 2015) av Kelly Kettle Trekker – utan nitar och med helsvetsad konstruktion. Detta gör den extremt tålig och går utmärkt att koka vatten med oavsett väder.

Kelly Kettle är för övrigt inte designad för att bära vatten på ett tätt och säkert sätt (bär den upprätt om du behöver). Den här nya modellen utan nitar är bättre, men ändå inte hundraprocentig i det avseendet.

Diameter: 14 cm
Vikt: 0.68 kg
Kapacitet: 0.6 liter
Höjd: 27 cm

 

Mer information

Vikt1 kg
Tillverkare

6 recensioner av Kelly Kettle ’Trekker’ 0.6 liter (Rostfritt stål), Ny modell

 1. Lars gunnar Andersson (verifierad ägare)

  Hej! Jag är helnöjd med produkten, mycket solid i konstruktionen.

  Jag köper gärna flera produkter

 2. Helena Rose’n

  Perfekt att ha med sig om man vill elda med ved

 3. Mikael Hagman (verifierad ägare)

  En enkel och funktionell konstruktion som i mitt tycke kräver lite träning. Den förbränner bränsle väldigt effektivt och snabbt så man bör göra i ordning några nävar i rätt storlek.
  Värmer snabbt och för mig har det passat för the och kaffe än så länge. Den luktar rök efter användning, men det märks inte när den förvaras i påsen. Nästa säsong blir det mer träning med olika bränsle och mängder.

 4. Daniel Karlsson (verifierad ägare)

  Mycket trevlig produkt.
  Kokar upp vattnet blixtsnabbt!

 5. kent (verifierad ägare)

  kör denna som alternativ till mina andra olika kök, väldigt effektiv å snabbt koka upp vatten. perfekt till kaffet å mat som blandas med vatten. stekpanna på blir lite krångligare då inte hela pannan värms upp lika mycke på kanterna som i mitten.

  köpte även till ställ för just stekpanna vilket gjorde matlagningen enklare

  det mest negativa är att extra underlägg behövs för att inte skada marken under, alt starta gräsbrand..

  lätt å snabbt att packa ner alla tillbehör i samma påse

 6. Joakim

  Jag gillar att dennär liten och lätt. Perfekt för att värma vatten till frystorkad mat och kaffe. Går snabbt upp i kok även vid temperaturer nedt -15 grader och då enbart eldad med granknaster (de torra smågrenarna på granar).

  Den uppenbara nackdelen som de tidigare modellerna hade med att vara otympliga, stora och tunga är med denna modell lite mindre besvärande. En annan nackdel, som visserligen gäller alla vedeldade kök är att vis brandlukt dröjer kvar i utrustningen.

  Ett tips är att samla ihop bränslet innan start och bryta det i lagom långa bitar (typ lite drygt en decimeter, lite kortare för start”brasan). Några grabbnävar räcker.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *