(8 kundrecensioner)

Kelly Kettle ‘Scout 800 Ultra Fast’ (Slutsåld) (Rostfritt stål) – Limited edition

740kr

Koka vatten på tre minuter med naturligt bränsle. Ny ultrasnabb modell i begränsad upplaga.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: KK-S800 Kategori:

Beskrivning

Kelly Kettle tog sin populära Scout Kettle och gjorde en 800 ml “Ultra fast”-variant i en begränsad upplaga. Efter lite tjat och övertygande gick de med på att sälja den via Momo Jord.

Kelly Kettle är ett vedeldat kök – eller i grunden och huvudsakligen en vattenkokare – som kokar upp vatten otroligt snabbt, oavsett väder. Med ett kompletterande kökskit blir Kelly Kettlen ett komplett kök.

Idealt för Bilcamping, scouter, picknikare, jägare, campare, survivalister eller vem som helst som vill kunna koka vatten enkelt utan att behöva köpa massa dyrt och onödigt bränsle.

Kelly Kettle fungerar även i storm. Det tar bara några minuter att koka upp vatten, med hjälp av pinnar, gräs, kottar, bark etc. Själv gillar jag idén att slippa vara beroende av fossilt bränsle för att elda. (Inte minst när zombieapokalypsen kommer?)

Kelly Kettle är för övrigt inte designad för att bära vatten på ett tätt och säkert sätt (bär den upprätt om du behöver). Den här nya modellen utan nitar är bättre, men ändå inte hundraprocentig i det avseendet.

Varför inte använda din Kelly Kettle för att koka upp lite grymt gott chai i skogen?

Diameter: 18.5cm
Vikt: 1kg
Kapacitet: 800 ml
Höjd: 27 cm (packad)

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

8 recensioner av Kelly Kettle ‘Scout 800 Ultra Fast’ (Slutsåld) (Rostfritt stål) – Limited edition

 1. MomoJord -butiken

  Hej och tack för att du gillar produkten. Vi skickade dig ett svar den 19 juli, som jag skickat igen idag till dig. Vi kan troligen hjälpa dig och beställa hem det du saknar om du så önskar, hör av dig i så fall. Mvh Lars

 2. Per Boström

  Efter att ha sneglat på Kelly Kettle i flera år slog jag till förra hösten. Förutom Kelly Scout köpte jag även tillbehören, och det var det väl värt. Kelly Kettle kan tyckas skrymmande först, och det är den om den står bredvid t.ex ett Trangiakök.
  Men det får plats mycket inuti.
  Hobo stove, kastrull, stekpanna som är lock för kastrullen, grill galler, två stålmuggar, bestick, grepptång, tändpapper, tändsticksask, tändstål och två tallrikar.
  Det är bra att öva hemma lite på att tända upp, men så snart man får upp eld skall man sätta på överdelen som då funkar som skorsten och ger ett bra drag.
  Det blir varmt snabbt, samtidigt som du kokar kaffe och lagar mat så får du även diskvatten.
  Jag är mycket nöjd och rekommenderar Momo jord, snabb leverans.
  Det enda jag inte är nöjd med, är att man trots snällhetsgaranti inte bryr sig om att svara på frågor…I början av sommaren skrev jag två gånger och frågade om man kunde köpa lösa delar…Jag tappade grillgallret….Jag fick aldrig något svar, eller har fortfarande efter 15 veckor inte hört något. Det kan ju vara så att ingen läser mailen.
  Men hur som helst produkten och leveransen var hur bra som helst.
  Kelly Kettle är stor men smidig , och du eldar med pinnar,stickor, kottar….

 3. Tobiad (verifierad ägare)

  Funkar mkt bra. Snabb och effektiv att koka upp vatten med

 4. Henrik Strömberg (verifierad ägare)

  Jättebra vattenkokare, har inte testat mat på den men vatten och kaffe. Går snabbt och enkelt att elda i den. Köpte även till grytorna och tallrikar som använts på alla korvgrillningar. Enda nackdelen hittills är i så fall vikt och storlek men o andra sidan så slipper man att släpa på massa bränsle då denna går på allt 🙂

 5. Martin (verifierad ägare)

  Den funkar verkligen jättebra! Bara samla torra pinnar från marken, ta stickorna som ligger under bänken eller några tallkottar och få kokande vatten. Mycket nöjd!

 6. Gerhard nilson (verifierad ägare)

  Väldigt snabb,toppen

 7. Gerhard nilson (verifierad ägare)

  Väldigt snabb, kanske lite för snabb när man lagar till något på skorstenen,men man kan ju fylla på vatten en gång till.
  Jättebra produkt

 8. Kim (verifierad ägare)

  Bästa köket jag någonsin använt!
  Lätt och smidig att packa och ha med sig. Extremt snabb att få igång och få kokande vatten.

 9. Kristina

  Jag provade den i kakelugnen och den kokade upp vatten på bara några kartonger på någon minut. Perfekt vid strömavbrott och på mindre utflykter. Lite stor, så kanske tar jag inte med kannan på min cykelsemester i sommar. Men man kan ju hoppas den får plats för den är verkligen smidig att använda.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *