(6 kundrecensioner)

Kelly Kettle ’Scout 800 Ultra Fast’ (Rostfritt stål) – Limited edition

690kr

Koka vatten på tre minuter med naturligt bränsle. Ny ultrasnabb modell i begränsad upplaga.

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: KK-S800 Kategori:

Beskrivning

Kelly Kettle tog sin populära Scout Kettle och gjorde en 800 ml ”Ultra fast”-variant i en begränsad upplaga. Efter lite tjat och övertygande gick de med på att sälja den via Momo Jord.

Kelly Kettle är ett vedeldat kök – eller i grunden och huvudsakligen en vattenkokare – som kokar upp vatten otroligt snabbt, oavsett väder. Med ett kompletterande kökskit blir Kelly Kettlen ett komplett kök.

Idealt för Bilcamping, scouter, picknikare, jägare, campare, survivalister eller vem som helst som vill kunna koka vatten enkelt utan att behöva köpa massa dyrt och onödigt bränsle.

Kelly Kettle fungerar även i storm. Det tar bara några minuter att koka upp vatten, med hjälp av pinnar, gräs, kottar, bark etc. Själv gillar jag idén att slippa vara beroende av fossilt bränsle för att elda. (Inte minst när zombieapokalypsen kommer?)

Kelly Kettle är för övrigt inte designad för att bära vatten på ett tätt och säkert sätt (bär den upprätt om du behöver). Den här nya modellen utan nitar är bättre, men ändå inte hundraprocentig i det avseendet.

Varför inte använda din Kelly Kettle för att koka upp lite grymt gott chai i skogen?

Diameter: 18.5cm
Vikt: 1kg
Kapacitet: 800 ml
Höjd: 27 cm (packad)

Delning = 💚

Mer information

Vikt1 kg
Tillverkare

6 recensioner av Kelly Kettle ’Scout 800 Ultra Fast’ (Rostfritt stål) – Limited edition

 1. Henrik Strömberg (verifierad ägare)

  Jättebra vattenkokare, har inte testat mat på den men vatten och kaffe. Går snabbt och enkelt att elda i den. Köpte även till grytorna och tallrikar som använts på alla korvgrillningar. Enda nackdelen hittills är i så fall vikt och storlek men o andra sidan så slipper man att släpa på massa bränsle då denna går på allt 🙂

 2. Martin (verifierad ägare)

  Den funkar verkligen jättebra! Bara samla torra pinnar från marken, ta stickorna som ligger under bänken eller några tallkottar och få kokande vatten. Mycket nöjd!

 3. Gerhard nilson (verifierad ägare)

  Väldigt snabb,toppen

 4. Gerhard nilson (verifierad ägare)

  Väldigt snabb, kanske lite för snabb när man lagar till något på skorstenen,men man kan ju fylla på vatten en gång till.
  Jättebra produkt

 5. Kim (verifierad ägare)

  Bästa köket jag någonsin använt!
  Lätt och smidig att packa och ha med sig. Extremt snabb att få igång och få kokande vatten.

 6. Kristina

  Jag provade den i kakelugnen och den kokade upp vatten på bara några kartonger på någon minut. Perfekt vid strömavbrott och på mindre utflykter. Lite stor, så kanske tar jag inte med kannan på min cykelsemester i sommar. Men man kan ju hoppas den får plats för den är verkligen smidig att använda.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *