(2 kundrecensioner)

Kelly Kettle ‘Base Camp’ 1.6 liter (Rostfritt stål), Ny modell

790kr

Koka 1.6 liter vatten på några minuter med bränsle du hittar i skogen.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: KK-BC16 Kategori:

Beskrivning

Kelly Kettles Base Camp är deras största modell, som kokar 1.6 liter vatten på några minuter, med naturligt material som finns i din närhet.

Detta är en uppdaterade modellen (ny för sommaren 2015) av Kelly Kettles Base Camp – utan nitar och med helsvetsad konstruktion. Detta gör den extremt tålig och går utmärkt att koka vatten med oavsett väder. Använd pinnar, gräs, kottar, kodynga, ja typ vad som helst som brinner för att koka vatten. Fint att aldrig mer behöva köpa bränsle, eller hur?

Kelly Kettle är för övrigt inte designad för att bära vatten på ett tätt och säkert sätt (bär den upprätt om du behöver). Den här nya modellen utan nitar är bättre, men ändå inte hundraprocentig i det avseendet.

Diameter: 18.5cm
Vikt: 1.22kg
Kapacitet: 1.6 liter
Höjd: 33 cm

Mer information

Vikt 0.2 kg
Tillverkare

2 recensioner av Kelly Kettle ‘Base Camp’ 1.6 liter (Rostfritt stål), Ny modell

 1. Ola (verifierad ägare)

  Jättebra, något stor för 1-2 personer, där passar nog scout bättre.
  En liten mindre miss tycker jag är själva kanten på basen kunde ha varit ett antal cm mindre i diameter, vilket hade gjort den lite lättare att få ner i ryggsäcken.
  Förövrigt är det topp kvalitet, och jag är säker på att det kommande tillbehöret med gengaskök(slutet av juli) kommer göra den ännu bättre.
  4,5 av 5

 2. Jenny som fick den av Robban (verifierad ägare)

  Den är ju jättebra! Rolig att pyssla med och supersmidig att ha på torpet för kaffet, fisket etc. men handtaget… när jag tar av kannan eller sitter tillbaka vid påfyllning bränner jag mig lätt. Handtaget borde vara 2 träklossar på varsin sida på handtaget, inte ett direkt över hålet som elden kommer upp ur. Ja, ni fattar 🙂 Ändå, bäst i test.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *