(3 kundrecensioner)

Kelly Kettle ‘Base Camp’ 1.6 liter (Rostfritt stål), Ny modell

790kr

Koka 1.6 liter vatten på några minuter med bränsle du hittar i skogen.

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: KK-BC16 Kategori:

Beskrivning

Kelly Kettles Base Camp är deras största modell, som kokar 1.6 liter vatten på några minuter, med naturligt material som finns i din närhet.

Detta är en uppdaterade modellen (ny för sommaren 2015) av Kelly Kettles Base Camp – utan nitar och med helsvetsad konstruktion. Detta gör den extremt tålig och går utmärkt att koka vatten med oavsett väder. Använd pinnar, gräs, kottar, kodynga, ja typ vad som helst som brinner för att koka vatten. Fint att aldrig mer behöva köpa bränsle, eller hur?

Kelly Kettle är för övrigt inte designad för att bära vatten på ett tätt och säkert sätt (bär den upprätt om du behöver). Den här nya modellen utan nitar är bättre, men ändå inte hundraprocentig i det avseendet.

Diameter: 18.5cm
Vikt: 1.22kg
Kapacitet: 1.6 liter
Höjd: 33 cm

Mer information

Vikt 0.2 kg
Tillverkare

3 recensioner av Kelly Kettle ‘Base Camp’ 1.6 liter (Rostfritt stål), Ny modell

 1. Ann-Sofie Vikström (verifierad ägare)

  Toppenbra till stugan där vi inte har el installerat. Har en korg inne med lättantändligt material, torra små kvistar. Kottar har jag slutat med, de ryker för mycket. Har även braständare till hands om det skulle vara segt att få igång elden. Det går verkligen supersnabbt att få kokande vatten. Den enda nackdelen är att man lätt bränner sig när man ska lyfta ifrån behållare. Det gäller att man är fokuserad när man håller på med den. Övning i mindfulness 😍.

 2. Ola (verifierad ägare)

  Jättebra, något stor för 1-2 personer, där passar nog scout bättre.
  En liten mindre miss tycker jag är själva kanten på basen kunde ha varit ett antal cm mindre i diameter, vilket hade gjort den lite lättare att få ner i ryggsäcken.
  Förövrigt är det topp kvalitet, och jag är säker på att det kommande tillbehöret med gengaskök(slutet av juli) kommer göra den ännu bättre.
  4,5 av 5

 3. Jenny som fick den av Robban (verifierad ägare)

  Den är ju jättebra! Rolig att pyssla med och supersmidig att ha på torpet för kaffet, fisket etc. men handtaget… när jag tar av kannan eller sitter tillbaka vid påfyllning bränner jag mig lätt. Handtaget borde vara 2 träklossar på varsin sida på handtaget, inte ett direkt över hålet som elden kommer upp ur. Ja, ni fattar 🙂 Ändå, bäst i test.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *