Katadyn BeFree Filter 1.0 L Tactical – Vattenfilter

590kr

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr
✓ Snabb leverans med DHL eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Bra, smidigt vattenfilter! Mycket större flöde än Sawyer.

Med tåliga och ultralätta Katadyn BeFree Filter 1,0 liter Tactical säkrar du tillgång till rent dricksvatten oavsett hur länge du planerar att vara iväg. Att få rent vatten är med detta vattenfilter är både enkelt och går dessutom fort. Fyll helt enkelt på den vikbara behållaren med vatten och vips så är vattnet rent. Detta smarta vattenreningssystem består av en Hydrapak softflask och ett Hollow Fiber filter som ger dig vattenrening direkt i flaskan. Du får hög flödeshastighet tack vare en speciell teknologi som består av små och smala sugrör.

Mer om Katadyn BeFree Filter 1,0 liter Tactical

Du kan köpa filtret med hela skruvkorken separat som reservdel och detta går även att kombinera med andra Hydrapak produkter med samma dimension på korken.

Viktigt att tänka på när det gäller vattenrening är att ta vatten från en så rinnande källa som möjligt. Undvik i största möjliga mån att ta vatten från vattensamlingar med stilla stående vatten och grumligt innehåll. Ta helst inte ytvatten och välj om möjligt vatten en bit ut från strandkanten.

Reningen sker med 0,1 microns precision som innebär att protozoer minskas med 99,9% samt bakterier med 99,9999%. Själva filtret klarar upp till 1000 liters vattenrening. Om du bara renar klart vatten klarar filtret att rena mer och det klarar mindre om du renar grumligt vatten.

Rengöring av filtret om det sätts igen sker genom så kallade ”EZ-Clean advantage” vilket innebär att ha vatten i flaskan och skaka den kraftigt. Alternativt kan du skruva loss filtret och doppar det i vatten och ”swishar” det hastigt från sida till sida i vattnet. Då lossnar skräpet och du kan fortsätta att rena vatten igen. Filtret ska aldrig ska sköljas horisontellt under en kran eftersom det kan förstöra filtret.

Specifikation

Produktmått

Höjd (mm)

65

Längd (mm)

250

Bredd (mm)

140

Vikt (g)

100

Mer information

Vikt0.55 kg
Dimensioner0.1 × 0.1 × 0.1 m
Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Katadyn BeFree Filter 1.0 L Tactical – Vattenfilter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *