Kammok Bobcat 45 – trail quilt i dun – Midnight Blue

2395kr

Dunquilt som också går att använda som underquilt eller bara mysigt täcke. Lättvikt och vattenavvisande. Graderad till 7ºc (45ºF)

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: kam-bobcat45-midnightblue Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Kammok Bobcat 45ºF är en mångsidig, lättvikt och praktisk dunquilt. Det magiska med Bobcat 45 är att den går att använda både som topquilt och underquilt/underblanket! (Konverteringskit medföljer. Passar till Kammoks hammockar, men med lite kreativitet och ev moddande går det säkert fint att använda till vilken hammock som helst.)

Alltså: En topquilt, underquilt, sovsäck och campingfilt i ett. Som dessutom bara väger 567 gram och är graderad ner till 7°c (45°f).

Storleken är 213 x 137 cm (30 x 16.5 cm ihopppackad – vattenavvisande roll-top-packsäck). Quilten är vatten- och smutsavvisande (mha DWR). Dunet är Downtek (ansvarsfullt dun med respekt för djuren osv), som även det är vattenavvisande. Således är Bobcat inte lika vattenkänslig som vanliga dunprodukter (även om jag inte rekommenderar att bada med den och sen försöka sova. Sunt förnuft osv.)

Utöver mångsidigheten som täcke/sovsäck/underquilt finns smarta funktioner, te x att du lätt kan få till en footbox i quiltläge. Se videon nedan för olika sätt att använda quilten.

Kammok Bobcat 45ºF, specifikationer

Storlek: 213 cm × 137 cm
Packstorlek: 30 cm × 16.5 cm
Komforttemperatur: 7ºC
Vikt: 567 g
Material: Atmos™ 20D ripstop nylon fabric with DWR waterproofing and YKK snaps
Packsäck: Diamond Shell™ 40D diamond weave ripstop nylon with PU waterproofing
Fyllning: DownTek water repellent down
Inkluderat: 1 x Bobcat 45ºF; 1 x Rolltop stuff sack; 2 x Sleeping pad straps; 1 x Underquilt conversion kit; 1 x Upcycled storage bag

Tips: För att fluffa dunet, ta ut quilten ur packsäcken, skaka den rejält och låt den ligga på en platt yta en dag eller två.

Mer information

Vikt 2 kg
Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kammok Bobcat 45 – trail quilt i dun – Midnight Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *