Hennessy Hammock Hex Rainfly

1090kr

Extra stort regnskydd för riktigt ruskiga regnstormar. Något transportskadad påse

(6 recensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr. Annars från 39kr.
✓ (Ganska) snabb leverans med Schenker eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Vi skickar måndag, onsdag & fredag
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Ett extra stort regnskydd att uppgradera din Hennessy Hammock-utrustning med. Passar bra till riktigt regnruskigt väder. Regnskyddet kan också användas som tak vid matlagning eller spännas upp som tak att sova under — det ryktas att man kan få plats 5-6 personer därunder.

Starka polyestersnören kan knytas fast vid träd eller liknande som skydd mot starka vindar.
Hex-tarpen följer med som standardmodell till Safari, men den här har en snyggare mer brunaktig grön färg som passar bra till (samma som) Hennessy Hammock Explorer Deluxe.

Specifikationer, Hex Regnskydd

 • Vikt: 650 g
 • Storlek nedpackad: ca 9 x 30 cm
 • Storlek, uppspänt: 365 x 305 cm
 • Färg: Grön

Material

 • 70D polyurethanetäckt polyester ripstop

Mer information

Vikt 1 kg
Dimensioner 0.3 × 0.3 × 0.1 m
Tillverkare

6 recensioner av Hennessy Hammock Hex Rainfly

 1. Totte W E
  26 november, 2020
  Super nöjd!
  Köpte snakeskin som gör det väldigt enkelt att sätta upp och täcker bra mot vind och regn. Gillade skarpt jag kunde åka och hämta min leverans själv. Plus på det.
  Anders
  8 oktober, 2019
  Hex- tarpen borde följa med Hennessy's hammock som original, då den ursprungliga är för liten för att hålla hammocken torr vid normalt regnväder och blåst. Linorna är av en kvalitet som tyvärr trasslar sig och lätt fastnar i grenar, trädstammar och bark, men dom går enkelt att byta ut mot bättre.
  Joakim H
  7 juli, 2019
  Tarpen gjorde det den skulle, höll min Chameleon hammock torr i flera rejäla skyfall i Malaysias regnskog. 1,5 liters flaskor på Hennessys trattar fylldes på mindre än 15 minuter vid ett av dem. Visst lite tung, men bra!
  Jonatan N
  21 juli, 2018
  Tokbra tarp. Täcker gott och väl min ticket to the moon-hängmatta. Bra kvalité. Rekommenderar att man köper till snakeskins - väldigt smidigt.
  Patrik B
  12 februari, 2018
  Hex-tarpen är en klassiker och läser man på nätet så får den alltid bra recensioner. Den är rejält mycket större än den som kommer med från början. Större innebär också tyngre, men ibland är det värt att ha en stor. Jag tog bort huvudlinorna och tillverkade en continuous ridgeline" som gör att tarpen enkelt kan flyttas fram och tillbaka för att passa in optimalt över hängmattan."
  Eva B
  12 februari, 2018
  Passar perfekt då det regnar. Ger lite av tältkänsla dvs mer skydd för ryggan, matlagning etc. och därmed en känsla av mer instängdhet än med originaltarpen men det och den extra tyngden får man ta om man vill förbli torr vid kraftigt regn Uppskattar Momos snabba leveranser.
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på