Just nu
(1 kundrecension)

Hammockkit Safari

4780kr 4290kr

Köp Momos rekommenderade Hammockkit till rabatt! Explorer Zip med Snugpak underblanket, snabbupphängningsband, kompressionssäck och tältpinnar. Det enda mer du behöver är två träd och något varmt att dra över dig eller krypa ner i!

Lageruppdatering, maj 2021: Hennessy Hammock har stora leveransproblem sedan covid, med lite tur kommer hammockarna efter sommaren (men inget är säkert) – därför kan vi tyvärr inte erbjuda kiten med hammock. Överväg vårt uppgraderingskit, om du redan har en Hennessy Hammock.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Hammockkit med Safari. Normalpris 4100 kr, nu 3790 kr.
2990kr
750kr

I lager

120kr
Artikelnr: mj-hammockkit-safari Kategori:

Beskrivning

Momos hammockkit, fast med Safari istället för Explorer (och några fler tältpinnar) – i övrigt precis samma! Välj Momos hammockkit och du föredrar Explorer eller detta kit om du föredrar Safari.

Knepet med det här hammockkitet är att aldrig montera av underquilten när du väl satt upp den. Du tar helt enkelt hela kitet och stoppar ner i kompressionssäcken – genom snabbupphägningsbandens smidighet behöver kitet aldrig röra vid marken. Lika smidigt är det att sätta upp hammocken – färdigmonterad. Givetvis ingår regnskydd!

Kitet innehåller ingen sovsäck – jag valde att inte ta med en Snugpak Hammock quilt då många redan har en sovsäck. Men har du inget varmt att dra över dig rekommenderar jag den.

Kitet är ett mycket bra sätt att komma igång att hammocka och du inte är säker på vilken utrustning du ska ha (och om du vill ha en stor hammock).
Vi ses bland träden!

Detta ingår i Momos Hammockkit

I denna video använde jag snakeskins (som inte ingår i kitet), eftersom jag reste med liggunderlag istället för underblanket. Med underblanket rekommenderar jag alltid en kompressionssäck istället. Men såh är fint går det att sova med hammock! Den här platsen är ett litet hemligt gömställe inne i ett stort Rhododendronbuskage i bergen norr om Dharamsala, på ca 2500 meters höjd.

Mer information

Vikt 4 kg

1 recension av Hammockkit Safari

  1. Tony (verifierad ägare)

    Detta paket innehåller exakt allt man behöver och är riktigt bra när man som ny i hammockvärlden riskerar att missa något.
    Det enda minus är att UQ:n är lite kort men den funkar riktigt bra ändå. Testat i ösregn med bara ett par plus utan att varken frysa eller bli blöt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…