Just nu
(4 kundrecensioner)

Hammockkit Explorer + snugpak underblanket

3840kr 3590kr

Köp Momos rekommenderade Hammockkit till rabatt! Explorer Zip med Snugpak underblanket, snabbupphängningsband, kompressionssäck och tältpinnar. Det enda mer du behöver är två träd och något varmt att dra över dig eller krypa ner i!

Köp hammockkit explorer+snugpak till rabatt. Normalpris 3840 kr, nu 3590 kr. Fraktfritt givetvis!
Hammockkit Explorer + snugpak underblanket 6
2090kr
Hammockkit Explorer + snugpak underblanket 7
690kr
Hammockkit Explorer + snugpak underblanket 8
850kr
Hammockkit Explorer + snugpak underblanket 9
60kr
Hammockkit Explorer + snugpak underblanket 10
150kr

I lager

✓ Fri frakt från 1000kr (annars 50kr)
✓ Snabb leverans med DHL
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Artikelnr: mj-hammockkit-explorer Kategori:

Beskrivning

Ett enkelt och rejält hammockkit som jag gärna rekommenderar om någon frågar. (Ett lyxigare hammockkit finns här.)

Det här är setupen jag själv använt sedan 2011 –  och min hammock är lika fin idag, efter hundratals nätter, många mils vandring och resor över världen. (Uppdatering: Med min egen underblanket har jag faktikst bytt kit – och sparat nästan en kilo i vikt – men jag rekommenderar fortfarande det här som ett prisvärt och bra hammockkit!)

Knepet med det här hammockkitet är att aldrig montera av underquilten när du väl satt upp den. Du tar helt enkelt hela kitet och stoppar ner i kompressionssäcken – genom snabbupphägningsbandens smidighet behöver kitet aldrig röra vid marken. Lika smidigt är det att sätta upp hammocken – färdigmonterad. Givetvis ingår regnskydd!

Kitet innehåller ingen sovsäck – jag valde att inte ta med en Snugpak Hammock quilt då många redan har en sovsäck. Men har du inget varmt att dra över dig rekommenderar jag den.

Kitet är ett mycket bra sätt att komma igång att hammocka och du inte är säker på vilken utrustning du ska ha.
Vi ses bland träden!

Detta ingår i Hammockkit Explorer

I denna video använde jag snakeskins (som inte ingår i kitet), eftersom jag reste med liggunderlag istället för underblanket. Med underblanket rekommenderar jag alltid en kompressionssäck istället. Men så här fint går det att sova med hammock! Den här platsen är ett litet hemligt gömställe inne i ett stort Rhododendronbuskage i bergen norr om Dharamsala, på ca 2500 meters höjd.

Delning = 💚

Mer information

Vikt4 kg

4 recensioner av Hammockkit Explorer + snugpak underblanket

 1. Henrik Strömberg (verifierad ägare)

  Superbra hängmatta/boende. Efter ett par gånger slänger man upp den på någon minut. Rekommenderar snugpacks uderquilt och vanliga quilten att ha om man ska sova i den då blir det varmt o gött. Sovit ner till 0 grader i mysdress och det funkar dit men sen behöver nog lite mera kläder på sig ;). Snakeskin gör att det går snabbt att packa utan att behöva lägga ner det på marken. Snabbspännena med ringar är också smidiga så är det enkelt att sträcka upp hela paketet. Ska ut flera gånger i sommar med denna! Har ävem snugpack kudden men den glider lätt iväg när man sover så den borde haft något mer anti glid överdrag för att vara optimal. Köp ett kitt och fly till skogen!

 2. Erik (verifierad ägare)

  Helt perfekt!
  Tyckte när jag beställde att priset var lite högt men kan bara säga: kvalitet kostar lite extra.
  Har sovit några nätter i skogen nu och har aldrig sovit så gott. Snugpacken gör enorm skillnad. Har varit varm om ryggen även om temperaturen legat under nollan.
  Är supernöjd!!!

 3. Mats (verifierad ägare)

  En ny värld öppnade sig för mig med mitt Hammockkit. Det jag saknade lite som nybörjare var kanske nån ytterligare pedagogisk videosnutt som visade mer i detalj bra tips ang upphängningsbiten. Med det sagt är jag supernöjd o lär återkomma! /Lev väl o ta hand om varandra där ute! M

 4. Janne Sandkvist (verifierad ägare)

  Kan det bli enklare. Allt du behöver för en god natts sömn ute i klorofyllen. Och snabbt kom den hem också.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *