Just nu
(1 kundrecension)

Hammockkit Expedition

3380kr 3190kr

Köp ett Hammockkit till rabatt! Expedition Zip med Snugpak underblanket, snabbupphängningsband, kompressionssäck och tältpinnar. Det enda mer du behöver är två träd och något varmt att dra över dig eller krypa ner i!

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Artikelnr: mj-hammockkit-expedition Kategorier: ,

Beskrivning

Momos hammockkit, fast med en lite mindre hammock – Hennessy Hammock Expedition Zip istället för Explorer Zip. I övrigt precis samma! Välj Momos hammockkit och du föredrar Explorer eller Safarikitet om du föredrar Safari.

(Obs! bilden visar inte hela kitet, läs nedan vad som ingår.)

Knepet med det här hammockkitet är att aldrig montera av underquilten när du väl satt upp den. Du tar helt enkelt hela kitet och stoppar ner i kompressionssäcken – genom snabbupphägningsbandens smidighet behöver kitet aldrig röra vid marken. Lika smidigt är det att sätta upp hammocken – färdigmonterad. Givetvis ingår regnskydd!

Kitet innehåller ingen sovsäck – jag valde att inte ta med en Snugpak Hammock quilt då många redan har en sovsäck. Men har du inget varmt att dra över dig rekommenderar jag den.

Kitet är ett mycket bra sätt att komma igång att hammocka och du inte är säker på vilken utrustning du ska ha (och om du vill ha en stor hammock).
Vi ses bland träden!

Detta ingår i Hammockkit Expedition

I denna video använde jag snakeskins (som inte ingår i kitet), eftersom jag reste med liggunderlag istället för underblanket. Med underblanket rekommenderar jag alltid en kompressionssäck istället. Men såh är fint går det att sova med hammock! Den här platsen är ett litet hemligt gömställe inne i ett stort Rhododendronbuskage i bergen norr om Dharamsala, på ca 2500 meters höjd.

Mer information

Vikt 4 kg

1 recension av Hammockkit Expedition

  1. Jörgen (verifierad ägare)

    Jag har sovit i tält i 30 år och börjar bli lite sliten. Att köpa detta kit är det bästa jag gjort för mitt friluftsliv. Så mycket bekvämare än tält. Enda gången jag kommer använda tält framöver är när jag går upp på kalfjället och inte har något att fästa hammocken i! Vill man sova skönt så ska man ha en hammock.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *