(3 kundrecensioner)

Hammock Hanging Kit

150kr

Häng upp din hammock inomhus.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: ros-hk001 Kategori:

Beskrivning

Häng upp din hammock inomhus. För hammockar med ett snöre som upphängning (t ex Hennessy Hammock), knyt snöret i karbinhaken eller sätt på två stålringar på karbinhaken och fäst som snabbupphängningsband.

Delarna tål en hel del vikt men se till att väggen har bärighet så du inte trillar ner.

Mer information

Vikt 0.2 kg

3 recensioner av Hammock Hanging Kit

  1. Anna (verifierad ägare)

    Samma Anna här som lämnade recension sommaren 2019: vill bara tillägga att fästena nu har rostangrepp. Inget som påverkar funktionen ännu så länge, men man bör nog ta in dem över vintern om man vill förlänga livslängden. Funkar fint i övrigt.

  2. Anna (verifierad ägare)

    Snygga, enkla att montera. Har satt upp dem i ytterkant på altan under tak (dvs nära regn och rusk, men något skyddade). Inte minsta tecken på rostangrepp, tror att de kommer att hålla fint! Mycket nöjd med mitt köp. Sover lugnt och fint i min hängmatta. 🙂

  3. Filip L (verifierad ägare)

    Enkel, stabil och precis vad vi behövde för att göra balkongen till en myskoja med hammock med jordens utsikt. Bra produkt, smidig och enkel!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *