Hälsovästen WORK

690 kr

Hälsoväst som inte syns under kläderna!

Slut i lager

Artikelnr: HV-WORK Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

Hälsovästen WORK, för träning av axlar, hållning och andning. Anpassad för att kunna användas på jobbet och syns inte under kläderna. 

OBS! Storlek Medium – passar dig som är mellan 155-185 cm lång och med ett mått runt bröstkorgen85-105 cm

Den här västen är helt perfekt för dig som behöver stöd för hållningen under långa arbetsdagar. Passar i de allra flesta yrken! Den förebygger problem med rygg och axlar. Den är tunn och smidig med elastiska band, och har precis som våra andra västar en ryggplatta som hjälper till att räta ut bröstmusklerna, samt en bröstrem som bidrar till djupandning. (Djupare andning är fantastiskt bra för kroppen på så många sätt! Stresshantering t.ex.)

Ger ett lite lättare stöd och träning än våra andra västar, och är gjord för att kunna användas under längre tid. Kan med fördel användas växelvis med Hälsovästen ACTIVE eller SOLID, för dig som har större problem med din hållning.

Hälsovästen är perfekt dem som arbetar på kontor, för frisörer, yrkeschaufförer och andra som har arbeten där man lätt sjunker ihop och tappar hållningen, med ryggproblem som följd. Den passar även perfekt för ryttare, löpare, sångare och alla andra som vill förbättra sina prestationer med optimal hållning. 

Hälsovästen kan även användas vid ångest och stress, då man får lindring av en förbättrad andning, och man känner sig alltid mer kraftfull med en god hållning! 

fullsizerender

fullsizerender