Hälsovästen SOLID

890 kr

Hållningsträning för dig med extra dålig hållning.

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: HV-SOL Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

Hälsovästen SOLID, för träning av axlar, hållning och andning. Anpassad för dig med väldigt dålig hållning. På 4-6 veckor tränar du upp en stark och fin hållning! 

OBS! Storlek Medium – passar dig som är mellan 155-185 cm lång och med ett mått runt bröstkorgen85-105 cm

De här är vår allra stadigaste hälsoväst, som ger dig ett extra bra stöd. Tränar på ett effektivt sätt axlar, hållning och andning med patenterade funktioner. Axelremmarna drar tillbaka axlarna samtidigt som du får ett balanserat tryck av ryggplattan mellan skulderbladen. I kombination med det flexande materialet, som aktiverar hela bröstkorgen, får kroppen ett optimalt stöd. Allt på bara några minuter!

Din hållning kommer att successivt byggas upp ju mer du använder västen. Du får även en bra stretch av bröstmusklerna, och som en bonus kommer västen att tvinga dig till att andas bättre. Bröstremmen omsluter diafragman på ett sätt som gör det nästan omöjligt att inte andas djupt och långsamt! (Bra andning är jätteviktigt för en rad funktioner i kroppen, stresshantering inte minst!)

Hälsovästen är perfekt dem som arbetar på kontor, för frisörer, yrkeschaufförer och andra som har arbeten där man lätt sjunker ihop och tappar hållningen, med ryggproblem som följd. Den passar även perfekt för ryttare, löpare, sångare och alla andra som vill förbättra sina prestationer med optimal hållning. 

Hälsovästen kan även användas vid ångest och stress, då man får lindring av en förbättrad andning, och man känner sig alltid mer kraftfull med en god hållning! 

fullsizerender

fullsizerender