Firebox Gen2 Titanium Folding Firebox Nano 4 oz Ultralight Stove

825kr

Gen2 Titanium Folding Firebox Nano 4 oz Ultralight Stove. Väger inget. Eldar bra. Vedkök som inte tynger dig.

(1 recension)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr
✓ Snabb leverans med DHL eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Gen2 Titanium Folding Firebox Nano 4 oz Ultralight Stove. (Ja, det är ett långt namn..) Superlitet, ultralätt kök du alltid kan bära med dig. Så litet och smidigt att du kan ha det fickan. (Storlek ihopfällt är 12x8x0.6cm och vikten är 113g!).

Fäll ut köket, gör upp en eld (eller använd gas/alkohol med rätt insats) och koka vatten på några minuter. Titan svalnar snabbt, så när du är klar kan du vika ihop köket och vandra vidare, enkelt och smidigt. Köket består av en del som du viker ut/ihop, så du slipper tappa bort massa lösa delar.

Gen2 Titanium Folding Firebox Nano 4 oz Ultralight Stove, specifikationer

Storlek, ihopfällt: 8 x 12 x 0.635 cm
Vikt: 113g
Material: Titan
Storlek (höjd), utfällt: 7.62cm (3″)
Material: Titan (ben av rostfritt stål pga styrkan).
Ingår: 2 Nano sticks and White Canvas Bag for Stove.

Mer information

Vikt 0.5 kg
Dimensioner 0.2 × 0.2 × 0.07 m
Tillverkare

1 recension av Firebox Gen2 Titanium Folding Firebox Nano 4 oz Ultralight Stove

  1. Paul
    12 februari, 2022
    Jag har använt denna i drygt 1 år nu, främst på kortare 2-3 dagarsturer. Designen är genomtänkt, ställytan går att anpassa t större eller mindre kärl. Plåtasken som dubblar som marktäckare är också nätt. Titanet svalnar väldigt fort efter användning. Dock går den inte att passa i ngt titankärl jag har använt (som en del mindre sprit och gassbrännare). Sedan har jag några tankar kring bränslet: jag tycker inte att jag fått så bra utväxling/värmebildning av pinnarna, och jag har också upplevt att det varit svårt att hitta pinnar och samtidigt respektera LNT och allemansrätt. Men det kan hända att det säger mer om min (o)förmåga att tända fuktigt bränsle och/eller identifiera bra brinn-virke. Jag ser eldningsfunktionen som en välkommen mysfaktor snarare än en pålitlig och snabb källa för att värma mat. För det rekommenderar jag att sätta trangias sprit-brännare på den. Infästningen passar p...More
    Jag har använt denna i drygt 1 år nu, främst på kortare 2-3 dagarsturer. Designen är genomtänkt, ställytan går att anpassa t större eller mindre kärl. Plåtasken som dubblar som marktäckare är också nätt. Titanet svalnar väldigt fort efter användning. Dock går den inte att passa i ngt titankärl jag har använt (som en del mindre sprit och gassbrännare). Sedan har jag några tankar kring bränslet: jag tycker inte att jag fått så bra utväxling/värmebildning av pinnarna, och jag har också upplevt att det varit svårt att hitta pinnar och samtidigt respektera LNT och allemansrätt. Men det kan hända att det säger mer om min (o)förmåga att tända fuktigt bränsle och/eller identifiera bra brinn-virke. Jag ser eldningsfunktionen som en välkommen mysfaktor snarare än en pålitlig och snabb källa för att värma mat. För det rekommenderar jag att sätta trangias sprit-brännare på den. Infästningen passar perfekt och den ligger stabilt.
    Drar av 1 stjärna pga mina svårigheter att få till en bra eld med pinnar för att elda mat. Men det kan som sagt vara mina tillkortakommanden. YMMV. Rekommenderas!
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på