Firebox Titanium G2 5″ Firebox Stove

1990kr

Ihopfällbart vedkök från Firebox.

(4 recensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr
✓ Snabb leverans med DHL eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

G2 Firebox i Titan – lättvikt och smidigt. Väger endast hälften av vad G2 i stål väger, och är dessutom tåligare än stålvarianten.

G2 Firebox Stove är ett mångsidigt, ihopfällbart och robust vedkök du enkelt bär med dig. Köket är stabilt, hållbart, och har ett bra luftflöde för effektiv eld. På några minuter kan du ha kokande vatten.

G2 Firebox Stove kan användas för lägereld utan att laga mat, eller att koka, steka och grilla på (med Firebox Grill Plate). Du kan elda med pinnar, bränsletabletter, kolbricketter, pellets eller (med rätt tillbehör) alkohol, butan, gelbränsle etc.

Elda (med trä) på tre sätt: toppmata, förmata eller använd vad de kallar ”the revolutionary Swedish Fire Torch Method” – som ska ge en timmes koktid utan att skötas om. Se video:

Köket är enkelt att fälla ihop och innehåller inga (vitala) lösa delar att tappa bort. Ihopvikt är G2 Firebox Stove en centimeter (9.5mm).

G2 Titanium Firebox Stove är gjort av titan stål och väger 496 gram (inkl allt).

Ingår gör 2 Firesticks, White Canvas Bag for Stove and Ashpan.

G2 TITANIUM Firebox Stove, specifikationer

Brdd: 12.7cm
Höjd: 19cm
Ihopvikt: 9.5mm (0.95cm)

Width: 5.0″ (12.7 cm.)
Height: 7.5″ (19 cm.)
Folded: .375″ (95 cm.)
Vikt: Firebox, Ashpan och Firesticks: 496 g

Vill du läsa mer finns mycket mer information (på engelska) hos Firebox.

Mer information

Vikt 2 kg
Dimensioner 0.2 × 0.2 × 0.07 m
Tillverkare

4 recensioner av Firebox Titanium G2 5″ Firebox Stove

 1. Anders L
  17 oktober, 2022
  Efter att ha använt min Firebox i rostfritt stål i flera år så bestämde Jag mig för att uppgradera till varianten i titan. Mitt gamla kök är fantastiskt men i titan väger det bara hälften så mycket, rostar inte och svalnar hyper snabbt!

  Om Jag verkligen gräver och försöker hitta något negativt så är det att titan är "mjukare" än rostfritt. Detta innebär att man får bända lite i panelerna ibland, för att det ska ha rätt form för att tillbehören ska sitta stadigt och den nedre panelen ska passa perfekt, men det är ett mindre problem...

  Betyg: Fem vedträn av fem möjliga!
  Per
  3 juli, 2022
  Spisen är väldigt bekväm att ha med sig. Lättuppfälld och tar mycket mindre plats än ett gasolkök, även det minsta av dem. Jag värdesätter ibland packbarheten mer än vikten. Denna i titan var ju näst intill lika lätt. Lätt att snabbt få till en eld som är lämplig för matlagning. Inga nackdelar så långt, möjligen när det är riktigt riktigt blött ute samt omöjligt att laga mat i tältet.
  Anja
  20 juni, 2022
  Kunde inte vara mer nöjd med denna überkompakta och mycket lätta (både i vikt och användning) grill. Har använts flitigt sen den kom hem.
  Mats J
  14 februari, 2022
  Ett av de bästa vedköken på marknaden. Lätt att hantera, låg vikt, mångsidigt, tar liten plats ihopfälld. Enda nackdelen är väl priset.
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på