Firebox G2 Firebox Stove Deluxe Combo Kit

1150kr

Ihopfällbart vedkök från Firebox.

(9 recensioner)

Nya på väg

Få ett mail när lagret fylls på

✓ Fri frakt från 1000kr
✓ Snabb leverans med DHL eller Postnord
✓ Säker och smidig betalning med Klarna eller Swish
✓ Fria returer
✓ Fantastisk service (snällhetslöfte ♡)

Firebox Stove G2 med alla tillbehör du kan önska!

G2 Firebox Stove med grill plate, pot support, pinnar, fodral för total mångsidighet.

(Som vanligt har jag knappt någon mottagning när jag lägger in produkter (pga bor i ett stort hus på en ö i ingenstans just nu), men lovar att återkomma snarast med mer detaljerad beskrivning vad som ingår och vad allt är. (Men det är det på bilden.))

*

G2 Firebox Stove är ett mångsidigt, ihopfällbart och robust vedkök du enkelt bär med dig. Köket är stabilt, hållbart, och har ett bra luftflöde för effektiv eld. På några minuter kan du ha kokande vatten.

G2 Firebox Stove kan användas för lägereld utan att laga mat, eller att koka, steka och grilla på (med Firebox Grill Plate). Du kan elda med pinnar, bränsletabletter, kolbricketter, pellets eller (med rätt tillbehör) alkohol, butan, gelbränsle etc.

Elda (med trä) på tre sätt: toppmata, förmata eller använd vad de kallar ”the revolutionary Swedish Fire Torch Method” – som ska ge en timmes koktid utan att skötas om. Se video:

Köket är enkelt att fälla ihop och innehåller inga (vitala) lösa delar att tappa bort. Ihopvikt är G2 Firebox Stove en centimeter (9.5mm).

G2 Firebox Stove är gjort av 100% rostfritt stål och väger 944 gram.

Ingår gör 2 Firesticks, White Canvas Bag for Stove and Ashpan.

G2 Firebox Stove, specifikationer

Brdd: 12.7cm
Höjd: 19cm
Ihopvikt: 9.5mm (0.95cm)

Width: 5.0″ (12.7 cm.)
Height: 7.5″ (19 cm.)
Folded: .375″ (95 cm.)
Weight with ash pan and 2 Firesticks: 33.3 oz. (944 g.)

Mer information

Vikt 1.05 kg
Dimensioner 0.2 × 0.2 × 0.2 m
Tillverkare

9 recensioner av Firebox G2 Firebox Stove Deluxe Combo Kit

 1. Hans L
  29 juli, 2021
  Fireboxen är en mycket vältillverkad produkt, bättre än förväntad. Har testat den med färdighuggna vedstycken som anpassats i längd - klockren funktion. Även provat med pellets som även det har fungerat bra. Självfallet också med diverse olika vedartade bränslen som funnits tillgängliga i markerna, alltid till full belåtenhet. Kan varmt rekommenderas till alla som vill laga mat med någon form av ved !
  Skägget
  4 juli, 2021
  Som nybliven kajakhajkare är den helt oumbärlig. Bara peta upp den, fixa pinnar (rätt MÅNGA pinnar) och fixa käk eller koka kaffe.

  Den väger kanske en del jämfört med modellen i titan, har inte jämfört, men den väger fortfarande så lite att det inte spelar någon roll för mig. Min stekpanna väger mer.

  Enda nackdelen är att den käkar bränsle. Man behöver RÄTT mycket pinnar för att koka vatten eller steka kött, så plocka på dig en ordentlig hög med bränsle innan du börjar laga käk.

  Stålvarianten blir snyggt oxiderad av värmen också, utan att tappa varken form eller funktion. Gediget, hållbart och orimligt praktiskt. Slår IKEAs bestickställ alla dagar i veckan.
  Pierre L
  12 juni, 2021
  Bra kök med många kombinationsmöjligheter. Hög mysfaktor och bra kvalitet.
  Tobias
  26 maj, 2021
  Mm så smidigt det är! När man lärt sig hur detta kök fungerar, öva hemma och sen ut i fält har med mig 8 briketter räcker å blir över för mer än grill! Genom tänkt i minsta detalj gillar detta ihopfällbara kök jätte mycket! Tack till Steve som utvecklat detta kök 12points from me!
  Trond T
  21 maj, 2021
  Bra på alla sätt. Ångrar bara att jag inte köpte den i titan så jag kunde spara et halvkilo vikt...
  jo135
  21 maj, 2021
  Kommer att vara mitt favorit kök hädanefter.
  Marcus
  20 maj, 2021
  Fungerar mycket bra
  Snabbt varmt
  Lätt att tända
  Smidig att packa
  Anders I
  28 april, 2021
  Har precis hittat min nya favorit bland woodstoves, smidig på de sättet att den skapar både en värmekälla och ett smidigt sätt att tillaga mat på.
  Gillar att stora delar av fireboxen sitter samman med "gångjärn" underlättar när man är frusen om fingrarna och snabbt vill koka lite kaffe!
  Ända nackdelen i mitt fall är vikten, men där finns en titanium version om man vill spara på vikten istället för plånboken!
  Jag valde den rostfria versionen och denna kommer nog hålla livet ut misstänker jag, riktigt stabil produkt och rekommenderas starkt!
  Anna P
  6 december, 2020
  Snabb leverans och en bra produkt Firebox
Skriv en recension
Vill du dela med dig av din upplevelse?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få ett mail när lagret fylls på