Vi bygger om lite. Ursäkta eventuell röra; Nylansering sker snart.
36 %
REA
Spara 140 kr

Elegant andningsmotstånd i silver

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)

390 kr 250 kr

Vackert silversmycke som också är ett andningsmotstånd du alltid har med dig. Introduktionspris.

I lager – skickas inom 1-2 vardagar

Artikelnr: mj-andningsilver Kategorier: , ,

Beskrivning

Elegant och simpelt andningsmotstånd i silver. Andningsmotståndet/silversmycket fungerar enligt samma princip som vår Relaxator andningstränare, fast istället för en grönplå plastnapp kan du andas genom ett enkelt, litet silversmycke du alltid har runt halsen – alltid tillgänglig.

Smycket är handgjort, i egen design, av äkta 925 silver och är ca 1 cm långt (utan hänget). När du behöver lugna ner andningen, stoppa smycket mellan läpparna och andas ut genom det. Den långsamma utandningen ger kroppen en chans att slappna av, höjer koldioxidhalten i blodet och lugnar tankarna. Andningsmotståndet motsvarar ungefär 4 på relaxatorn (som går att ställa in i olika motstånd) – motståndet lämpar sig bra för lugn yoga eller stillasittande, men är nog lite för trög för de flesta i aktiva situationer. Jag tycker det hjälper mig komma mycket djupare in i yoga/stretchpositioner genom den lugna, långsamma utandningen det ger. Smycket har genom sin storlek en något mindre kant än relaxatorn så det krävs lite finess att hålla den på plats mellan läpparna avslappnat. Men när du väl får till det är smycket ovärdeligt för att lugna och fördjupa andningen när som helst.

Detta är första upplagan av vårt egendesignade Andningsmotstånd i silver. Vi säljer det därför till introduktionspris och vill gärna ha feedback på vad som fungerar bra och vad vi kan göra ännu bättre i nästa omgång.

Relaxator andningstränare är ett andningsmotstånd som förlänger utandningen hjälper kroppen och sinnet att slappna av. Andningstränaren hjälper dig uppnå en optimal andning så att syresättningen i kroppen ökar – andningen blir djupare, mer rytmisk och avslappnad. Du lär dig andas rätt, utan särskilt mycket ansträngning, helt enkelt.
Relaxatorn kan användas både akut, som vid stress eller panik, eller förebyggande för att lära dig andas rätt och fungera optimalt. Den är liten, tar ingen fokus när du vant dig, och du kan använda den när som helst; framför datorn eller TVn, när du läser eller kör bil. Eller om du inte har något emot att se lite fånig ut så är den jättebra vid promenader för att öka syresättningen i blodet ännu mer.

Relaxatorn är bra för:
Genom förlängd utandning ökar avslappningen i kroppen. Pulsen sjunker och du upplever mer harmoni.
Du tränar mag- och andningmusklerna.
Andetagen blir naturligt djupare.

 

1 recension av Elegant andningsmotstånd i silver

  1. Betygsatt 5 av 5

    momojord

    Jag är nog lite partisk eftersom jag designat smycket. Men jag älskar verkligen att alltid ha med mig ett andningsmotstånd, för små korta andningspauser då och då.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha ett fint mail ibland?

Vi vill dela fint med dig. Och kanske en och annan rabattkod.

Vi skickar högst något mail om året och delar givetvis aldrig din epost. Lovar ♥

Tack! Nu har du gått med.