(2 kundrecensioner)

DD Whoopie Slings

220kr

2 ultralätta whoopieslings (så du kan sätta upp din hammock utan knutar.)

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: dd-whoopieslings Kategori:

Beskrivning

Ett par (2 st) Whoopie Slings från DD Hammocks.

Whoopie slings är antagligen den lättaste och kompaktaste hammockupphängningen.

Gjorda av 2.5mm Amsteel med viktgräns på 125kg. Enkelt kompatibla med DD:s Hammockar, men går att använda med de flesta hammockar med lite kreativitet.

Varje whoopie sling är 1.8m och väger 40g.

Obs, var snäll mot träden – använd trädkramare! Knyt inte whoopie slingen direkt runt trädet, då riskerar du skada barken.. och det vill vi ju inte 🙂

Mer information

Vikt 03 kg
Tillverkare

2 recensioner av DD Whoopie Slings

  1. Daniel (verifierad ägare)

    Lätta och stabila. De här tillsammans med tree huggers och DD mjuk karbinhake gör att min vandringshammock väger mindre än ett halvt kilo inklusive allt. Krävde någon minut att förstå sig på dessa första gången men finns bra instruktionsfilmer.

  2. Hjalmar (verifierad ägare)

    Jättebra grejer som gör det lätt att hänga upp hammocken och fixa perfekt längd och vinkel på hänget. Rekommendera att köpa karbinhake så man hakar på trädkrameran och gör lätt att andra längden på whoopie och glöm inte att “Milk the berry” innan ni lägger är i hängmattan .. Eller knipa runt bredda delan av Whoopie slingan och dra ut den i båda håll och sitter tight mot sig själv

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *