(2 kundrecensioner)

DD Tarp XL, Multicam

800kr

Stort regnskydd på hela 3 x 4.5m med oändliga uppsättningsmöjligheter.

Slut / Nya på väg

Nya på väg

Vill du få ett mail när produkten är i lager igen? Skriv in din epost nedan så löser vi det! (Ett konto i butiken kommer skapas för att väntlistan ska fungera.)

Artikelnr: dd-xltarpmc Kategorier: ,

Beskrivning

DD Hammocks XL tarp är ett av DD’s större regnskydd. Fungerar utmärkt som regnfri mötesplats/grupphäng när ni är flera ute i skogen.

Regnskyddet mäter hela 4.5m x 3m och kan sättas upp på hur många sätt som helst, tack vare inte mindre än 19 olika uppsättningspunkter (16 längs med sidorna och 3 mitt på). Du kan alltså ha den som regnskydd, vanlig hammocktarp, bygga tält om det är oväder eller till och med kapsla in hela hängmattan om det blir tokstorm. Fungerar också bra som regnskydd till två hammockar som hänger nära varandra, eller för att bygga ditt eget lilla space vid hammocken där du får plats att laga mat eller bara chilla.

Specifikationer

Material: 190T Polyester med PU 3,000m coating. Tejpade sömmar. Helt vattentät även vid enorma regnruskstormar.
Storlek: 4.5m x 3m
Färg: Multicam
Vikt: 1020g (utan pinnar och linor)
Inkluderar: 4 x tältpinnar & linor. Packpåse.

 

 

 

Mer information

Vikt 1 kg
Tillverkare

2 recensioner av DD Tarp XL, Multicam

  1. Bert Eklund (verifierad ägare)

    Väldigt bra tarp och bra kvalitet

  2. pär (verifierad ägare)

    En stor och rejäl tarp med många, många möjligheter för lägret. Inget för ensamturer utan mer för 2 eller fler. Det går att göra en stor tipi av tarpen, bl a. Stort minus för tillbehören, fyra korta ynka linor gör ingen glad. Därav betyget. Tarpen i sig är grym. Men räkna med några hundralappar till för nödvändiga extra linor. Bra och snabb service från momo jord!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *